genelde belli olmuyor birden katlama gösterebilir moralini yüksek tut...herşeyde bir hayır vardır..hayırlı sonuçlar alman dileğiyle...
canım benimde 11.gün 13 çıkmıştı.sonradan yükseldi.şimdi 26 haftalık hamileyim.inş seninde yükselir.Allahım gönlüne göre versin
bayağıdır unutulmuş bir topik bari ben canlandırayımm... bugün 13.gün değerim 16 çıktı.. böle düşük olum sora yükselen değerler var mı acaba.. var mı bi fikri olan...
ayy kızlar çok tşkkr ederim güzel moral oldunuz.. inş. bnmde öle olur.. dr pek umutlu konuşmadı genelde düşükle sonuçlanıyor dedi ama kısmet tabii...aksoy senin ağrıların olmuşmuydu bnm kasıklarım ağrıyor sızlıyor sanki... iğne ve jel kullanıyrm..
canım kasık ağrıları normal okadar uyarıldı yumurtalar.yumurta toplama işlemi zaten kolay bişey değil.kasık ağrısını tuttu veya tutmadığı diye yorumlamak olmaz.sen 2gün sonra birdaha yaptır bakalım değerin 2ye katlaması önemli.inş kat katlanır.güzel haberlerle gelirsin
benimde bugün 9. günüm kanamam oldugu için erken yaptım sonucum 15 çıktı inş ikimizinde olur hayırlısıyla sevineyimmi bilemedim dualarınızı bekliyorum
0 ı görmedik şükür bi deger var ne de olsa inş kat kat katlanırlar cennet kokulularımız gelir Rabbim yüzümüze gülsün hepimizin inşş
güzel hbrler vermeyi umut olmayı çok isterdim ama olmadı.. değerim düştü 9,5.. kimyasdal mış.. kısmet olmadı..
güzel hbrler vermeyi umut olmayı çok isterdim ama olmadı.. değerim düştü 9,5.. kimyasdal mış.. kısmet olmadı..
İki farklı topiğe yazdım ama bir kişiden bile yorum alamadığım için bu topiği açıyorum.Arkadaşlar ben geçen hafta cumartesi tek embriyo transferi oldum.dün yani 7.gün oluyor,hcg baktırdım 13 çıktı.sonucu nasıl yorumlarsınız?duyduklarınız,yaşadıklarınız,gördükleriniz varsa paylaşın lütfen...
Benim en son Bhcg 728 çıktı bir hafta sonra usg ye gireceğim kese görünüyormu diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?