Canım erken vermişsin, ben 5.gün embriyosunda erken gebelık testiyle 7. Günde negatif görmüstüm 8. Gün kanda cok az yükselisle yakaladım.Kızlar transfer hariç 7. Gün bugün ve erken gebelik testinde negatif çıktı 3. Gün embriyosuydu ilk ne zaman pozitif gördünüz ?? sonradan pozitif çıkar mı acabae
Merhaba hayırlısı olsunHerkese merhaba dün 5.gün emriyosu transferinin 6.günüydü.Taze transfer oldum ovitrellenin 13.günüydü akşam üzeri erken gebelik testi yaptım 2 adet ve net olarak pozitifti.Bugün sabah yine testi tekrarladım her hangi bir koyulaşma yok ama pozitif.İğne etkisi 14.günde devam edermi ? Testleri de atıyorum
Teşekkür ederim ama hala inanamıyorum doğruluğunaMerhaba hayırlısı olsuniğne etkisi olduğunu sanmıyorum bu kadar belirgin olmaz zaten 9 10 günde etkisi geçiyor. Tek emriyo mu çift mi ?
Bende tek embriyo transferi oldum 31 ocakta taze transfer. Ama test yapamadım hâlâTeşekkür ederim ama hala inanamıyorum doğruluğunatek embriyo
Canım pozitif.Nesir, kan verdın mı? bizede haber ver :)
Canım kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap.Kan testi günün ne zamanBende tek embriyo transferi oldum 31 ocakta taze transfer. Ama test yapamadım hâlâ
Masallah cokkkk sevindimm, Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallahCanım pozitif.Sen ne yaptın
Canım pozitif.Nesir, kan verdın mı? bizede haber ver :)
Canım çok sevindim senin değerin de güzel gelmiş artık düzenli artmaya başladı benceMasallah cokkkk sevindimm, Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah
Beta degerin kac cıktı,
Benimde bugün beta değerim 860 cıktı ama lekelenme var biraz hayırlısı bakalım
Canım erken gebelik testi mi yapmıştın 10 aralıktaİdrarda çıkmıyor hemen 30kasimda transfer oldum, 10 aralıkta idrar testi yaptım.negatif çıktı 2 gün ağladım, 12 kasımda kanda 93 çıktı. Boş yere idrar testi yaparak kendinizi üzmeyin, süreç boyunca güzel haberler almamız dilegiyle
Hayir normal testlerden yaptimCanım erken gebelik testi mi yapmıştın 10 aralıkta
Test ileNasıl öğrendiniz testle mi kan vererek mi
Keşke biraz daha bekleseydn :/ benmde 3. Gün embriyosu 5. Günüm daha adet sancısı gibi sancı çekiyorum aradaKızlar kan verdim negatif 0.91 9. Gün akşam. 3. Gün embriyosu
İlaçlarıma devam ediyorum canım %1 lik ihtimal için yarın kesin kan günüm bırakırımKeşke biraz daha bekleseydn :/ benmde 3. Gün embriyosu 5. Günüm daha adet sancısı gibi sancı çekiyorum arada
İnşallah hayırlı sonuç alırsınızİlaçlarıma devam ediyorum canım %1 lik ihtimal için yarın kesin kan günüm bırakırım
Transfer sonrası 9. Gün 136 çıktıvarmı bı haberr
Güzel görünüyor maşallahTransfer sonrası 9. Gün 136 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?