Transfer sonrası gün gün belirtiler

• Konu Sahibi Konu Sahibi essrrc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

essrrc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2025
7
4
1
32
Bugün hamileliğimi öğrendim ve 2 yıldır sürekli girdiğim bu sayfadaki benim gibi olan birçok kadına destek olmak istedim.
Bizimkisi açıklanamayan kısırlık iki yıldır her ay yumurta takibi yaptık sorun yoktu her ay umutlanıp yıkıldım deflarca çatlatma iğnesi kullandım. En son birkaç sy önce tüp bebeğe karar verdik . Yumurtalarım toplandı 28 yumurta yaşım 32 bu arada 8 tane başarılı 5. Gün emriyosu oluştu ancak toplamadan sonra bana zehirlenme gibi birşey oldu miğde bulantısı baş dönmesi ve kan dışkı o ay taze transferim ertelendi. Bir sonraki ayda tek emriyo transferi oldum o ay kesin transfer olsun diye letu ve çatlatma iğnesi kullandık 6ab emriyo transfer edildi ne yazıkki sonuç negatif. İkinci transferi bu ay oldum tek emriyo olcaktım ama Allah’ın hikmeti ne çözülürken sorun oldu ve çift emriyo transferi oldum 5ab 6ab hiç ilaç kullanmadım teansferden bi gün önce duphaston kullandım sonrasında devam ettim birde ikinci gün progestan dex 25 mg günde bir iğne bugün 9. Günüm değerim 128 direk yazmak istedim banada dualarınızı eksik etmeyin inşallah iki gün sonra değerim sağlıklı artmıs olur
Gelelim detaylara
Transfer günü hiçbir his yok ancak transferden hemen sonra 20 dakika yatarken adet sancısı çektim

İlk gün hiç kasık ağrısı ve belirti yok az gaz var

transferin ikinci günü çok az gaz ve biraz sık tuvalet sarımsı tuvalet çok su içmeme ragmen rengi sarılaştı kasık ağrısı yok

transferin 3.günü belirti dünle aynı yumusak sayılmayacak dışkı

transferin 4.günü hafif ama uzun süreli adet olcakmıs gibi huzursuzluk veren bi ağrı aynı transfer olduğum günki gibi hafif, şiddetli değil. az halsizlik sürekli esneme hali

transferin 5. Günü dünün aynısı ek olarak ishal olcakmısım ağrısı oldu şiddetli ama devam etmedi geçti

Transferin 6. Günü sabah mide bulantısı hafif hafif arada vuran adet sancısı progestan vurulduktsn sonra baş ağrısı halsizlik

transferin yedinci günü ara ara tek bi noktaya bıçak saplama hissi bel kalça ağrısı hafif dozda adet sancısı bazen uzun süreli olabiliyor sabahları midede bi bulantı ama çok hafif hissedilen birde ben normalde 1 de kahvaltı ederim sonra aksam yemeği ama 4 te miğdem kazınmaya başladı

transferin 8 gün sabah tuvaletten bir saat sonra karında adet sancısına benzer ağrı oldu yaklaşık yarım saat kadar akşamüstü gaz başladı normaldrn fazla bundan önce ayaklarda aşırı bir üşüme oldu üstümde birşey yok sadede ara ara ellerimde buz gibi olup bir süre sonra normale dönüyor

transferin 9. Günü bugün heycandan belirtilere dikkat edemedim değerim 128 çıktı 2 buçuk yılda ilkkez pozitif gördüm sadece akşam yine mide kazınması ve suan el ayak üşümesi yaşıyorum

Tutmayan transferde çok dikkat etmiştim ayağıma yastıklar koyup yattım hergün avokado yumurta yedim ama ilk gün bile yürüdüm kedim karnıma atladı ve 3. Gün kalkıp ev işleri yaptım
Tutan transferimde yediklerime o kadar dikkat etmedim sadece çay kahve vs içmedim tek içtiğim su ablamda kaldım ve kafama takmadım zaman geçti yan uyudum genelde ama 6 gün neredeyse hiç kalkmadım sadece iğne vurulmaya gittim sonrası yattım yediden sonrada evde en fazla yarım saat ayakta kalmısımdır bol bol dinlendim stres herşeymiş arkadaşlar bu sayfada günlerimi harcadım ve keşke su detayıda verselerdi diyebilceğim herşeyi sizinle paylaşmak istedim rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin çok zorlu birsüreç dualarım sizinle sizde bana duanızı eksik etmeyin hayırlı sonuçlar alın inşallah

Son düzenleme:
A kızlar asıl detayı unutmusum her ay mutlaka çenemde sivilce çıkar bu ay çıkmadı bi cildim güzelleşti ilkkez adete yakın cildim pürüzsüz kaldı

