• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası iş hayatı hk❣️

Papatyamnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.954
742
73
Kızlar çarşamba günü transfer oldum pazartesi yani yarin işe gidicem. Toplamda evde 4 gün dinlenmiş oluyorum. Sizce yeterli mi. Mesleğim öğretmen.
Siz nasıl yaptınız transfer dönemi iş hayatı korkuyorum biraz da ama doktor da kendini yormadan normal hayata dönebilirsin dedi.
Sıkıntı olur mu sizce. 12 gün boyunca mı izin alsaydım ki ya

Öncelikle hayırlı olsun. Bende stres yapmamak adına ve daha sakın olmak için test gününe kadar izin aldım iki hafta işe gitmedim

Psikolojik olarak tedirgin olmak dışında bi zararı olmadığı söyleniyor, genelde 2 hafta evde geçiyor insanlar

Kızlar çarşamba günü transfer oldum pazartesi yani yarin işe gidicem. Toplamda evde 4 gün dinlenmiş oluyorum. Sizce yeterli mi. Mesleğim öğretmen.
Siz nasıl yaptınız transfer dönemi iş hayatı korkuyorum biraz da ama doktor da kendini yormadan normal hayata dönebilirsin dedi.
Normal dollenmeden bir farki oldugunu dusunmuyorum bu asamalarin. Meticede insanlar sevistikten sonra ise gidiyor ve ortalama 3 hafta her seyden habersiz calisiyor 🤷🏼‍♀️

Takilmayin bu kadar yani

Çok yorulmamaya özen gösterin çok ayakta kalmayın Allah nasip ettiyse olacak hayırla insallah dualarım sizinle 🐣 ayy birde keske fırsat varsa rapor alsaydiniz

doktorum beni transfer sonrası 20 dakika yatırdı, sonra normal hayatıma dönmemi, hatta hareketsiz kalmamamı istedi. son kontrolden beri bir şey değişmediyse bugün 6 haftalık hamileyim. hayatınıza devam edin, bunun bir sakıncası olacağını sanmam :)

Öncelikle hayırlı olsun. Bende stres yapmamak adına ve daha sakın olmak için test gününe kadar izin aldım iki hafta işe gitmedim
Ben 4 gün yeter diye düşündüm ona göre izin aldım ama yarın iş başı olacağı için biraz stres yaptım açıkçası. Keşke daha uzun izin alsaymışım

doktorum beni transfer sonrası 20 dakika yatırdı, sonra normal hayatıma dönmemi, hatta hareketsiz kalmamamı istedi. son kontrolden beri bir şey değişmediyse bugün 6 haftalık hamileyim. hayatınıza devam edin, bunun bir sakıncası olacağını sanmam :)
Siz ne yaptınız peki dışarı falan çıktınız mı. Bu arada tebrik ederim sizi 🤲♥️

Normal hayattan kasıtları ne acaba

Ben 3 hafta yattım sağlıkLı besinler havada uçuştu 7 haftalıkken düşük yaptım bırak dön hayatına birdaha yaparsam 2 gün yatar dönerim işime

elbette. her gün yürüyüş yaptım, araba kullandım, normalde ne yapıyorsam onu yaptım. çok teşekkür ederim, umarım siz de güzel haberler alırsınız.
Çok stresli süreç ilaçlardan kabızlık oldu. Lavaboda çok zorlanıyorum ve bu durumda beni çok korkutuyor. Yani kabızşık ilacı almam rağmen neden böyle oluyor anlamıyorum. Sizde oldu mu nasıl atlattınız siz

Kendini fazla yormadan gidebilirsin bence.Tahtaya yazı yazarken yukarıya doğru uzanma ne bileyim kalem yere düşer eğilip alma.Bunlara dikkat et onun haricinde hafif yürüyüşler rahme kan akışı sağlar ama genede fazla ayakta durma.Eğer için rahat etsin istiyorsan rapor al neticede çok uğraş veriyoruz hem maddi hem manevi strese girmeye hiç gerek yok evinde dinlen…İnşallah güzel haberini alırız.

Kaç dk yürüyüş yaptınız bir de? Transferin kaçıncı günü başladınız yürüyüşlere
çok planlı bir şey yapmadım açıkçası, yarım saat de yaptığım oldu bi yere gezmeye gittiğimde 1.5 saat yürüdüğüm de oldu. sadece transfer gününü dinlenerek geçirdim, ertesi gün normal hayatıma döndüm.

Çok stresli süreç ilaçlardan kabızlık oldu. Lavaboda çok zorlanıyorum ve bu durumda beni çok korkutuyor. Yani kabızşık ilacı almam rağmen neden böyle oluyor anlamıyorum. Sizde oldu mu nasıl atlattınız siz
Kayısı suyu içmelisiniz, düzenli su tüketin, sebze ağırlıklı öğünler yerseniz bağırsak florası da düzelir. Bu dönemlerde çok ishal yapan yada çok kabızlığa sebep olan şeylerden lütfen uzak durum. Ikınmamanız gerekiyor, en azından benim doktorumun tavsiyesi bu şekildeydi.

Back
X