Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 87 13,3%
  • 6. Gün

OY: 94 14,4%
  • 7. Gün

OY: 115 17,6%
  • 8. Gün

OY: 63 9,6%
  • 9. Gün

OY: 76 11,6%
  • 10. Gün

OY: 107 16,4%
  • 11. Gün

OY: 42 6,4%
  • 12. Gün

OY: 46 7,0%
  • 13. Gün

OY: 9 1,4%
  • 14. Gün

OY: 14 2,1%

• Ankete Katılan
    653
İnşallah sağlıkla ilerler az kaldı perşembeye haber ver mutlakala

Geç tutunuyor acaba o yüzden mi? Ben de dün idrarda pozitif gördüm doğruysa iki gündür bir anda kasık ağrım çok arttı

Canım benim 7. Gün kan negatif geldi. Bugün 9. Gün idrar negatif açıkçası ilacı bırakmayı düşünüyordum ki senin değerlerini gördüm. Son durumun ne gebelik için umut var mı? Sence ilaçları bırakayım mı

12..gün bugün aşko 8. Günde yaptım aslında ama kesin net sonucu bugün alacağım inşallah
Hafi bakalım bende 9 gün yapmıştım bugün 11 gün artış bakılacak dua edelim birbirimize ben şimdi vericem akşam 17:30 gibi felan ancak çıkar

Öncelıkle hakkınızda herseyın en hayırlısı kolaylıkla olsun. ılaclarınızı asla bırakmayın doktorunuz bırak dıyene kadar. bende evde 7. gune kadar ıdrar testı yaptıgımda negatıf cıkıyordu. 8. gün kanda 10 - sonralarında 30- 48 - ve en sonda 178 olacak sekılde deger yukseldı. saglıklı bır gebelık varmı bılınmıyor yarın bırdaha beta verecegım duruma gore netlesılecek. deger dusuk oldugu ıcın usg de de bellı olamıyor durum. sızde 10. gün beta verıp kanda netlestırdıkten snra bırakın ılaclarınızı gerekırse.

Amin canım inşallah rabbim de tez vakitte sana netlik versin inşallah güzel sonuçlar alasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…