Bişey anlamadım şimdi transferin ilk gününden itibaren belirtilerini yazdın sonrasında olan belirtiler tuttuguna işaret mi yani

Birde bu sekılde yazmışsın ama herkesin belirtileri ayrı oluyor sen bu sekılde yazmışsın ama şimdi bu yazdığını okuyan ınsanlar tutmayan transferınde insanlarda aynı belirtileri yaşıyorsa olumsuz düşünecekler kendılerini üzülcekler lütfen ya postu sil yada ne bıleyım

açıkçası ben çok araştırdım ve bir allahın kulu böyle açık yazsın diye tüm formları okudum ard arda iki ay transfer oldum tutan ve tutmayan transferimdeki günleri aslında kendime not almıstım tabiki herkesin belirtileri farklı bunu transfer olan herkes biliyordur ama bi işaret arayan olursa yararım dokunsun istedim

Bu arada belirtiler zaten neredeyse aynı sadece birinde çok şiddetli ağrı diğerinde hafif ağrı çektim

Açıkçası ben bu kadar detaylı form okumak isterdim dediğim gibi tüm formları okudum amacım bir belirti arayan olursa yardımcı olmaktı ben kendim için gün gün not alıyordum sonraki transferlerim için neyse düzenledim yazıyı umarım böylede bir faydası dokunur

Ama senın belirtiler gibi olupta heveslenıp olumsuz olursa bu sefer daha çok üzülürler sonuçta herkes bır umutla gelıyor buraya burdaki yazıları okuyor yanlış anlama beni lütfen

Benim mesela ilk trasferımde 4. Günü gece sıtma işe uyandım sonra soğuk soğuk ter ter attım transferım olumlu oldu sonra 5. Ayda erken doğumdan kızımı kaybettim doğumla ölüm senesi ile 2 sene oldu kalan embrıyolarımı transfer ettim 4. Günündeyim ve hıçbir belirtım yok

Çok üzüldüm senin yaşadığın çok acı inşallah olumludur ve gelen bebiş tüm dertlerini unutturur sana bol bol ayetel kürsi oku olurmu ben çok okudum ayetel kürsi okuyunca allah dileklerini kabul etmesi için melek yollarmıs ben okudukça içim huzur doldu ama işte umut arayışı değil mi zaten buralarda olmamız da ben ilk transferimde ikinci gün anladım adet olcağımı öyle belirgin bi ağrı çektim bunda 4. Güne kadar bendede belirti yoktu ki yaşadıklarımı yazdım 4 gün hafiften karnım ağırmaya başladı bunu acı eşiği fazla olan hissetmez bile belki insandan insana değişir dediğin gibi kimi ne ağrılar çekerek hamile kalmıs ama işte sana benzeyeni arayıp umut bulmaya çalısıyorsun rabbim isteyenleri evlatsız bırakmasın inan ben 2.5 yıldır her hafta hastanelerdeyim çok yorucu beklemek sonuç almak rabbim herkese nasip etsin inşallah

Aminnn inşallah ben 3 senelik evliyim 1 sene olmayınca doktora gıttım haplarla büyütmeye çalıştı doktor yumurtalarımı ama etki etmeyınce tüp bebeğe gectık inan bu yol çok zor hele birde doğulu olunca insanların gözü ve lafları hiç bitmiyor rabbım bıze hayırlı kapılar açsın

Benimde 3,5 yıl oldu inan ben her ay yumurta takibi yaptım çok iyiydi gelişiyordu çatlıyordu doktor her ay yüzde doksan diyordu ama birkere bile pozitif sonuç alamadım yani sorun olsada olmasada olmayınca olmuyor doğulu bir srkadaşım vardı iyi anladım srni bu dertten müzdarip çok uğraştı en son yeter artık olmuyo boşan benden dedi boşverdiler ve o ay hamile kaldı biz doğulu değiliz ama kimseye söylemedik mümkün olduğunca sizde söylemeyin kimin ne dediğinide umursama bana doktorlar hep stresten olmuyor diyordu o kadar etkiliki ben bu ay anladım eşim şehir dışındaydı altı gün ablamda kaldım beş çocuğu var evde gırgır şamata yerimdende kalkmadım zamanda hızlı geçti çok düşünmemek lazımmış gerçekten senin içinde dua edicem arkadaşım inşallah doğru zaman bu zamandır ve hayırlı haberlerini alırsın

Çok teşekkür ederim çok sağol benim saklama gibi bir şeyim yok ki aile binasındayım ben düşün artık gerısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…