Transfer sonrası grip 🤦‍♀️

ddmmllss

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2025
358
189
18
28
Kızlar transfer+8. Gündeyim. Nerden geldi bilmiyorum 2 3 yündür boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı/akıntısı ile savaşıyorum. Kendime çok dikkat ettiğim bir dönemde nasıl buldu beni anlamıyorum. Zaten hiçbir belirtim de yoktu, griple beraber tüm inancım gitti neredeyse. Böyle bir süreç yaşayıp pozitif gören var mı? Şu an umut ve motivasyona çok ihtiyacım var.

Canım ben hamileliğini grip gibi hastalanarak öğrenen arkadaşlar da duydum, halsizlik yorgunluk ateş gibi belirtilerle heveslendirmek istemem ama o yüzden olabilir bence

Canım ben hamileliğini grip gibi hastalanarak öğrenen arkadaşlar da duydum, halsizlik yorgunluk ateş gibi belirtilerle heveslendirmek istemem ama o yüzden olabilir bence
Aayyy çevremde yok ama ben de burada araştırdım kuzum, okudum hepsini. İnnnnşallaaah öyledir, yavrularım annelerinin vitamininden faydalanıyordur

Ben öyleydim mart ayında bir düştüm grip boğaz ağrısı burun akıntısı berbattı kolay kolay hasta olmayan ben salya sümük geçti transfer zamanım çok kötüydüm öyle zıplayarak hapşırma tutuyordu kuru öksürük derken dedim kesin tutmadı tutmayacak şiddetli öksürmemle düştü diyordum ama hiç bir zararı olmadı şükür tutunmuşlardı korkma yani evham yapma

Yaaaa maşallah sağlıkla gelsinler Tam olarak ben.. Öksürük yok çok şükür, sadece bağışıklığım düştü süreci etkiler mi diye çekincem. Bir de başka belirtim de yok, iyice tedirgin oldum. Sizin belirtiniz var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…