Transfer sonrası dikkat edilmesi gerekenler

Yok istenmedi perşembe günü başladım ben igneye gunde 1 defa bide progestan fitil kullanıyorum gunde 3 kez 2 tane Ayriyeten duphaston bide esrrofeme devam ediyorum
Ben de günde 3 defa estrofem, 2 defa da progesteron iğnesi kullaniyorum.
En son gittiğinizde rahîm kalınlığınız kaçtı ?

Kizlar merhaba sali günü transfer olucam nelere dikkat etmeliyim
Merhaba canım ben ilk transferim de çok dikkat ettim yememe icmeme oturmama kalkmama ve 8 gün boyunca full yattım havuç suları ananaslar çiğ badem kabak fındıklar haşlanmış yumurtalar yani herşeye çok dikkat ettim ama kimyasal ile sonuçlandı maalesef transfer olduktan sonra 2 saat yatırdılar hastanede arka koltukta yatarak geldim eve bir hafta duş almadım 1 Kasım'da transfer oldum bende zaten ama şu bı gercek ki eğer nasipte varsa her türlü tutar ne yaparsan yap ne yatmak ne ayakta kalmak aslında tutunmasıni sağlamıyor kafandan atman lazım normal yasantina dönmen lazim ağır kaldırmak uzanmak yok tabi hatta yürüyüş yapın diyorlar kan dolaşımı olsun diye mantıklı zaten stres olma ve pozitif ol inşallah seninki tutar mucizelerin seninle olur

Sizin yokunuz uzunmu benim max 2 saat yavaş geleceğimiz için, hastanedede kısa yatmak istemediğimi yola çıkacağımızı söyleyeceğim artık inşallah tutunur bebişlerimiz
Benimde 3 saat anca surer qma burda 1 2 saat yatiriyolar diye okumuştum o da degisiyo demek ki bazılarına serum falan takılmış inşallah tutulurlar Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah

Benimde 3 saat anca surer qma burda 1 2 saat yatiriyolar diye okumuştum o da degisiyo demek ki bazılarına serum falan takılmış inşallah tutulurlar Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah
İnşallah hepimizin zaten ciddi bir durum olsa bugün burda kalın derlerdi çok takmamak gerek sanırım ince detaylara

Merhaba çok üzüldüm Rabbimin bi bildiği vardır inşallah en kısa zamanda sende pozitif güzel haberler alirsin öyle nasipte varsa illaki olur ama ne bilim içimi rahatlatmak için sormak istedim ben elimden geleni yapiyim inşallah hayırlı sonuçlar alırız

İnşallah canım e tabi kiloda vardı bende 90 kg ile transfer oldum şuan kilo verme aşamasındayım Mayıs'ta tekrar denicem bakalım Allah nasip ederse Allah kimsenin kucağını boş birakmasin

İnşallah canım e tabi kiloda vardı bende 90 kg ile transfer oldum şuan kilo verme aşamasındayım Mayıs'ta tekrar denicem bakalım Allah nasip ederse Allah kimsenin kucağını boş birakmasin
Amin Malesef bende de var ondan çok korkuyorum ama olumlu sonuç alan da çok var nasip biraz kendimi öyle avutuyorum inşallah hayırlısı olur hakkımızda

Ben kendimi çok dinlemedim. Hatta transferimin ertesi günü 2,5 km yol yürüyerek biten ilaçlarımı almaya eczaneye gittim. Sadece transfer sonrası 3 gün ananas yedim. Pozitifi görene kadar çiğ kabak çekirdeği yedim. Her gün 20 dk fix yürüyüş yaptım. Hatta transfer sonrası 6. Günümde dayanamayıp yürüyüşteyken bi anda eczaneye girip gebelik testi aldım. İlk pozitifi gördüğüm gündü Normal yaşantına devam et bence. Hakkında en hayırlısı olsun

Amin Malesef bende de var ondan çok korkuyorum ama olumlu sonuç alan da çok var nasip biraz kendimi öyle avutuyorum inşallah hayırlısı olur hakkımızda
96 kg ile hamile kaldım, şuan 14+ 6 yım. 92-93 arası gidip geliyorum. İlk aylar iştah hiç gelmiyor zaten

Yaa çok sevindim sizin adınıza inşallah bende tadabilirim bu duyguyu ananası dikkate alicam kabak çekirdeğini bi haftadır başladım belki faydası vardır doye bakalim Allahim inşallah nasip eder hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen duanı eksik etme ❤

Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde ettiğim dua Allahım bekleyiş içinde olanlarıda bu sevinçten mahrum bırakma oldu. Zor bir süreç umarım size bebeğiniz sıkı sıkı tutunur.

Yaa bende bu ara ilaçlardan mi iştahım açıldı çok korkuyorum eğer tutarsa diyetisyen desteği qlmayi düşünüyorum
Doktorum bana da al dedi ama şuan verdiği şeyleri yiyemeyeceğim için gitmiyorum. Mide bulantılarım bitince düşünüyorum gitmeyi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…