Transfer sonrasi idrara cikma

aydodo

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
1.716
1.855
333
34
Ankara
Kızlar bugün transfer oldum 2 tane kaliteli embryo kondu 15 dakka yattıktan sonra tuvalete gittim çok sıkışmıştım daha sonra 15 dakka yine ettim eve geldim dinleniyorum suanda da iki ya da uc kere gittim bir sey olur mi acaba??

Ben transferden 15 dk sonra yatarken küvetmi diyolar o tarz bişeye yapmıstım eve gelincede sürekli wc ye cıktım bi sorun olmadı

bende transferden yarım saat sonra gitmiştim tuvalete daha da yatmadım bir şey olmadı. umarım size tutunur embriyolarınız.

Benimde öyle sürekli wcye gitme isteği oluyor sizin tutundu mu
Evet cok sükür tuttu tabiki oldu zaten sürekli suda içmek lzım yatmaya şartlamayın kendinizi ben 3. Gün avmye gitmiştim kalkmıstım artık

Insallah tutunur sizin tek mi oldu
benim ikiz tuttu tekinin sonradan kalbi durdu şuan tek olarak sağlıklı devam ediyoruz çok şükür. sürekli yatarak hareketsiz kalmamak lazım ben transferden sonra iki gün evde dinlendim ama sürekli yatmadım biraz uzandım biraz gezindim ağır iş yapmadım sadece sonrasında da işe döndüm umarım size de nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…