transfer sonrası kanama yaşayanlar sonucunuz ne oldu???

• Konu Sahibi Konu Sahibi liva_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim de 8.günde kahve rengin de kanamam oldu ve kırmızlara döndü 8.ci günün aksamı acile gittim sonuc 1.20 idi
bugün 10.cu günüm ve kanaman hala devam ediyor pazartesi hastaneye gidicem bakalım ne olcak 2 embriyo koymuşlardı inş duruyorlardır

Kızlarr.. bende tüp bebek yaptırdım ilk tahlil 3 martı 11 çıktı değerim hamilelik var dedi doktorum aralıklarla hep tahlil yaptırdım ama çok yükselmedi buğün yaptırdım tahlil 151 çıktı ve ardından kanamam oldu acaba düşük dış gebelik mi oldu benim gibi yaşayanlar ctesi tekrar tahlil olucak yorum yaparsanız sevinirim

Kızlarr.. bende tüp bebek yaptırdım ilk tahlil 3 martı 11 çıktı değerim hamilelik var dedi doktorum aralıklarla hep tahlil yaptırdım ama çok yükselmedi buğün yaptırdım tahlil 151 çıktı ve ardından kanamam oldu acaba düşük dış gebelik mi oldu benim gibi yaşayanlar ctesi tekrar tahlil olucak yorum yaparsanız sevinirim

aynısını yaşadım malesef

Kizlar merhaba benim durumunu yasayan var mi bilmiyorum ama umarim birileri okur ve cevaplar. Benim iki tane blastokist empriyo transferim olmuştu . transferin 10. Günü kanamam başladı o gün beta HCG 210 idi kanama birkaç saat sürdü ve kirmizi idi. Kanama o gün kesildi kahverengine döndü . iki gun sonra tekrar beta HCG yaptirdim 400 lerde olmasi gereken değer 300 lu bir şey cikti. Doktor iki gün sonra yine tekrar er testi dedi bu defa 680 cikti. 4 gün sonrada doktora gittim keseyi gördüm. Ama hala siyah kahverengi karisik kanamam devam ediyor boyle bir şey yasayan var mi . sevunemiyorum hamileyim diye bile

merak etme canım benimde test sonucunu vereceğim gün gelmişti kanama hemde bir pedi doldururcasına doktorunla konuş canım bana bir iğne vermişti ismini tam hatırlamıyorum kesildi ve şu an şükürler olsun hamileyim korkma değerinde maşallah çok güzel canım benim
Merhaba uzerinden cok zaman gecmis ama ben de su an ayni durumdayim. Sizin kanamaniz oldugunda kasik agriniz da olmus muydu acaba?

Merhaba uzerinden cok zaman gecmis ama ben de su an ayni durumdayim. Sizin kanamaniz oldugunda kasik agriniz da olmus muydu acaba?
Canim soruna ben cevap vereyim bana sormamissin ama en azindan için rahatlar belki yukarda benimde bir yazim sorum var bu konuyla ilgili 4 ay önce bende senin gibi merakla arastiriyordum ayni şekilde kanamam olmuştu kasik AĞRIsI da vardi hem de adet sancisi seklinde beta degerimde saglikli ilerlememisti ama keseyi gördük iki hafta sonra da bebeklerini gördüm tek yumurta ikizi idi kanamam da bbekler 3 aylik olana kadar siyah kahverengi karisik devam etmişti ama çok şükür şuan 4 buçuk aylik olduk

Canim soruna ben cevap vereyim bana sormamissin ama en azindan için rahatlar belki yukarda benimde bir yazim sorum var bu konuyla ilgili 4 ay önce bende senin gibi merakla arastiriyordum ayni şekilde kanamam olmuştu kasik AĞRIsI da vardi hem de adet sancisi seklinde beta degerimde saglikli ilerlememisti ama keseyi gördük iki hafta sonra da bebeklerini gördüm tek yumurta ikizi idi kanamam da bbekler 3 aylik olana kadar siyah kahverengi karisik devam etmişti ama çok şükür şuan 4 buçuk aylik olduk
Tesekkur ederim canim cok panik yaptim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Progesteron igne verdiler simdi oldukca azaldi ve kahverengiye dondu. Pazartesi kan testi yaptiricam bakalim hayirlisi. Insallah bir sey olmamistir. Biraz da olsa icimi rahatlattin. Cok sagol

