transfer sonrası hcg için yorumlar lütfen!!!

hayırlı olsunn
demekki değerin katlamış ne güzel
sağsalim kucağına almaj nasip olsun inş.

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben uzun zamandır bu sitenin üyesiyim. Ama hiç mesaj yazmadan hep yazılanları okudum. Yani sessizce dinledim sizleri. Ben 35 yaşındayım. 6 senedir çocuk istiyoruz ama nasip değilmiş olmadı. 3 kere tüp bebek denemesi yaptık. 2 tanesi Gayrettepe florance nightgale de, diğeride Bursa jinemed te. 2 tanesinde negatif sonuç aldık, diğerinde de embriyo oluşmadı. Şimdi ise Bursa Pembe mavide tüp bebek denemesi yaptık. 1 tane embriyo oluştu. Transfer yaptılar. Bugün transferin 12. günü. kan tahlili yaptırdık veee hamileyiimmmmmmmm... :)))

gözün aydın arkadaşım allah tamamına erdirir işallah. bizim için de dua et lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş?
kaç embriyon vRDI BELİRTİLERİN NELERDİ? benim de bugün 5. gün

Allah razı olsun canım...İnş..Dua ediyorum hepimiz için ..Tekti benim embriyo...Hiç belirtim olmadı güzelim...Normal hissettim kendimi hep.Gayet iiyiyidim...İnş sen de güzel hbrler veririsin ...:)

Allah'ım tamamına erdirsin arkadaşım..Çok sevindim...:)Senin kaç embriyo?Tahlil sonucun kaç çıktı?

blue-sky

nisan-bir iknizide tebrik ederim canım

İnşallah sağlıkla bebişlerinize kucağınıza alırsıız
bugün 11.günüm test günümü bekliyorum :)

Arkadaşlar merhaba,
Sizlerden güzel şeyler duydukça mutlu oluyorum. Ben transferimi 13 gün önce yaptırdım. 11. gün ve 13. gün yapılan HCG testlerimde ilkinde 14 ikincisinde 6 çıktı. Moralim çok bozuldu .. Yükselme şansım olurmu acaba konu ile ilgili blgi sahibi olan arkadaslar varmı..? Kimyasal gebelik denen durumumu yaşıyorum acaba.?

Teşekkürler

bayağıdır unutulmuş bir topik bari ben canlandırayımm... bugün 13.gün değerim 16 çıktı.. böle düşük olum sora yükselen değerler var mı acaba.. var mı bi fikri olan...

genelde belli olmuyor birden katlama gösterebilir moralini yüksek tut...herşeyde bir hayır vardır..hayırlı sonuçlar alman dileğiyle...

bayağıdır unutulmuş bir topik bari ben canlandırayımm... bugün 13.gün değerim 16 çıktı.. böle düşük olum sora yükselen değerler var mı acaba.. var mı bi fikri olan...

canım benimde 11.gün 13 çıkmıştı.sonradan yükseldi.şimdi 26 haftalık hamileyim.inş seninde yükselir.Allahım gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…