• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası erken gebelik testi

grlf123

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
23
9
6
31
5. Gün embriyosu transferden sonra 5. Günüm de erken gebelik testi yaptım sizce bişey var mı ? Böyle olupta pozitif olan var mı yardımcı olun lütfen .

Eklentiler

• 2D9D84FA-90F8-471F-9924-10DCC184880A.webp
    2D9D84FA-90F8-471F-9924-10DCC184880A.webp
    97,5 KB · Görüntüleme: 2.989
Ben taze transferde de dondurulmuş transferde de iğne oldum. Transferden sonra 3/1 kadar tutunmaya yardımcı oluyomuş. O yüzden ben 8. Gün yapmıştm silik çizgi görmiştm şimdi 5+3 haftalık hamileyim. Sende iğne vurunduysan 8. Günü bekle ama vurunmadıysan büyük ihtimalle hamilesin 😊

Ben taze transferde de dondurulmuş transferde de iğne oldum. Transferden sonra 3/1 kadar tutunmaya yardımcı oluyomuş. O yüzden ben 8. Gün yapmıştm silik çizgi görmiştm şimdi 5+3 haftalık hamileyim. Sende iğne vurunduysan 8. Günü bekle ama vurunmadıysan büyük ihtimalle hamilesin 😊
İnşakkah canım öyledir çok mutlu oldum ☺️

Buda bugün tekrarladığım testim ☺️

Eklentiler

• 7477CB8C-2013-40BA-8813-7576F8DCDB10.webp
    7477CB8C-2013-40BA-8813-7576F8DCDB10.webp
    80,5 KB · Görüntüleme: 2.261
Üstte ki dün yaptığım altta Kİ belirgin olan da bugün yaptığım inşallah tutmuştur 🤲🏼

Eklentiler

• 692920C9-0FA0-48B8-ABED-FAF922A6CDB6.webp
    692920C9-0FA0-48B8-ABED-FAF922A6CDB6.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 2.721
Evet silikte olsa çizgin var. Hayırlısıyla iyi haberler al canım kan veririsen netleşir😊

Daha 5 gün iğne de olmadıysan eğer böyle silik çıkması çok normal 8. Gün falan daha netleşir

Sabretmek çok zorrr🙈 benim 2. Günüm geçmiyor zaman. Bir yandan zaman gecmesin istiyorum çok zevkli böyle yatmak etmek ama bir yandan gecsin istiyorum 😇

Hayırlı olsun var görünüyor inşallah sağlıkla ilerler 🌸

Hangi iğneyi kullanınca çizgi çıkabiliyor acaba ? Bende de çıktı ben çatlatma değilde proluton kullanıyorum 3/1

Hangi iğneyi kullanınca çizgi çıkabiliyor acaba ? Bende de çıktı ben çatlatma değilde proluton kullanıyorum 3/1
Çatlatma iğnesi 1 hafta kadar pozitif değer çıkartıyo testlerde ve kan tahlilinde.. proluton bebeğin tutunmasına yardımcı bi iğne gebelikte de lekelenme kanama vs. Durumlarındada kullanılıyor. Eğer değerini pozitifse hamilesnz 😊 kaçını gününüz

Çatlatma iğnesi 1 hafta kadar pozitif değer çıkartıyo testlerde ve kan tahlilinde.. proluton bebeğin tutunmasına yardımcı bi iğne gebelikte de lekelenme kanama vs. Durumlarındada kullanılıyor. Eğer değerini pozitifse hamilesnz 😊 kaçını gününüz
Henüz kan testi yaptırmadım çarşamba test günüm ama bu sabah gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı konularımda görsel var😍 7. Günüm bugün çatlatma iğnesi de olmadım sadece bahsettiğim iğne ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

Henüz kan testi yaptırmadım çarşamba test günüm ama bu sabah gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı konularımda görsel var😍 7. Günüm bugün çatlatma iğnesi de olmadım sadece bahsettiğim iğne ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Gördüm canım testinin resmini erken gebelikle daha belirgin çıkar normal testlerde biraz geç çıkıyo koyu çizgiler ben erken gebelik testiyle 8. Gün orta silik çıkmıştı😊 şimdiden hayırlı olsun hayırlı haberlerini alalım inşallah 😍

Back
X