Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasib etsinPozitif çok şükür aşkım
Allah razı olsun aminnnnnRabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasib etsin
Bende 19 şubat da transfer oldum ama test yapmaya cesaretim yok bence erken gibi ama18 Şubat'ta 3. Gün embriyo transferi oldum. Sizce ne zaman test yapmalıyım doktor 3 Mart'ta dedi. 3 Mart'ta kan testi vereceğim. Bugün idrarda cikabilir mi
Merhaba ,bende 22 sinde transfer oldum.Test günüm 4 Mart.Sizin bayağı geç söylemiş doktorunuz.Üzülmeyecekseniz erken gebelik testi yapın.Bir önceki transferimde 9.gün öğrenmiştim.Maalesef kimyasal ile sonuçlandı.Benim bugün transfer günü hariç 3.gün.Test yaptım negatif çıktı18 Şubat'ta 3. Gün embriyo transferi oldum. Sizce ne zaman test yapmalıyım doktor 3 Mart'ta dedi. 3 Mart'ta kan testi vereceğim. Bugün idrarda cikabilir mi
ErkenMerhaba ,bende 22 sinde transfer oldum.Test günüm 4 Mart.Sizin bayağı geç söylemiş doktorunuz.Üzülmeyecekseniz erken gebelik testi yapın.Bir önceki transferimde 9.gün öğrenmiştim.Maalesef kimyasal ile sonuçlandı.Benim bugün transfer günü hariç 3.gün.Test yaptım negatif çıktıTabiki çok erken o yüzden hiç moralim bozulmadı.Siz de eğer daha günüme var üzülmem derseniz yapın bence
Sizin de mi 3. Gün embriyosuMerhaba ,bende 22 sinde transfer oldum.Test günüm 4 Mart.Sizin bayağı geç söylemiş doktorunuz.Üzülmeyecekseniz erken gebelik testi yapın.Bir önceki transferimde 9.gün öğrenmiştim.Maalesef kimyasal ile sonuçlandı.Benim bugün transfer günü hariç 3.gün.Test yaptım negatif çıktıTabiki çok erken o yüzden hiç moralim bozulmadı.Siz de eğer daha günüme var üzülmem derseniz yapın bence
Evet 3.gün embriyosu.cuma günü kan vermeyi düşünüyorumErken
Sizin de mi 3. Gün embriyosu
Benim 5 hücreli kötü kalite embriyom o yüzden çok heveslenmiyorum doktor yüzde on şans verdi. Acilde bakıyorlar mi beta HCG acabaEvet 3.gün embriyosu.cuma günü kan vermeyi düşünüyorum
Devlet acilinde bakmayabiliyorlar yaBenim 5 hücreli kötü kalite embriyom o yüzden çok heveslenmiyorum doktor yüzde on şans verdi. Acilde bakıyorlar mi beta HCG acaba
Benim de bir önceki transferim 7 ve 4 hücreli 3.gün embriyosu idi.kimyasal oldu.Ben yaklaşık 4-5 yıldır uğraşıyorum.çok okudum ,çok gördüm düşük kaliteli olup hamile kalanları.Bu yüzden umutsuz olmayın.Özelde acilde bakıyorlar beta hcg ye.Yine de gideceğiniz hastaneyi arayıp sorun istersenizBenim 5 hücreli kötü kalite embriyom o yüzden çok heveslenmiyorum doktor yüzde on şans verdi. Acilde bakıyorlar mi beta HCG acaba
Ben bir yıldır uğraşıyorum bugün sinirlerim bozuldu nedense ya umutsuzluga kapıldım. Kaç kere deneyeceğim olacak mı olmayacak mı diye. Üçüncü günden beşinci güne gitmiyor bir çare bulamadım. Bari 8 hücreli olsaBenim de bir önceki transferim 7 ve 4 hücreli 3.gün embriyosu idi.kimyasal oldu.Ben yaklaşık 4-5 yıldır uğraşıyorum.çok okudum ,çok gördüm düşük kaliteli olup hamile kalanları.Bu yüzden umutsuz olmayın.Özelde acilde bakıyorlar beta hcg ye.Yine de gideceğiniz hastaneyi arayıp sorun isterseniz
Benden ya 1 ya da 2 yumurta toplanıyor.o da sene de bir ya oluyor ya olmuyor.çok istedim bir embriyom daha olsun 2 tane transfer edilsin diye ama olmadı.Yaklaşık 6-7 ay her ay kontrole gittim yumurta görünmedi.Ben de artık çok yoruldum ve olacaksa 1 embriyodan da olur dedim çıktım yola.Gece eşim için hastaneye gideceğiz acaba kan versem mi diye düşünüyorumBen bir yıldır uğraşıyorum bugün sinirlerim bozuldu nedense ya umutsuzluga kapıldım. Kaç kere deneyeceğim olacak mı olmayacak mı diye. Üçüncü günden beşinci güne gitmiyor bir çare bulamadım. Bari 8 hücreli olsa
Ben de her seferinde 4-5 toplanıyor 2 tanesi embriyo oluyor ancak üçüncü günde kaliyor. Doktor denemekten başka şansın yok diyor. Bir de bir şey diyeceğim iki gündür midem çok kötü böyle sanki birbirine surtuyorlar ya da bulanıyor, kraker yiyince geçiyor. İlgisi var mıdır bilmiyorum hiç hamile kalmadım. Biraz önce normal gebelik testi yaptım tek çizgi çok üzüldümBenden ya 1 ya da 2 yumurta toplanıyor.o da sene de bir ya oluyor ya olmuyor.çok istedim bir embriyom daha olsun 2 tane transfer edilsin diye ama olmadı.Yaklaşık 6-7 ay her ay kontrole gittim yumurta görünmedi.Ben de artık çok yoruldum ve olacaksa 1 embriyodan da olur dedim çıktım yola.Gece eşim için hastaneye gideceğiz acaba kan versem mi diye düşünüyorumo kadar kafayı yedim artık
Bir sürü ilaç kullanıyoruz bence belirti aramamak lazım.Benim bir önceki transferde 9.gün silik çıkmıştı.10.gün kanda 19 çıkmıştı.Sonra 28 oldu sonra da 10 a düştüBen de her seferinde 4-5 toplanıyor 2 tanesi embriyo oluyor ancak üçüncü günde kaliyor. Doktor denemekten başka şansın yok diyor. Bir de bir şey diyeceğim iki gündür midem çok kötü böyle sanki birbirine surtuyorlar ya da bulanıyor, kraker yiyince geçiyor. İlgisi var mıdır bilmiyorum hiç hamile kalmadım. Biraz önce normal gebelik testi yaptım tek çizgi çok üzüldüm
bnde 20 ocakta transfer oldum, daha çok erken üzülmeyin sakın. transferden sonra çatlatma iğnesi vurulmuşmuydunuz?Kızlar günaydın.Transfer günü dahil 5.günüm bugün.Dayanamadım kan verdim.Bu kadar erken test verip pozitif gören var mı ?
bnde 20 ocakta transfer oldum, daha çok erken üzülmeyin sakın. transferden sonra çatlatma iğnesi vurulmuşmuydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?