transfer sonrası hcg için yorumlar lütfen!!!

blue_sky

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
2.590
0
116
İstanbul
İki farklı topiğe yazdım ama bir kişiden bile yorum alamadığım için bu topiği açıyorum.Arkadaşlar ben geçen hafta cumartesi tek embriyo transferi oldum.dün yani 7.gün oluyor,hcg baktırdım 13 çıktı.sonucu nasıl yorumlarsınız?duyduklarınız,yaşadıklarınız,gördükleriniz varsa paylaşın lütfen...

aslında 7.gün çok çok erken. 10 ve 12. gün bir daha test yaptır.ama değer 5 ve üstü hamile diye biliyorum..sayın katlanarak giderse hamilesin zaten. .benim 10. günde 0 çıkmıştı.ve dr. ikinci teste dahi gerek görmedi .10. ve 12. gün tekrar test yaptır....inşaallah Allah gönlüne göre versin canım..

Son düzenleme:

Çok tşk ederim güzel dileklerin için.Hepimize gönlümüze göre verir inş...7.gün çok erken biliyorum ama bana 2 hafta sonra test yaptır dediler 12.gün değil..haftaya cuma yaniii...gün uzadıkça sabırsızlığım arttı sanırım beklemeden yaptırdım

evet haklısın beklemek çok çok zor...biraz daha sabret..ve inşallah çok güzel haberlerini yazarsın buraya..

bence 7.gün için değerin iyi.bana 12.gün 40 ve üstü olursa endişelenme demişlerdi.

İnşallah iyi haberlerle gelirsin.yok canım,ben doğum yapalı 3 ay oldu.tüp bebekle ikiz bebeklerimi dünyaya getirdim.darısı başına.

İnşallah iyi haberlerle gelirsin.yok canım,ben doğum yapalı 3 ay oldu.tüp bebekle ikiz bebeklerimi dünyaya getirdim.darısı başına.

Ay maaşallah..........opuyorumnanaktanne kadar güzel...bizim geçtiğimiz yolları siz çoktan geride bırakmışsınız...darısı başımıza inş...

hepimiz aynışeyleri yaşıyoruz canım,kaderlerimiz ortak.İnşallah sende Hayırlı heberi alırsın.

canım öncelikle hakkında yüzünü güldürcek hayırlı bir sonuç olsun inş...benim 8.gün bhcg sonucum24 çıkmıştı 12.gün 120 sonra çift çift katladı aslına bakasan bebeğin rahme tutundu gün itibari ile yükselyor değer belki1.gün belki 4.gün tutunmuştur ama en kesin sonuç 12.gün 50 üzeri olan değer inşallah o değeri görürsün

7. gun erken oldugunu bende dıger topıkte yazmıstım canım
rabbım gonlune gore versın ınşşşşşşş

Bugün 9.günümdü ama kendime engel oldum ve test yaptırmadım.Doktorum ne 12 ne 14 ,13 gün yaptır testi dedi.Cuma yani.27 'si.beklemek istiyorum ama sabırsızlanıyorum..kendimle savaş halindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…