Transfer sonrası kan değeri sonuçlarınız ANKETİME BUYURUN

• Konu Sahibi Konu Sahibi btly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

transfer sonrası kan değeri sonuçlarınız

• Ankete Katılan
    41
  • Anket Kapalı .
kizlar ya bilgisi olan varmi????

degeri yuksek olupta dis gebelik olurmu?

korkuom

benim 11 gun 608 di kendimi yuksek diye avutmaya calisiyom

7.gün 44.9 10 gün 131 ve 12.gün 313 biraz sonra 17 gün degerimi alacagım işalllah güzel sonuçlar alırım ALLAH herkesin yardımcısı olsun

canim kendin bilebiliyomusun dis gebelik oldugunu
bide ne zmaan kanaman basliyo
allah bebeklerine kavustursun

kizlar ya bilgisi olan varmi????

degeri yuksek olupta dis gebelik olurmu?

korkuom

benim 11 gun 608 di kendimi yuksek diye avutmaya calisiyom

Değerinin yüksek olması kesinlikle dış gebelik olmaz demek değil, 2 günde bir artışlarını kontrol etmelisin. İnşallah değerin 1500 gibi oluncada keseyi görürsün zaten.

arkadaşlar ben 11. gün test yaptırdığımda 64,47 çıktı, 13. gün 195,27 çıktı. umarım herşey yolunda devam eder de 22 ağustosta kalp atışlarını da duyarım minik mucizemin :))

arkadaşlar adeti 3 gün geçip değeri 5112 çıkan varmı?2 gün sonra tekrarladım 10000 çıktı ve kese göründü 1 hafta sonra tekrar gidicem........

9. gün değerim 38
12.gün değerim. 308

bu çok hızlı bir yükseliş değil mi? korkuyorum dış gebelikten. Cevap verirseniz sevinirim..

Bugun transferden sonraki 8. gunum kan testinde 1,6 cikti dr.erken oldugunu söyledi ama bir kac gun sonra tekrarlamaliymisiz.Aranizda varmi benim gibi acaba yani artabilirmi degerim sizce bir kac gun sonra.Birde 0,100 kadar hic gebelik sansi yok diye duydum.1.20 den sonra yukselebilirmis bir yerde okumustum.Bilgisi olan varsa cok sevinirim.Cok morLIM BOZUKK

9.gun degerim 38
12. Gun - 308
15. Gun - 1969

Bu deger artislarin dabir anormallik var mi? Bana cok fazla yukseliyor gibi geldi. 2 gundurde gecmeyen pembe akintim var. Doktorum artislar normal , lekelerde gececek dinlen dedi ama. Gelde dinlet kendine bunu (

canım banada garip geldi ama hakkında hayırlısı olsun..peki 1969 da kese göründümü? inşAllah güzel haberlerle gelirsin canım..

Arkadaşlar günaydın,.
12 Eylülde çatlatma iğnesi oldum ve 14 Eylülde ilişki oldu. Dün çatlama gerçekleştikten sonra 7. gündü kan testi 6.13 çıktı. Değer cok düşük ama cok erken tarihte yapıldığı için olabilirmi acaba?

Gozdanisdeger dusik degil ama cok erken yaptirmissin. Catlatma ignesinin etkisi olabiliyormus bazen. Reglib ne zaman o zamana kadar yukselebilirde insallah yukselir guzel haberlerini aliriz canim.

canım banada garip geldi ama hakkında hayırlısı olsun..peki 1969 da kese göründümü? inşAllah güzel haberlerle gelirsin canım..

Yok doktora gitmedim ki bu degeri aldigimda 4+3 gunluktum. Kismet ise yarin doktora gidiyorum 5+3olacagim yarim . İnsallah kese veya keseleri gorecegim.

Gozdanisdeger dusik degil ama cok erken yaptirmissin. Catlatma ignesinin etkisi olabiliyormus bazen. Reglib ne zaman o zamana kadar yukselebilirde insallah yukselir guzel haberlerini aliriz canim.

canım, SAT tarihim 1 Eylül tarihinde, son aylara baktım 26 günde bir adet oluyorum. Yani hep 1 hafta ile 3-4 gün öne geliyor. Allahım İnşallah yükselsin degerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…