aslında 7.gün çok çok erken.ayın 10 ve 12 sinde bir daha test yaptır.ama değer 5 ve üstü hamile diye biliyorum..sayın katlanarak giderse hamilesin zaten. .benim 10. günde 0 çıkmıştı.ve dr. ikinci teste dahi gerek görmedi .10. ve 12. gün tekrar test yaptır....inşaallah Allah gönlüne göre versin canım..
evet haklısın beklemek çok çok zor...biraz daha sabret..ve inşallah çok güzel haberlerini yazarsın buraya..
bence 7.gün için değerin iyi.bana 12.gün 40 ve üstü olursa endişelenme demişlerdi.
İnşallah iyi haberlerle gelirsin.yok canım,ben doğum yapalı 3 ay oldu.tüp bebekle ikiz bebeklerimi dünyaya getirdim.darısı başına.
hepimiz aynışeyleri yaşıyoruz canım,kaderlerimiz ortak.İnşallah sende Hayırlı heberi alırsın.
İki farklı topiğe yazdım ama bir kişiden bile yorum alamadığım için bu topiği açıyorum.Arkadaşlar ben geçen hafta cumartesi tek embriyo transferi oldum.dün yani 7.gün oluyor,hcg baktırdım 13 çıktı.sonucu nasıl yorumlarsınız?duyduklarınız,yaşadıklarınız,gördükleriniz varsa paylaşın lütfen...
bu kadar sıtres yapmaaaaa
Test günüm:transferden sonra 13.gün:b-hcg 387,26 .....Elhamdülillah....
gözün aydın canım...lütfen dualarında benide eksik etme...
Test günüm:transferden sonra 13.gün:b-hcg 387,26 .....Elhamdülillah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?