Hayırlı olsun Allah devamını getirsin inşallah siz de mide yanması ekşimesi vs oldu mu son 2 gündür midem beni mahvetti fitilden oluyor herhalde
Valla bende de pek belirti falan olmadı test günüm yarın bulantı falan arama 4 haftadan sonra başlıyor genelde göğüs hassasiyeti yok kasıkta ağrı da pek yok arada belim karnım falan ağrıyor göğüsde dolgunluk var ama o da progesterondan herhalde bilmiyorum midem ekşiyor sadece o da yediğim içtiğim şeylerdendir Allah yüzümüzü bakıcak inşallah pozitif düşün dua et bol bolBende krndimde belitti arıyorum ama yok sadece arada regl agrisi ve bel agrisi oluyor o kadar gidip geliyor 6. Günündeyim transferimin
Yani kimler kimler ne belirtiler yazıyo okuyoruz sonra negatif çıkıyor. O an ki imut bile bazen insanlara yetiyo negatif olur pozitif olur orasını bilmem. Yazan kişiye katılıyorum bende bir çok belirti aradım zamanında tüm belirtilerde uyuyordu ama negatif görüyodum burda okuyoruz diye ve o yazdı diye onu suçlayacak değiliz. Siz mi biri yazmis sil bence falan diye saçma buldum buraya girip sadece 1 kişinin yazdigiyla hamileyim diyen yoktur herhalde Düşüncenize katılmıyorum asla. Yarın transferim var ama ben şuan belirtilere göre hamileyimAma senın belirtiler gibi olupta heveslenıp olumsuz olursa bu sefer daha çok üzülürler sonuçta herkes bır umutla gelıyor buraya burdaki yazıları okuyor yanlış anlama beni lütfen
İnşallah canim pozitifleri görürüz seninki kacincigün embriyiValla bende de pek belirti falan olmadı test günüm yarın bulantı falan arama 4 haftadan sonra başlıyor genelde göğüs hassasiyeti yok kasıkta ağrı da pek yok arada belim karnım falan ağrıyor göğüsde dolgunluk var ama o da progesterondan herhalde bilmiyorum midem ekşiyor sadece o da yediğim içtiğim şeylerdendir Allah yüzümüzü bakıcak inşallah pozitif düşün dua et bol bol
3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi bugün 11.günüm yarın Allahın izniyle kan vericemİnşallah canim pozitifleri görürüz seninki kacincigün embriyi
Benım başıma gelen şeyleri size örnek vererek yazdım ben kimisi sizin gibi olumlu düşünmeyebilir testte pozitif görüp kanda negatif görüpte çok üzülen insan varYani kimler kimler ne belirtiler yazıyo okuyoruz sonra negatif çıkıyor. O an ki imut bile bazen insanlara yetiyo negatif olur pozitif olur orasını bilmem. Yazan kişiye katılıyorum bende bir çok belirti aradım zamanında tüm belirtilerde uyuyordu ama negatif görüyodum burda okuyoruz diye ve o yazdı diye onu suçlayacak değiliz. Siz mi biri yazmis sil bence falan diye saçma buldum buraya girip sadece 1 kişinin yazdigiyla hamileyim diyen yoktur herhalde Düşüncenize katılmıyorum asla. Yarın transferim var ama ben şuan belirtilere göre hamileyimhamile olan var olmayan var herkes bir umut için giriyor kafa dağıtıp içini rahatlatmaya çalışıyor bırakın rahatlayalim bırakın herkes yazsın belirtilerini kimine Umut kimine üzüntü olur orasını biz düşünelim.
