İnanki aynıyım bende pozitif çıktı çok sevindim şimdi 2 gün sonra articakmi iki katı diye düşünüyorum ilk gebeliğim ondan galiba bide bizimki çok zordu erkek yönünden olduğu icin tedirginim oyuzden bendeİnş sendede öylemi bilmiyorum ama ben hep bi tedirginim korkuyorum sürekli araştırıp duruyorum bişey olucak die aklıma geliyor öyle pozitif olmasına bile sevinemiyorum ilerde bişey çıkarmıki acaba die
Evet anlıyorum seni pozitif düşünmemiz gereksede zaman zaman kötüyde düşünüyoruz elimizde olmadan umarım hakkımızda hayırlısı neyse o olurİnanki aynıyım bende pozitif çıktı çok sevindim şimdi 2 gün sonra articakmi iki katı diye düşünüyorum ilk gebeliğim ondan galiba bide bizimki çok zordu erkek yönünden olduğu icin tedirginim oyuzden bende
Amin inşallahEvet anlıyorum seni pozitif düşünmemiz gereksede zaman zaman kötüyde düşünüyoruz elimizde olmadan umarım hakkımızda hayırlısı neyse o olur
Merhaba nasılsınız tekrar test vericektiniz güzel ilerlemiştir umarım değeriniz kaç çıktıEvet anlıyorum seni pozitif düşünmemiz gereksede zaman zaman kötüyde düşünüyoruz elimizde olmadan umarım hakkımızda hayırlısı neyse o olur
Evet bugün kan vermiştim bulunduğum yerdeki hastanede verdim oda bi sıkıntı oldu çıkmadı sonuç yarına kaldı yarın alıcam sonucumu inş hayırlısı bakalım sabırsızlıkla bekliyorumMerhaba nasılsınız tekrar test vericektiniz güzel ilerlemiştir umarım değeriniz kaç çıktı
Kötü olmuş inşallah olması gerektiği gibi çıkar benimde kan günüm bugundu ilki 9.gun 230 çıkmıştı 11 gün bugün 480 çıkmış hastanemdeki hemşire çok güzel arttığını söyledi değerin 20 gün sonra kese kalp atışıni duyucaz inşallahEvet bugün kan vermiştim bulunduğum yerdeki hastanede verdim oda bi sıkıntı oldu çıkmadı sonuç yarına kaldı yarın alıcam sonucumu inş hayırlısı bakalım sabırsızlıkla bekliyorum
Ne güzel çok sevindim canım inş sağlıklıca kucağınada alırsın benimde yarın belli olucak diğer kan sonucum ona görede kese ve kalp atışı inşKötü olmuş inşallah olması gerektiği gibi çıkar benimde kan günüm bugundu ilki 9.gun 230 çıkmıştı 11 gün bugün 480 çıkmış hastanemdeki hemşire çok güzel arttığını söyledi değerin 20 gün sonra kese kalp atışıni duyucaz inşallah
Selam canım eşindeki sorun neydiİnanki aynıyım bende pozitif çıktı çok sevindim şimdi 2 gün sonra articakmi iki katı diye düşünüyorum ilk gebeliğim ondan galiba bide bizimki çok zordu erkek yönünden olduğu icin tedirginim oyuzden bende
AzospermiydiSelam canım eşindeki sorun neydi
Amin inşallah sende sağlıcakla kucağına al inşallah canım haber verirsin meraklıyım birazNe güzel çok sevindim canım inş sağlıklıca kucağınada alırsın benimde yarın belli olucak diğer kan sonucum ona görede kese ve kalp atışı inş
Benimde sonucum çıktı canım 10. Günde 312 diKötü olmuş inşallah olması gerektiği gibi çıkar benimde kan günüm bugundu ilki 9.gun 230 çıkmıştı 11 gün bugün 480 çıkmış hastanemdeki hemşire çok güzel arttığını söyledi değerin 20 gün sonra kese kalp atışıni duyucaz inşallah
Hayir canım bence gayet güzel benimkinden baz alabilirsin hemen hemen aynı artmış sadece aramızda 1 gün varBenimde sonucum çıktı canım 10. Günde 312 di
12. Günde 522.9 biraz düşükmü sanki
İki katıns çıkması gerekiyor yoksa dış gebelik yada kimyasal olsbilir diyorlar korktum birazHayir canım bence gayet güzel benimkinden baz alabilirsin hemen hemen aynı artmış sadece aramızda 1 gün var
Kim diyor ona göre ben hastaneye hemşireye attım sonucu ozaman benimkide 600 olması lazımdı hemşire çok güzel ilerlemiş dedi düşme olmamiski değerde yükselme olmuş bence doktoruna değerini at şimdi böyle söyler düşünme canımİki katıns çıkması gerekiyor yoksa dış gebelik yada kimyasal olsbilir diyorlar korktum biraz
Saol canım moral oldu gerçekten haklısın çok derin araştırdıkça insanın canı sıkılmaktan başka bişey olmuyor doktoruma attım o gördüğünde dönüş yapar artıkKim diyor ona göre ben hastaneye hemşireye attım sonucu ozaman benimkide 600 olması lazımdı hemşire çok güzel ilerlemiş dedi düşme olmamiski değerde yükselme olmuş bence doktoruna değerini at şimdi böyle söyler düşünme canım
Herşeyin hayırlısı canım doktorunda inşallah güzel bı cevap yazar. Karamsar olma stres yapma inşallah kalp atışlarını duyarizSaol canım moral oldu gerçekten haklısın çok derin araştırdıkça insanın canı sıkılmaktan başka bişey olmuyor doktoruma attım o gördüğünde dönüş yapar artık
Amin canım inşallahHerşeyin hayırlısı canım doktorunda inşallah güzel bı cevap yazar. Karamsar olma stres yapma inşallah kalp atışlarını duyariz
6.gunde pozitifmi gördünüz şuan kaçıncı gundesin6. Gündü
Benim şu an 7. Günüm ve test yaptım tabi sonuç ne halen bilmiyorum ama silik cizginiz nasıldı gözlerim görmek mi istiyor bilmiyorum ama silik çizgi var gibi6. Gün, silik ikinci çizgi gördüm, 10. Gün 260 kusur ile kanda öğrendimdoğdu ve 9 aylık oldu bile, rabbim isteyen bütün annelere nasip etsin . ( anne adayı kelimesi bence kabul edilemez, çocuk dogurmadan da kadın annedir!)
Tabiki inş güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?