Canım önceki değerlerini bilmiyordum inşallah değerlerin düzelir son değer işi bozmuş gibi ama bir arkadaşın da öyle oldu değeri düzeldi inşallah artar senin demerhaba benımde öyle oldu, 8.günde 10 - 10.günde 30- 12. günde 48.. hala bısey dıyemıyor doktorlar beklemeye ve beta takıbıne devam
Merhaba bn bi kez yaptım bu testten ertesi gün baktığımda bile kuruma çizgisi yoktu. 2 gün sonra tekrarladım 15 dk içinde bu çizgi çıktı sabah ilk idrarla tekrarladım 5 dk içinde çıktı çizgi. Bnce siz de sabah ilk idrarla tekrarlayın testi bnce pozitif hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba 23 ocakda 5Aa embriyo transfer oldum ilk denemem transfer gününü saymazsak 8 günüm hiç bir belirtim yok transfer sonraki günler kasık ağrısı hafif baş dönmesi kasık ağrısı bel ağrısı oldu göğüslere dokununca hassasiyet var çarşamba günü evde test yaptım tek çizgi çıkdı bende kutusuna koyup çöpe atmışdım saatler sonra baktığımda hafif silik çizgi gördüm etrafımdakiler olmasa hiç çıkmaz dedi kimiside kuruma çizgisi dedi doktora sordum negatif gibi yanıltma payı var yarın gel kan ver dedi sizin belirtileriniz varmı
İnşallah öyledir ya allahım isteyen herkese nasip eder inşallah bizlerde içinde zor bir süreç emek veriyoruz maddi manevi hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah yarın sabah kan testi vereceğim yine evde test yaparımMerhaba bn bi kez yaptım bu testten ertesi gün baktığımda bile kuruma çizgisi yoktu. 2 gün sonra tekrarladım 15 dk içinde bu çizgi çıktı sabah ilk idrarla tekrarladım 5 dk içinde çıktı çizgi. Bnce siz de sabah ilk idrarla tekrarlayın testi bnce pozitif hakkınızda hayırlısı olsun
Ya site çöktü ne bildirim geliyor ne konular düzgün ne profilime gire biliyorum anlamadımKızlar siteye girebiliyor musunuz?
Aynen benimde öyle ):)Ya site çöktü ne bildirim geliyor ne konular düzgün ne profilime gire biliyorum anlamadım
Yine kafayı yedi konuşulanlar silinmişKızlar siteye girebiliyor musunuz?
Nasıl öğrendiniz testle mi kan vererek miHer iki transferimde de 5. Gün pozitifi gördüm. İlk transferim 5. Gün çift embriyoydu , 2. Transferim 3. Gün tek embriyoydu
Bi kaçgün verdin mi canm okudupum kadarı ile artışı önemliKızlar transfer hariç 15. gün beta 178,74 nasıl sizce
8.GÜN 10Bi kaçgün verdin mi canm okudupum kadarı ile artışı önemli
Son değerin güzel artmış canım. Bence en başta minimal değerlerde sıkıntı olabiliyor ama şimdi çok güzel artmış inşallah böyle devam eder8.GÜN 10
10.GÜN 30
12. GÜN 48
15.GÜN 178
Aminnn ınsallah tesekkur ederım. doktorum 4 gün sonra bırdaha bakalım dedı...Son değerin güzel artmış canım. Bence en başta minimal değerlerde sıkıntı olabiliyor ama şimdi çok güzel artmış inşallah böyle devam eder
Gayet güzel artmış geçen gün mesajını görünce üzülmüştüm ama başlarda ufak değerlerde öyle oluyormuşAminnn ınsallah tesekkur ederım. doktorum 4 gün sonra bırdaha bakalım dedı...
cok tesekkur ederımm, doktorum hala kımyasal olabılır veya kese olussa bıle deger dusuk basladıgı ıcın dusukle sonuclanabılır dıye rısklerden bahsettı ama.. insallah hersey yolunda ılerler..Gayet güzel artmış geçen gün mesajını görünce üzülmüştüm ama başlarda ufak değerlerde öyle oluyormuşinşallah daha da güzel artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?