• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transfer sonrası hcg için yorumlar lütfen!!!

genelde belli olmuyor birden katlama gösterebilir moralini yüksek tut...herşeyde bir hayır vardır..hayırlı sonuçlar alman dileğiyle...

canım benimde 11.gün 13 çıkmıştı.sonradan yükseldi.şimdi 26 haftalık hamileyim.inş seninde yükselir.Allahım gönlüne göre versin

ayy kızlar çok tşkkr ederim güzel moral oldunuz.. inş. bnmde öle olur.. dr pek umutlu konuşmadı genelde düşükle sonuçlanıyor dedi ama kısmet tabii...aksoy senin ağrıların olmuşmuydu bnm kasıklarım ağrıyor sızlıyor sanki... iğne ve jel kullanıyrm..

bayağıdır unutulmuş bir topik bari ben canlandırayımm... bugün 13.gün değerim 16 çıktı.. böle düşük olum sora yükselen değerler var mı acaba.. var mı bi fikri olan...

benimde bugün 9. günüm kanamam oldugu için erken yaptım sonucum 15 çıktı inş ikimizinde olur hayırlısıyla sevineyimmi bilemedim dualarınızı bekliyorum:emir_bebek::emir_bebek:

ayy kızlar çok tşkkr ederim güzel moral oldunuz.. inş. bnmde öle olur.. dr pek umutlu konuşmadı genelde düşükle sonuçlanıyor dedi ama kısmet tabii...aksoy senin ağrıların olmuşmuydu bnm kasıklarım ağrıyor sızlıyor sanki... iğne ve jel kullanıyrm..

canım kasık ağrıları normal okadar uyarıldı yumurtalar.yumurta toplama işlemi zaten kolay bişey değil.kasık ağrısını tuttu veya tutmadığı diye yorumlamak olmaz.sen 2gün sonra birdaha yaptır bakalım değerin 2ye katlaması önemli.inş kat katlanır.güzel haberlerle gelirsin

inşallah benim gb olmazsınız bende geçtiğimiz ay günlük kan değerime bakıyordum maalesef kimyasal oldu benim gebelik allah yaşatmasın ama hakkınızdada hayırlısını versin

canım kasık ağrıları normal okadar uyarıldı yumurtalar.yumurta toplama işlemi zaten kolay bişey değil.kasık ağrısını tuttu veya tutmadığı diye yorumlamak olmaz.sen 2gün sonra birdaha yaptır bakalım değerin 2ye katlaması önemli.inş kat katlanır.güzel haberlerle gelirsin

cnm bnm nisanda toplandı yumurtalar ohss midir nedr bişi oldum o yüzden ertelendi transfer donmuşlarla oldu... yarın tekrar yaptırıcam inş.. 10. günü gibi idrar yapmıştım çok çok silikti ama bugün yine yaptım daha belirgin.. belki diorum yükseliodurr...
hYIRLISI ARTIK :s

benimde bugün 9. günüm kanamam oldugu için erken yaptım sonucum 15 çıktı inş ikimizinde olur hayırlısıyla sevineyimmi bilemedim dualarınızı bekliyorum:emir_bebek::emir_bebek:

cnm inş. bişi olmaz 9.gün için iyi gibi sanki bnm 1.gün böle.. inş. rabbim acır halimize yüzümüze güler...

0 ı görmedik şükür bi deger var ne de olsa inş kat kat katlanırlar cennet kokulularımız gelir Rabbim yüzümüze gülsün hepimizin inşş:emir_bebek::emir_bebek:

canım testi ne zaman tekrarlayacaksın inşş iyi çıkar banada umut olursun bu kadar yaklaşmışken Rabbim bizi uzaklaştırmasın onlardan innşş:emir_bebek::emir_bebek:

güzel hbrler vermeyi umut olmayı çok isterdim ama olmadı.. değerim düştü 9,5.. kimyasdal mış.. kısmet olmadı..

İki farklı topiğe yazdım ama bir kişiden bile yorum alamadığım için bu topiği açıyorum.Arkadaşlar ben geçen hafta cumartesi tek embriyo transferi oldum.dün yani 7.gün oluyor,hcg baktırdım 13 çıktı.sonucu nasıl yorumlarsınız?duyduklarınız,yaşadıklarınız,gördükleriniz varsa paylaşın lütfen...

tebrik ederim.ben 9. gün yaptırdım.32 çıkmıştı.:nazar:

benim de transferimin 12.günüydü bugün hcg değerim 59.80 çıktı.yalnız progesteron hormonu düşük çıktığı için yarın 50mg progestan iğne vurulmaya başalayacağım günde 1 kere.crinone jelin yanında bir de iğne kullanan var mı acaba aranızda benim gibi?bir de 59 iyi bir değer mi sizce?iki tane embriyo transfer edilmişti dondurulmuş embriyo transferiydi.

Öncelikle bütün kader arkadaşlarımı selamlıyorum,herkes inşallah hayırlı sonuçlar alır sağlıklı gebelik süreci Yaşar ve bebeğini kucağına alır.Burdan tüm tedavi gören arkadaşlarıma sabırlı olmalarını va Allahü Teala'dan Ümit kesmemelerini öneriyorum.Ben 14 yıllık evliyimve 9 başarısız tüp bebek denemem vardı.1 ağustosda 10.cu tüp bebek transferim yapıldı..iki tane 5.ci gün embriyosu..zorlu ve sıkıntılı geçen 10 günden sonra bu gün Bhcg değerim 115 Rabbime binlerce şükürler olsunki pozitifi onuncu denemede gördüm...cuma günü tekrar test yaptıracağım.inşallah değerim katlayarak artar.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın..tedavi gören arkadaşlarımın Allah yar ve yardımcısı olsun.hamile arkadaşlarım ve bende sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah...

Benim 1.33 çıktı 10.gün 12.gün 0,616 benimde transfer kimyasal mi oluyor

Back
X