Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende senin yaşadığını yaşadım sonucu bekliyorum transfer günü hafif pembemsi kan geldi akşam peceteye silerken..Hic görmedim benim olayımı yaşayanını herkes birkaç gün sonra yaşamış lekelenmeyi, benim tutmadı sanırım cünkü transferden sonra eve geldiğimde pembe kan gördüm az da olsa cok üzüldüm var mı yaşayan
bende aralikta yaptirdim 6 haftaligim 6 haftaliktan sonra 2 gun once sabah kanamam oldu 5 dk surmeden kesildi igne verdiler vurdum kesen var dediler ve kahveregi lekler oluyor 2 gundur oyleKizlar merhaba benim durumunu yasayan var mi bilmiyorum ama umarim birileri okur ve cevaplar. Benim iki tane blastokist empriyo transferim olmuştu . transferin 10. Günü kanamam başladı o gün beta HCG 210 idi kanama birkaç saat sürdü ve kirmizi idi. Kanama o gün kesildi kahverengine döndü . iki gun sonra tekrar beta HCG yaptirdim 400 lerde olmasi gereken değer 300 lu bir şey cikti. Doktor iki gün sonra yine tekrar er testi dedi bu defa 680 cikti. 4 gün sonrada doktora gittim keseyi gördüm. Ama hala siyah kahverengi karisik kanamam devam ediyor boyle bir şey yasayan var mi . sevunemiyorum hamileyim diye bile
Meraba emgu... geçmiş olsunÇok uzun zaman olmuş ama ben tüp Bebek 5 günlük embriyo transfer yapıldı ocağın 20’sınde ocağın 28’sınde kanama geldi ve hale devam ediyor çarşamba günü kan tersti yapılacak benim gibi olan var mıdır sonuç ne olucak yardımcı olurmusunuz mırelim çok bozuldu adet mi olurum onu da bilmiyorum benim adet sancılı geçiyor birde 3 gün sürüyor bu 5 gün oldu doktoruma sordum normal ilaçlardan olabilir çarşamba günü beklemeyiz gerek yapacak bir şey yok diyorlar neolursunuz yardımcı olurmusunuz
Maalesef tutmadı benimkisi inş seninkisi yerleşim kanı olur dikkat ettin kendinizeMeraba emgu... geçmiş olsunbende aynı senin gibiyim 15martta transfer oldum 8.gün kanamam oldu 5.gündür devam ediyor yoğun şekilde yarın sonucum belli olacak...
Sizin sonuç hayırlı olmuştur insaAllah nasılsınız şimdi durumunuz nedir![]()
7 8. Günlerde de cok ufak oldu leke. Proluton yaptim 3 gun ara ile. Bugun 10.gunum kan verdim, idrarda pozitif gözüküyor ama..bakalimBenimde 5. Günüm. Sag kasıkta sızı batmayla kahverengi lekelenme oldu bugyb ilk defa. Hemen proluton igne yaptik suanlik gecti. Insallah iyi olur sonu
Merhaba kendımden örnek vereyim 8.günü kanamam başladı ve ertesı gun test yaptım negatıf çıktı maalesef umarım sızın tutunmuştur doktora soyledınız mı ıgne yapıolar geneldeMerhaba arkadaşlar benim de transferin 7 ci günü aksam az kanamam vardı bugün çoğaldı adet kanaması gibi ve kan testi yaptirmaya daha 6 günüm var acaba aranızda öyle kanaması olan var mıdır
Transferin 12ci gün 62.8 14cü günü 153.49 18ci günü 912.85 çıktı ama 22ci günü kısa süreli bir kanama yaşadım acaba böyle olup hamileliği devam eden varmı cevap verirseniz sevini
Evet doktoruma söyledim kan testini bekleyecez dedi,ben Danimarkada yaşıyorum ve malesef buranın doktor sistemi çok kötü hiç ilgilenmiyorlarMerhaba kendımden örnek vereyim 8.günü kanamam başladı ve ertesı gun test yaptım negatıf çıktı maalesef umarım sızın tutunmuştur doktora soyledınız mı ıgne yapıolar genelde
Evet bende de aynısı vardı ve kan sonucunu ıstemıslerdı umarım tutunmuştur bebegın sanaEvet doktoruma söyledim kan testini bekleyecez dedi,ben Danimarkada yaşıyorum ve malesef buranın doktor sistemi çok kötü hiç ilgilenmiyorlar
Bugün kan testi yaptırdım hcg 800Evet bende de aynısı vardı ve kan sonucunu ıstemıslerdı umarım tutunmuştur bebegın sana
Çok mu kanamanız olmıştuPeki seni sonucun ne oldu?Ben artık negatif cevaba hazırladım kendimi çünkü bukadar çok kan gelmesi normal degil ve halen devam ediyoryine de Allahtan ümit kesilmez olmasa da yine deneriz sağlık olsun
![]()
Evet çok kanamam olmuştu sonra 4 gun sonra kan testi yaptirdim positif çıktı yine umutlanmistim ve dr kontrole gittiğimde kese var bebek yok dediÇok mu kanamanız olmıştu