İnşallah hayırlısı olsun canım rabbim yüzümüzü güldürsün3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi bugün 11.günüm yarın Allahın izniyle kan vericem
İnşallah tek duam bu kan verdim geldim öğleden sonra veya yarın çıkar dediler sağlık ocağında verdim şuan bi belirtim yok normaldir herhalde sizde durumlar nasılİnşallah hayırlısı olsun canım rabbim yüzümüzü güldürsün
Bende oldu hafif arada vuran bi regl ağrısıBende krndimde belitti arıyorum ama yok sadece arada regl agrisi ve bel agrisi oluyor o kadar gidip geliyor 6. Günündeyim transferimin
Bendede normal hic belirti yok dondurulmuş embriyom bugün idrar yaptim cikmadi negatifİnşallah tek duam bu kan verdim geldim öğleden sonra veya yarın çıkar dediler sağlık ocağında verdim şuan bi belirtim yok normaldir herhalde sizde durumlar nasıl
Evet onun dışında pek birsey olmadi dondurulmuş embriyo da idrar yaptim negatif ciktiBende oldu hafif arada vuran bi regl ağrısı
Bende kan verdim sonuç sabah e nabızdan gözükmüyor ne bilim bi umutlanıyorum belirti vs herhalde psikolojik bunlar inşallah bir daha ki denemende olur ya da geç tutundu seninki kanda çıkacakEvet onun dışında pek birsey olmadi dondurulmuş embriyo da idrar yaptim negatif cikti
Bugün kaçıncı günün 3.gün geç çıkar diyorlar idrardaEvet onun dışında pek birsey olmadi dondurulmuş embriyo da idrar yaptim negatif cikti
İnşallah öyle kanda çıkar bir dahakine gücüm yetmez bahcecide yapiyorumBende kan verdim sonuç sabah e nabızdan gözükmüyor ne bilim bi umutlanıyorum belirti vs herhalde psikolojik bunlar inşallah bir daha ki denemende olur ya da geç tutundu seninki kanda çıkacak
7. Günümdü 6. Gün 3bb demişlerdi 10 gun sonfa kan. Veriyorsun dedilerBugün kaçıncı günün 3.gün geç çıkar diyorlar idrarda
Benimde negatif oldu ikisinden birisi bile tutmadı7. Günümdü 6. Gün 3bb demişlerdi 10 gun sonfa kan. Veriyorsun dediler
Kaçıncı gündeydiniz ki idar testlerine asla güvenmeyin ben ilk transferimde çok ağrılı bir dönem geçirdim kesin tuttu diye düşünmüştüm testi yaptım pozitif gördüm kan verdim negatifti çok şaşıyor idrar testleriEvet onun dışında pek birsey olmadi dondurulmuş embriyo da idrar yaptim negatif cikti
Altıncı gün yazmışsın kusura bakma yeni fark edebildim bence çok erken idrar testi için hiç umutsuzluğa kapılma bol bol dua et inşallah hayırlısıyla tutmuş olsunBendede normal hic belirti yok dondurulmuş embriyom bugün idrar yaptim cikmadi negatif
Çok üzüldüm rabbim sonraki denemende nasip etsin inşallah çok zor tutmadıkça insan umutsuzluğa kitleniyor gerçekten inşallah rabbim en kısa zamanda nasip etsin ama gerçekten şunu çok içten söylüyorum size ne olur transfer sonrası stres yapmayın bakın bende hiçbir sorun olmadığını söylüyorlardı sadece stres yüzünden olduğunu söyledi bütün doktorlar 2 yıl boyunca gerçekten tutan transferimde ablamda kaldım çocukları vs sürekli muhabbet yattım ama düşünmeye fırsatım kalmıyordu stres yapmadım stres çok önemli insanın elinde değil farkındayım tuttu mu tutmadı mı düşüncesi insanı mahvediyor ama mümkün olduğunca düşünmeyin. Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin.Benimde negatif oldu ikisinden birisi bile tutmadı
Yaaaa acaba tutmamasina debep ne gerçekten ya em riyo neden tutunmuyorBenimde negatif oldu ikisinden birisi bile tutmadı
İnşallah ama arkadaşımda silik cikti hamile kandada cikti inşallah mucize olurda tutarAltıncı gün yazmışsın kusura bakma yeni fark edebildim bence çok erken idrar testi için hiç umutsuzluğa kapılma bol bol dua et inşallah hayırlısıyla tutmuş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?