Transfer sonrası cinsel birliktelik

Raymafalitiko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2025
29
7
1
Merhabalar, işk kez 3. Gün Embriyosu 2 tane transfer yapıldı 27 Mayısta, ilaçlarında etkisiyle 5. Gün cinsel birliktelik yaşadık, bu konuyla ilgili farklı araştırmalar okudum olumlu ve olumsuz yönde, bu durumu yaşayanlar var mı sonucu etkiledi mi, çok merak ediyorum, tüp bebek süreci beni inalmaz etkiledi çok fazla ağladım sinirliydim vs, normal de hiç öyle değilim kendimi tanıyamıyorum, benimle paylaşın lütfen

InsAllah bir sey olmamistir canim. Embriolarin sana ski ski tutunmustur
Bana doktorum 10 gun cinsellikten uzak dur dedi. (Bende de 3.gun embriolari)
Cok cok affedersin ama kendi kendini tatmin etmek de olmazmis cunki rahim kasilmalari oluyormus. Ben zor da olsa oyle de kendi kendimi tutmaya calisiyorum)

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, bence hiç ayıp şeyler değil hiç sorun yok yani, ben normalde de yüksek biriyim bu konuda o yüzden böyle bişey yaşandı ilaçlar inalmaz etkiliyor cidden, sizin sonuç belli oldu mu, inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız

InsAllah hepimiz guzel sonuclar alalim
Yok daha belli olmadi. Haftaya belli olur.
Ilaclar etkiliyor tabii ostorojen hormonu basli basina ucuruyor)

Bana test gününe kadar yasak dediler. Hatta transferden bir hafta önceden yasak kondu

Anladım yine de evde belki denediniz diye düşündüm ama en güzeli test yapmamak
Kızlar bence evde test yapmayın. Transfer olduğum zaman burada bi arkadaş vardı evde yaptı pozitif çıktı bir kaç testi. kan testinde negatif gördü maalesef. Evde negatif gören üzülen hastane de pozitif olanda oldu en iyisi test gününü beklemek.
Bana da cinsel birliktelik yasak dendi. Rahim gerçekten kasılıyor dikkat edin.

Sizin kaçıncı gün embriyosu ? Ne saman oldu transferiniz

Ocakda oldum.bahceci tüp bebek merkezinde ebru hocada malesef kimyasal gebelik oldu benim. Negatif
Temmuzda tekrar deneyeceğim nasipse remzi abalıda

Herşeye çok dikkat etmiştim öncesi beslenmeme sigarayı kestim ful sağlıklı beslenme ama ilk denememdi belki ondan 4aaa embriyo 5. Gün olması lazım.

Benim 3. Gün embriyosu yaş 40 sizin yaş kaçtı bende temmuz sonu ağustos başı transfer benim de ilk Acıbadem de. Vitamin ilaç tabiki muhakkak mühim ama Rabbim ol derse olur dua ediyorum ama önlemlerimi de alacağım en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırız inşallah

Kesinlikle erken vermeyin ben de aynı sorunu yaşıyorum çok saçama sonuçlar çıktı çelişkili aklım daha çok takık şu an dün gece de idrar yedi yaptım negatif ilk idrsrla bugün yaptım hayali bişey gördüm gibi ama emin değilim, çok çok ince belirsiz gibi, siz de bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_3381.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_3382.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 140
Evet ben gördüm bence belirgin ama kan testi daha iyi sonuç verir inşallah bebeğiniz sizinledir

Evet ben gördüm bence belirgin ama kan testi daha iyi sonuç verir inşallah bebeğiniz sizinledir
İnşallah öyledir bugün transfer hariç 12. Gün daha belirgin olmaz mıydı bilemiyorum
Herşeye çok dikkat etmiştim öncesi beslenmeme sigarayı kestim ful sağlıklı beslenme ama ilk denememdi belki ondan 4aaa embriyo 5. Gün olması lazım.
İnşallh çok güzel sonuçlar alırsınız (pozitifff :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…