Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 87 13,3%
  • 6. Gün

OY: 94 14,4%
  • 7. Gün

OY: 115 17,6%
  • 8. Gün

OY: 63 9,6%
  • 9. Gün

OY: 76 11,6%
  • 10. Gün

OY: 107 16,4%
  • 11. Gün

OY: 42 6,4%
  • 12. Gün

OY: 46 7,0%
  • 13. Gün

OY: 9 1,4%
  • 14. Gün

OY: 14 2,1%

• Ankete Katılan
    653
18 Şubat'ta 3. Gün embriyo transferi oldum. Sizce ne zaman test yapmalıyım doktor 3 Mart'ta dedi. 3 Mart'ta kan testi vereceğim. Bugün idrarda cikabilir mi

18 Şubat'ta 3. Gün embriyo transferi oldum. Sizce ne zaman test yapmalıyım doktor 3 Mart'ta dedi. 3 Mart'ta kan testi vereceğim. Bugün idrarda cikabilir mi
Merhaba ,bende 22 sinde transfer oldum.Test günüm 4 Mart.Sizin bayağı geç söylemiş doktorunuz.Üzülmeyecekseniz erken gebelik testi yapın.Bir önceki transferimde 9.gün öğrenmiştim.Maalesef kimyasal ile sonuçlandı.Benim bugün transfer günü hariç 3.gün.Test yaptım negatif çıktı Tabiki çok erken o yüzden hiç moralim bozulmadı.Siz de eğer daha günüme var üzülmem derseniz yapın bence

Erken
Sizin de mi 3. Gün embriyosu

Benim 5 hücreli kötü kalite embriyom o yüzden çok heveslenmiyorum doktor yüzde on şans verdi. Acilde bakıyorlar mi beta HCG acaba
Benim de bir önceki transferim 7 ve 4 hücreli 3.gün embriyosu idi.kimyasal oldu.Ben yaklaşık 4-5 yıldır uğraşıyorum.çok okudum ,çok gördüm düşük kaliteli olup hamile kalanları.Bu yüzden umutsuz olmayın.Özelde acilde bakıyorlar beta hcg ye.Yine de gideceğiniz hastaneyi arayıp sorun isterseniz

Ben bir yıldır uğraşıyorum bugün sinirlerim bozuldu nedense ya umutsuzluga kapıldım. Kaç kere deneyeceğim olacak mı olmayacak mı diye. Üçüncü günden beşinci güne gitmiyor bir çare bulamadım. Bari 8 hücreli olsa

Benden ya 1 ya da 2 yumurta toplanıyor.o da sene de bir ya oluyor ya olmuyor.çok istedim bir embriyom daha olsun 2 tane transfer edilsin diye ama olmadı.Yaklaşık 6-7 ay her ay kontrole gittim yumurta görünmedi.Ben de artık çok yoruldum ve olacaksa 1 embriyodan da olur dedim çıktım yola.Gece eşim için hastaneye gideceğiz acaba kan versem mi diye düşünüyorum o kadar kafayı yedim artık

Ben de her seferinde 4-5 toplanıyor 2 tanesi embriyo oluyor ancak üçüncü günde kaliyor. Doktor denemekten başka şansın yok diyor. Bir de bir şey diyeceğim iki gündür midem çok kötü böyle sanki birbirine surtuyorlar ya da bulanıyor, kraker yiyince geçiyor. İlgisi var mıdır bilmiyorum hiç hamile kalmadım. Biraz önce normal gebelik testi yaptım tek çizgi çok üzüldüm

Bir sürü ilaç kullanıyoruz bence belirti aramamak lazım.Benim bir önceki transferde 9.gün silik çıkmıştı.10.gün kanda 19 çıkmıştı.Sonra 28 oldu sonra da 10 a düştü

Kızlar günaydın.Transfer günü dahil 5.günüm bugün.Dayanamadım kan verdim.Bu kadar erken test verip pozitif gören var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…