transfer sonrası kanama yaşayanlar sonucunuz ne oldu???

• Konu Sahibi Konu Sahibi liva_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim, benimde 8. günü kanamam oldu ama adet kanaması gibi tabi ben çook üzülmüştüm üzüldükçe çoğalmıştı kanamam sonuç şu anda 4 aylık hamileyim. Allah nasip ederse kızım olcak inşallah. darısı size. bende çook uğraştım umudunuzu hiç kaybetmeyin olocağı varsa oluyo.
Merhaba bugün benim 8. Günüm ve sabah uyandığımda lekelenme oldu şuan akşam saatleri ve normal adet görür gibi kanamam var yarın test yaptırıcam inşallah bende senin gibi sevinçli haberi alırım sabahtan beri moralim çok bozuk inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz

Arkadaslar ben bu sayfada yeniyim cumartesi günü 4.gun embriyosu transfer oldu dün 6.gundu ve benim kanamam geldi kirmiziydi ve bugün 7.gun kanamam devam ediyor vekanama koyu renk olmus sizce neyapmaliyim benim gibi olanlar var mi

Arkadaslar ben bu sayfada yeniyim cumartesi günü 4.gun embriyosu transfer oldu dün 6.gundu ve benim kanamam geldi kirmiziydi ve bugün 7.gun kanamam devam ediyor vekanama koyu renk olmus sizce neyapmaliyim benim gibi olanlar var mi
Benimde geldi 7 gün iğneye başladık biz hemen geçti 16 gün adet oldum sandım ama ne olduğunu bilmeden yatıyorum rabbim yardımcımız olsun

Selam arkadaşlar bende rup bebek tedavisine başladım ve 2.3.17 de test günüm kan değerlerine bakılacak. Ama bugün moralim çok bozuldu dün normal lekelenme gibi başlayan kanama bugün adet görür gibi gelmeye başladım inanin artık ümidim %1. Ne olur benim gibi olan varsa 12.gün kanama yaşayan varsa bana bilgi verebilirim. Doktorumla bugün konuştum bana söylediği bazı hamile kalan kadınlar 1.hafta kanama görebiliyor dedi

Selam arkadaşlar bende rup bebek tedavisine başladım ve 2.3.17 de test günüm kan değerlerine bakılacak. Ama bugün moralim çok bozuldu dün normal lekelenme gibi başlayan kanama bugün adet görür gibi gelmeye başladım inanin artık ümidim %1. Ne olur benim gibi olan varsa 12.gün kanama yaşayan varsa bana bilgi verebilirim. Doktorumla bugün konuştum bana söylediği bazı hamile kalan kadınlar 1.hafta kanama görebiliyor dedi
Canım bugün 10.gunun müşteri neden beta HCG baktirmadin

Doktoru aradım ama bana perşembe gününe kadar bekle ilaçlara devam et dedi kanama olmasi görülebilir dedi
Ben olsaydım tahlil yapardım eğer beta HCG de hamilelik gözüküyorsa 2 gün SONRA tahlili tekrarlardim kaçıncı gün embryosuydu

Merhaba kızlar benimde 2.tüp bebek denemem bu. Bugün transferimin 5.günü ve kanamam başladı. Geçen denememde 6.günü kanamam başlamıştı negatif sonucu almıştım.. neden böyle oluyor acaba daha adet günümede var :(

Benimde ilk denemem canım ama inşallah senin bu sefer tutar
Benim her nekadar umudumum azalsada bir yanım kırma umudunu diyor
Allah herkesin gönlüne göre versin

canım merhaba suan ne durumdasın doktorun kim aynı duruumu bende yasadım malesef :(

canım merhaba suan ne durumdasın doktorun kim aynı duruumu bende yasadım malesef :KK43:
Canım dün hastaneye gittim kan sonucum 23 cıkmıs bugünde gittim kan verdim 44e yükselmiş. Suan gebelik var diyolar ama ben hala inanamıyorum cok korkuyorum kanamam olursa tekrardan diye. Kanaman mı var canım senin?

Canım dün hastaneye gittim kan sonucum 23 cıkmıs bugünde gittim kan verdim 44e yükselmiş. Suan gebelik var diyolar ama ben hala inanamıyorum cok korkuyorum kanamam olursa tekrardan diye. Kanaman mı var canım senin?

yok canım ilk denememde olmustu kanamam 12.günde sonucu aldıktan sonra :( malesef düşük ve kürtajla son bulmustu benımkı Allah yardımcımız olsun zor sürec ve her kezde farklılık gösteriyor olabılır benımkı böyleydı senınde aynısı olacak dye bır durum yok içini ferah tut

yok canım ilk denememde olmustu kanamam 12.günde sonucu aldıktan sonra :KK43: malesef düşük ve kürtajla son bulmustu benımkı Allah yardımcımız olsun zor sürec ve her kezde farklılık gösteriyor olabılır benımkı böyleydı senınde aynısı olacak dye bır durum yok içini ferah tut
Rabbim bidaha yaşatmasın inşallahh canım sebebini araştırdılar mı peki neden oluyomus diye?

Ben bugun üzücü haberi aldım sonuç negatif o kadar yıkıldım ki....
Rabbim kimseyi yarı yolda bırakmasın
Allah sizlerin yardımcınız olsun. Ama benim 2. Denemeye manevi gücüm yok

Back
X