İnşallah sağlıkla ilerler az kaldı perşembeye haber ver mutlakala2 haftadır neler yasıyorum hıc bılmıyorum..
kızlar dün 15. gün de betam 178 cıkmıstı. bugun kasık agrısı ıle bılrıkte lekelenme geldı. kımyasal gebelık mı yasıyorum yoksa dıs gebelıkmı bılmıyorum cok korkuyorum. doktor ıgnelerı gunde ıkı ye cıkardı persembe beta tekrarı dedı..
Geç tutunuyor acaba o yüzden mi? Ben de dün idrarda pozitif gördüm doğruysa iki gündür bir anda kasık ağrım çok arttı2 haftadır neler yasıyorum hıc bılmıyorum..
kızlar dün 15. gün de betam 178 cıkmıstı. bugun kasık agrısı ıle bılrıkte lekelenme geldı. kımyasal gebelık mı yasıyorum yoksa dıs gebelıkmı bılmıyorum cok korkuyorum. doktor ıgnelerı gunde ıkı ye cıkardı persembe beta tekrarı dedı..
Ben perşembe vereceğim 8. GünümYarın test günüm a dostlar başka test günü olan var mı yarınnnnn ???
Aşkım yarın 12.gün işteBen perşembe vereceğim 8. Günümyarın senin kaçıncı günün canım? Güzel haberlerini bekliyoruz yarın
Bende senden güzel haberler bekliyorummmmmBen perşembe vereceğim 8. Günümyarın senin kaçıncı günün canım? Güzel haberlerini bekliyoruz yarın
Sen hiç test yapmadın demi canım kaçıncı günün yarın ?Bende senden güzel haberler bekliyorummmmm
Birsey sorabilir miyim benim arkadasim da transfert oldu. 9.gun 25 11.gun 34 cikmis degeri. Boyle olup da yukselen oldu mu?Çok düşük bu rakam üzgünüm doktorunuz gerekeni söylemiştir.
12..gün bugün aşko 8. Günde yaptım aslında ama kesin net sonucu bugün alacağım inşallahSen hiç test yapmadın demi canım kaçıncı günün yarın ?
Canım benim 7. Gün kan negatif geldi. Bugün 9. Gün idrar negatif açıkçası ilacı bırakmayı düşünüyordum ki senin değerlerini gördüm. Son durumun ne gebelik için umut var mı? Sence ilaçları bırakayım mıAma bir cok doktor saglıksız ılerlıyor dıyor. yanı artıs oranı guzel evet ama gunune gore deger düşük.
kendı doktorumda takıp edecegız dıyor pazartesı yıne kan vereceğim. değeri bu kadar dusuk artıp saglıklı begelık gecıren oldu mu?
5. gün embriyosu : 19 ocak transfer - 8. gün 10 - 10.gün 30 - 12.gün 48 değerlerim..
Hafi bakalım bende 9 gün yapmıştım bugün 11 gün artış bakılacak dua edelim birbirimize ben şimdi vericem akşam 17:30 gibi felan ancak çıkar12..gün bugün aşko 8. Günde yaptım aslında ama kesin net sonucu bugün alacağım inşallah
inşallau güzel haberler alırsınnnn 9.günün kaçtı sonucunHafi bakalım bende 9 gün yapmıştım bugün 11 gün artış bakılacak dua edelim birbirimize ben şimdi vericem akşam 17:30 gibi felan ancak çıkar
140lardaydı senin kaçtı ?inşallau güzel haberler alırsınnnn 9.günün kaçtı sonucun
Öncelıkle hakkınızda herseyın en hayırlısı kolaylıkla olsun. ılaclarınızı asla bırakmayın doktorunuz bırak dıyene kadar. bende evde 7. gune kadar ıdrar testı yaptıgımda negatıf cıkıyordu. 8. gün kanda 10 - sonralarında 30- 48 - ve en sonda 178 olacak sekılde deger yukseldı. saglıklı bır gebelık varmı bılınmıyor yarın bırdaha beta verecegım duruma gore netlesılecek. deger dusuk oldugu ıcın usg de de bellı olamıyor durum. sızde 10. gün beta verıp kanda netlestırdıkten snra bırakın ılaclarınızı gerekırse.Canım benim 7. Gün kan negatif geldi. Bugün 9. Gün idrar negatif açıkçası ilacı bırakmayı düşünüyordum ki senin değerlerini gördüm. Son durumun ne gebelik için umut var mı? Sence ilaçları bırakayım mı
Amin canım inşallahÖncelıkle hakkınızda herseyın en hayırlısı kolaylıkla olsun. ılaclarınızı asla bırakmayın doktorunuz bırak dıyene kadar. bende evde 7. gune kadar ıdrar testı yaptıgımda negatıf cıkıyordu. 8. gün kanda 10 - sonralarında 30- 48 - ve en sonda 178 olacak sekılde deger yukseldı. saglıklı bır gebelık varmı bılınmıyor yarın bırdaha beta verecegım duruma gore netlesılecek. deger dusuk oldugu ıcın usg de de bellı olamıyor durum. sızde 10. gün beta verıp kanda netlestırdıkten snra bırakın ılaclarınızı gerekırse.
Değerin güzel artmış canım Allah kucağına almayı nasip etsinLekelenme az az devam edınce beta verdım transfer harıc 17.gün beta 321 cıktı
Tsekkur ederımm :) sız verdınız mı kan ?Değerin güzel artmış canım Allah kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?