- 1 Haziran 2025
- 29
- 7
- 1
- Konu Sahibi Raymafalitiko
-
InsAllah bir sey olmamistir canim. Embriolarin sana ski ski tutunmusturMerhabalar, işk kez 3. Gün Embriyosu 2 tane transfer yapıldı 27 Mayısta, ilaçlarında etkisiyle 5. Gün cinsel birliktelik yaşadık, bu konuyla ilgili farklı araştırmalar okudum olumlu ve olumsuz yönde, bu durumu yaşayanlar var mı sonucu etkiledi mi, çok merak ediyorum, tüp bebek süreci beni inalmaz etkiledi çok fazla ağladım sinirliydim vs, normal de hiç öyle değilim kendimi tanıyamıyorum, benimle paylaşın lütfen
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, bence hiç ayıp şeyler değil hiç sorun yok yani, ben normalde de yüksek biriyim bu konuda o yüzden böyle bişey yaşandı ilaçlar inalmaz etkiliyor cidden, sizin sonuç belli oldu mu, inşallah çok güzel sonuçlar alırsınızInsAllah bir sey olmamistir canim. Embriolarin sana ski ski tutunmustur
Bana doktorum 10 gun cinsellikten uzak dur dedi. (Bende de 3.gun embriolari)
Cok cok affedersin ama kendi kendini tatmin etmek de olmazmis cunki rahim kasilmalari oluyormus. Ben zor da olsa oyle de kendi kendimi tutmaya calisiyorum)
InsAllah hepimiz guzel sonuclar alalimTeşekkür ederim güzel dilekleriniz için, bence hiç ayıp şeyler değil hiç sorun yok yani, ben normalde de yüksek biriyim bu konuda o yüzden böyle bişey yaşandı ilaçlar inalmaz etkiliyor cidden, sizin sonuç belli oldu mu, inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız
İnşallah buraya güzel haberler bırakırız, heyecanlı ve zorlu bi bekleyişInsAllah hepimiz guzel sonuclar alalim
Yok daha belli olmadi. Haftaya belli olur.
Ilaclar etkiliyor tabii ostorojen hormonu basli basina ucuruyor)
İnşallah buraya güzel haberler bırakırız, heyecanlı ve zorlu bi bekleyiş
Anladım yine de evde belki denediniz diye düşündüm ama en güzeli test yapmamakBana test gününe kadar yasak dediler. Hatta transferden bir hafta önceden yasak kondu
Kızlar bence evde test yapmayın. Transfer olduğum zaman burada bi arkadaş vardı evde yaptı pozitif çıktı bir kaç testi. kan testinde negatif gördü maalesef. Evde negatif gören üzülen hastane de pozitif olanda oldu en iyisi test gününü beklemek.Anladım yine de evde belki denediniz diye düşündüm ama en güzeli test yapmamak
Sizin kaçıncı gün embriyosu ? Ne saman oldu transferinizKızlar bence evde test yapmayın. Transfer olduğum zaman burada bi arkadaş vardı evde yaptı pozitif çıktı bir kaç testi. kan testinde negatif gördü maalesef. Evde negatif gören üzülen hastane de pozitif olanda oldu en iyisi test gününü beklemek.
Bana da cinsel birliktelik yasak dendi. Rahim gerçekten kasılıyor dikkat edin.
Test değil canım ilişki yasağından bahsettimAnladım yine de evde belki denediniz diye düşündüm ama en güzeli test yapmamak
Test değil canım ilişki yasağından bahsettim
Daha değil, erken beta verdim ama onun şu an bi anlamı yok dendi, 9 Haziran test vericemMerhaba sonuçlarınız belli oldu mu
Evet ben gördüm bence belirgin ama kan testi daha iyi sonuç verir inşallah bebeğiniz sizinledirKesinlikle erken vermeyin ben de aynı sorunu yaşıyorum çok saçama sonuçlar çıktı çelişkili aklım daha çok takık şu an dün gece de idrar yedi yaptım negatif ilk idrsrla bugün yaptım hayali bişey gördüm gibi ama emin değilim, çok çok ince belirsiz gibi, siz de bakar mısınız
İnşallah öyledirEvet ben gördüm bence belirgin ama kan testi daha iyi sonuç verir inşallah bebeğiniz sizinledir
İnşallah öyledirEvet ben gördüm bence belirgin ama kan testi daha iyi sonuç verir inşallah bebeğiniz sizinledir
İnşallh çok güzel sonuçlar alırsınız (pozitifff :)))Herşeye çok dikkat etmiştim öncesi beslenmeme sigarayı kestim ful sağlıklı beslenme ama ilk denememdi belki ondan 4aaa embriyo 5. Gün olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?