Transfer sonrası gün gün belirtiler

Amin inşallah teşekkür ederim. Evet bıraktım artık saldım nasipten öte yol yok nasipte varsa olur nasipte yoksada sen istediğini yap olmaz mesela bugün ağrım vs olmadı 7 günüm takmıyorum günde 336 defa Ya musavvir zikri çekiyorum dua ediyorum ihlas okuyorum kuran dinliyorum meryem suresi falan inşallah Rabbım sizlere de verir yani sıra bana da verir emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkarmasın Yüce Allahım.

Ben gün aşırı promester 50mg oluyorum kalçadan hergün göbekten axeparin yapıyorum ecopirin günde bir defa hap zaten bu son olarakta günde 3 defa progestan fitil ek vitaminler

Ben gün aşırı promester 50mg oluyorum kalçadan hergün göbekten axeparin yapıyorum ecopirin günde bir defa hap zaten bu son olarakta günde 3 defa progestan fitil ek vitaminler
Benim sizden daha farklı ilaçlarım ama bende de kasık ağrısı vs benzer belirtler var. Hepsinin işlevi benzer zaten.

Sizin ki kaç gün oldu yaklaştıkça zaman geçmekte bilmiyor ve kaçıncı gün embriyosu
Benim 3. gün embriyosu. Geçen hafta kan testim pozitif çıktı. Bu hafta keseyi görmeye gideceğim inşallah. Evet beklerken günler daha uzun geliyor insana.

transfer sonrası nolur belirtilere takılmayın, bunların olması ya da olmamasının hiç bir manası yok. kendinizi yormayın, ağır iş yapmayın, bir yere uzanmayın, çok insanla temas etmeyin ki hastalık vs kapmayın, hamileymişiniz gibi sağlıklı beslenin ve en önemlisi ilaçlarınızı saatinde alın. elimizden gelen bunlar, belirti arayıp da strese sokmayın kendinizi.

Pozitifmi cnm

Benim 3. gün embriyosu. Geçen hafta kan testim pozitif çıktı. Bu hafta keseyi görmeye gideceğim inşallah. Evet beklerken günler daha uzun geliyor insana.
Kendim pozitif haberini almış gibi sevindim nolur bana da dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş şimdiden hayırlı olsun

Öyle yapıyorum ilk zamanlar çok taktım takmıcam dediğim halde takıyormuş insan şuan saldım kimi görsem dua istiyorum bende ediyorum inşallah sonunda yüzümüz güler Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kendim pozitif haberini almış gibi sevindim nolur bana da dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş şimdiden hayırlı olsun
Ayy çok teşekkür ederim , dualarım sizinle inşallah en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…