Bugün güzel haberlerini bekliyorumBenim 6.gün embiriyosun bir tane transfer edildi canım
Hayır modumuzu düşürmeyelim çok güzel haberler alcaz inşallah hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun.Bugün güzel haberlerini bekliyorum
Bende hiç belirti yok ne idrara çıkma ne göğüs hassasiyeti 2-3 regl sancısı oldu o da bence belirti değil 2 gün sonra testim var ama hiç gidesim yok
Kolaylıkla inşallahHayır modumuzu düşürmeyelim çok güzel haberler alcaz inşallah hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun.
Bugun transferin 9. Günü elim ayağim titredi sizce varmiii
Kullanılan ilaçların yan etkisi bunlar. Stres yapmayın herkeste oluyor. 3. gün embriyosu sanırım transferden sonra 5. Gün sonrası falan tutunmaya başlayabiliyor. Çünkü bunun için destek amaçlı 5. günde yarım doz ovitrelle olmuştum.
Merhaba bende 3.gün embriyosu taze transfer oldum.5.gün yarim ovitrelle kullandim.bugün 8.günüm inşaallah benimde bebeğim tutunuz.ben sadece bugün birşeyler hissettim adet olacakmişim gibi ..birde 3.gün sol kasiğima biçak sapmalari oldu çok canım yandi ama 1 dakika sürdü.1.günde sadece içerde ilerleyen birşey var ama acıtarak sinyal şeklinde hissettim ve saydim:)4 kez ne olur bana da dua edin .siz kaçinci gün öğrenmiştiniz?Kullanılan ilaçların yan etkisi bunlar. Stres yapmayın herkeste oluyor. 3. gün embriyosu sanırım transferden sonra 5. Gün sonrası falan tutunmaya başlayabiliyor. Çünkü bunun için destek amaçlı 5. günde yarım doz ovitrelle olmuştum.
Ay inşallah güzel haberler alırsınız.Merhaba bende 3.gün embriyosu taze transfer oldum.5.gün yarim ovitrelle kullandim.bugün 8.günüm inşaallah benimde bebeğim tutunuz.ben sadece bugün birşeyler hissettim adet olacakmişim gibi ..birde 3.gün sol kasiğima biçak sapmalari oldu çok canım yandi ama 1 dakika sürdü.1.günde sadece içerde ilerleyen birşey var ama acıtarak sinyal şeklinde hissettim ve saydim:)4 kez ne olur bana da dua edin .siz kaçinci gün öğrenmiştiniz?
Evettt buz kesti buz ve hamileyimArkadaşlar birşey sorucam transferden sonra ayaklarım üşüyor sanki parmak uçlarım donuyor sizce normal mi yaşayan oldu mu bu durumu ? 22 de oldum 5. Gün embiriyo su
İnşallah canım benimEvettt buz kesti buz ve hamileyiminşallah bebiş üşütüyordur
Yarın yapmayı düşünüyorum yarın 10. Gün sabah ilk idrarle yapıcamİdrarda da belli olur canım şu an
Umarım pozıtıftırYarın yapmayı düşünüyorum yarın 10. Gün sabah ilk idrarle yapıcam
Maalesef negatifUmarım pozıtıftır
merhaba bende ayın 25 de transfer oldum ayın 2 sinde kan verdim pozitif gördüm çok şükür transfeer olduktan sonra bende kasık agrıları oldu ara ara ama abartılı degil ve gögüs şişkinligi olmuştu daha sonrasında geçer gibi oldu vucut degişiklik gösterebiliyor içinizi rahat tutun dikkat edin kendinize inşallah pozitif görürsünüzMerhaba. 27 ekimde transferim oldu. İlk 5 gün hafif kasık ağrılarım ve göğüs ağrım vardı. 5.gün bütün gün geçmedi kasık ağrım hatta bir kere fena vurdu. Şu an t+8deyim neredeyse hiç ağrılarım yok neden olabilir? Fitile iğneye estrofeme devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?