gözün aydın arkadaşım allah tamamına erdirir işallah. bizim için de dua et lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş?
kaç embriyon vRDI BELİRTİLERİN NELERDİ? benim de bugün 5. gün
hayırlı olsunn
demekki değerin katlamış ne güzel
sağsalim kucağına almaj nasip olsun inş.
inşallah sağlıkla kucağına almak nasip eder Allahım
çok sevindim:)
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben uzun zamandır bu sitenin üyesiyim. Ama hiç mesaj yazmadan hep yazılanları okudum. Yani sessizce dinledim sizleri. Ben 35 yaşındayım. 6 senedir çocuk istiyoruz ama nasip değilmiş olmadı. 3 kere tüp bebek denemesi yaptık. 2 tanesi Gayrettepe florance nightgale de, diğeride Bursa jinemed te. 2 tanesinde negatif sonuç aldık, diğerinde de embriyo oluşmadı. Şimdi ise Bursa Pembe mavide tüp bebek denemesi yaptık. 1 tane embriyo oluştu. Transfer yaptılar. Bugün transferin 12. günü. kan tahlili yaptırdık veee hamileyiimmmmmmmm... :)))
blue-sky
nisan-bir iknizide tebrik ederim canım
İnşallah sağlıkla bebişlerinize kucağınıza alırsıız
bugün 11.günüm test günümü bekliyorum :)
Baharnaz inşallah hayırlı güzel haberlerle karşılaşırsın canım.
Çok sağol canım..senin güzel hbrine de seviniriz burada inş...Öğrenir öğrenmez yaz bize de :)
Çok sağol canım..senin güzel hbrine de seviniriz burada inş...Öğrenir öğrenmez yaz bize de :)
yazıyorum :)) canım 12.gün bugün değerim 139
Allahım herkese yaşatsın bu sevinci.
bayağıdır unutulmuş bir topik bari ben canlandırayımm... bugün 13.gün değerim 16 çıktı.. böle düşük olum sora yükselen değerler var mı acaba.. var mı bi fikri olan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?