transfer sonrası idrar testi

sudemmm su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
39
30
88
35
kızlar dün yazmıltım 8. gün idrar testi yaptım baya koyu pembeydi, idrar testi bide 10. gün bakayım dedm bugün baktım ama video çekebileyim diye idrarı başta çok az damlattım algılalmamış olabilir mi tam bir damla bile olmadı manyetik alan çektikten sonra üzerine ekledim yine çıktı biraz daha açık renk çıktı bugün kan vercem bu 5. denememdi kimyasal olmaın diye çok dua ediyorum sorum şu bu şekil başına gelip sağlıklı gebeliği olan varmı yani ben kanımca idrar numunesini yetersiz damlattım yine var renk ama ikisi arasında renk farkı oldu

Ben transferden sonra 8. Gün idrar testinde silik çizgi görmüştüm ertesi gün yaptığımda daha da silik çıktı. Korktum kimyasaldır diye hemen kan verdim 53 çıktı. Düzenli olarak ta yükseldi bir sıkıntı olmadı. Kan ver kurtul canım başka türlü rahatlamazsın çünkü...

bayanlar yardımcı olur musunuz bana 23 haziranda aşılama yapmıştım bu sabah idar teati yaptım böyle çıktı ve Sırt ağrım kaşık ağrım var.yardımcı olursanız sevinirim. Bu gün 14. Günüm aşılamadan sonra

Ben transferden sonra 8. Gün idrar testinde silik çizgi görmüştüm ertesi gün yaptığımda daha da silik çıktı. Korktum kimyasaldır diye hemen kan verdim 53 çıktı. Düzenli olarak ta yükseldi bir sıkıntı olmadı. Kan ver kurtul canım başka türlü rahatlamazsın çünkü...
evet zaten verdim Allah a şükür bi sıkıntı olmadı bu arada idrar testleri ne kadar güvensiz anlamış oldum :)

resim göremedim ama
20210707_144103.webp

Merhaba kan testi yaptım acil de dayanamadım. 96.9 çıktı çok heyecanliyim. Drum 2 gün sonra bi daha yap dedi artış olursa ona göre bakıcaz duruma dedi

Back
X