Transfer sonrası dikkat edilmesi gerekenler

Benimde bugün transferden sonra 3. Günüm bende çok dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen olmuyor yani sürekli yatamıyorum düz yatamıyorum zaten hep yan yatıyorum unuttup kedimi kaldırdığımda oldu yani ama bilmiyorum umarım nasip olur ya

İnşallah rahat olmak lazım belki de biraz Rabbım inşallah nasip etmiştir transfer olurken hastanede yattınız mi çok uzun sürüyor mu başka şehire gidicem ben korkuyorum yolda gitmek sorun olur mi diye

İnşallah rahat olmak lazım belki de biraz Rabbım inşallah nasip etmiştir transfer olurken hastanede yattınız mi çok uzun sürüyor mu başka şehire gidicem ben korkuyorum yolda gitmek sorun olur mi diye
Yarım saat yatırdılar canım sadece sonra yemek verdiler sonra çıktık ama o gün uzun yolculuk yapmayın dediler bana

Stres yapmayın. Ben havuç suyu içmiş ve günde bir dilim ananas yemiştim. Sağlıklı beslenin, paketli gıda tüketmeyin. Yoğurt, su tüketiminize dikkat edin aksatmayın
Ananası önce bende duymuştum ama rahimi kastığı için yememek gerekiyormuş.

Ben transfer sonrası 5-6gun günde birer tane avokado tükettim yararlı diye duydum.ceviz yedim .agis iş yapmadım hep yatmadım da.ilk gün uzandım .dger günler 4-5gun pek ayakta kalmadım ama ev içinde dolandım.snrasinda dışarda hava aldım 10-15dakika yürüdüm yavaş tempoyla .

Yarım saat yatırdılar canım sadece sonra yemek verdiler sonra çıktık ama o gün uzun yolculuk yapmayın dediler bana
Çok değil aslında 3 saat sürüyo ama yine de korkuyorum az yatirmislar 1 2 saat yatıriŕlar diye düşünmüştüm beyaz serum falan takiliyo mu

Teşekkür ederim inşallah benim için de hayırlısı olur dikkate alicam

Çok değil aslında 3 saat sürüyo ama yine de korkuyorum az yatirmislar 1 2 saat yatıriŕlar diye düşünmüştüm beyaz serum falan takiliyo mu
Doktorlar bugün dinlenin yarın normal hayatınıza dönebilirsiniz işe gidiyorsanız gidebilirsiniz yürüyüş yapabilirsiniz sürekli yatmayı önermiyoruz dedi hatta sadece ağır kaldırmayın yukarılara uzanmayın dedi :)

Yaa ne bilim psikolojik heralde hep yatsam olucam gibi hissediyorum hayırlısı olur inşallah Allahim güzel haberler vermek nasip etsin

Yaa ne bilim psikolojik heralde hep yatsam olucam gibi hissediyorum hayırlısı olur inşallah Allahim güzel haberler vermek nasip etsin
Bende öyleyim kendimi suçlu hissediyorum biraz ayakta kalınca mutfakta iş yapınca falan kendimi kötü hissediyorum amin inş güzel haberlerimizi veririz inş

Ananası önce bende duymuştum ama rahimi kastığı için yememek gerekiyormuş.

Fazlası öyleymiş evet o yüzden sadece bir dilim yemiştim günde. Ben doktoruma sormuştum, o söyledi havuç suyu ve bir dilim ananası. Ancak tabii ki içine sinmeyen yemesin, önemli olan psikolojik rahatlık.

Bende istanbulda olacağım evim bursada bilmiyorum nasıl olcak arabada arkada yatarım gelirken diye düşündüm yavaş yavaş geliriz, otelde kalmayı hiç istemiyorum

Fazlası öyleymiş evet o yüzden sadece bir dilim yemiştim günde. Ben doktoruma sormuştum, o söyledi havuç suyu ve bir dilim ananası. Ancak tabii ki içine sinmeyen yemesin, önemli olan psikolojik rahatlık.
Evet birde ev yapımı yoğurt falan da yememek gerekiyormuş.

Yaa hayirli olur inşallah yarın arayıp saat verecekler saati falan bi yanım heyecanlı bi yanım çok korkuyo
Doktor beni yarın kan tahlili için çağırdı. Oraya gittiğimde muhtemelen saat ve bilgi verilir. Sizden 1 gün önce kan tahlili istenmedi sanrm ? Progesteron ignelerine basladnz mi?

Doktor beni yarın kan tahlili için çağırdı. Oraya gittiğimde muhtemelen saat ve bilgi verilir. Sizden 1 gün önce kan tahlili istenmedi sanrm ? Progesteron ignelerine basladnz mi?
Yok istenmedi perşembe günü başladım ben igneye gunde 1 defa bide progestan fitil kullanıyorum gunde 3 kez 2 tane Ayriyeten duphaston bide esrrofeme devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…