Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnşallah Canım sen hamilesin dua et bize hiç belirti yok daha 4. Günüm 6 kasımda oldu transfer çift transfer oldu salı günü kan testi vereceğim beklemedeyiz
Etmem mi canim burdaki herkese ediyorum allah nasip etsn yasayn biliyo. Ay cok az kalms 4 daha cok erken belrti icin hic korkma. Benmde 2 transferdi cok merak ediyorm 2 hafta sora belli olck o:)
Kızlar merhaba benmde test sonucum malesef negatif cuma günü sonucu aldım ilaçları bıraktım p.tesi adet oldum yarında doktora gidicem bakalim bundan sormalı süreç nasil oluyor acaba dondurulmus embriyom da.yok
Kızlar merhaba benmde test sonucum malesef negatif cuma günü sonucu aldım ilaçları bıraktım p.tesi adet oldum yarında doktora gidicem bakalim bundan sormalı süreç nasil oluyor acaba dondurulmus embriyom da.yok
Allah sabir versn canim cok zordur inss birdahaknde seninle olur melegin. Kendini iyi ve hazir hissettginde inandgnda eminim olacaktir bircok kiside gordk bunu dualarimz sennle doktorlar elinden geleni yapip inandiktn sora gerisi Allaha kalmis rabbim ol derse olur