Canim biliyorum basinin etini yedim ama kirmizi kanama cok hafif kahverengi lekeye donustu. Kahverengiye donustugu zaman da tuvalet kagidina sumuksu seffaf kahverengi uzun bir sey geldi. Arastirmalarima gore servikal mukusmus. Boylebir seyle karsilasmismiydin?

Canim biliyorum basinin etini yedim ama kirmizi kanama cok hafif kahverengi lekeye donustu. Kahverengiye donustugu zaman da tuvalet kagidina sumuksu seffaf kahverengi uzun bir sey geldi. Arastirmalarima gore servikal mukusmus. Boylebir seyle karsilasmismiydin?
Evet canim bende de olmuştu ve 3 ay devam etti o kahverengi kanama. Doktorun kahverengi kanamanin kotu olmadigini söylemişti kirmiziya dönüşmediği taktorde . kahverengi kanama içerde kanamanin durduğuna isaretmis. Sen keseyi ve bebeği görene kadar bekle ama her şeye kendini hazirla canim. Ben iki defa ayni şeyi yasadim birebir biri diş gebelikti diğeri normal gebelikti inş seninki de normal gebeliktir. Kahverengi kanamanin birçok sebebi olabiliyor çünkü hakkında hayirlisi olur umarim

Evet canim bende de olmuştu ve 3 ay devam etti o kahverengi kanama. Doktorun kahverengi kanamanin kotu olmadigini söylemişti kirmiziya dönüşmediği taktorde . kahverengi kanama içerde kanamanin durduğuna isaretmis. Sen keseyi ve bebeği görene kadar bekle ama her şeye kendini hazirla canim. Ben iki defa ayni şeyi yasadim birebir biri diş gebelikti diğeri normal gebelikti inş seninki de normal gebeliktir. Kahverengi kanamanin birçok sebebi olabiliyor çünkü hakkında hayirlisi olur umarim
Cok tesekkur ederim. Hepimiz icin hayirlisi olsun. Bebislerinle saglikli mutlu gunler diliyorum

Bugun test yaptirdim cok sukur katlanmis degerim. O kanamalar yerlesirken olan kanamalarmis. 2 gundur uzuntuden mahvolmustum. Kahverengi lekelenmeler de devam edebilirmis.

Bugun test yaptirdim cok sukur katlanmis degerim. O kanamalar yerlesirken olan kanamalarmis. 2 gundur uzuntuden mahvolmustum. Kahverengi lekelenmeler de devam edebilirmis.
Çok iyi canim senin adina çok sevindim. O kahverengi kanamalari hic takma kafaya ben uç ay yasadim onu. Darisi keseyi ve kalp atisini duymaya inş. Güzel olacak her şey Allahin izniyle

Çok iyi canim senin adina çok sevindim. O kahverengi kanamalari hic takma kafaya ben uç ay yasadim onu. Darisi keseyi ve kalp atisini duymaya inş. Güzel olacak her şey Allahin izniyle
çok teşekkür ederim canım :)

Kızlar merhaba. Bugun transferimin 8. Günü idrar testinde 2 çizgi gordum. Az önce kahverengi az az penceteme gelmeye başladı. Pede gelmiyor. Silinince görüyorum. Dr um yerlesme kanaması olabilir dedi. Yarın beta hcg testi yaptıracam. Daha önceki negatif denememde böyle bir şey olmamisti. Umarim miniklerim tutunmaya çalışıyordur

Kızlar merhaba. Bugun transferimin 8. Günü idrar testinde 2 çizgi gordum. Az önce kahverengi az az penceteme gelmeye başladı. Pede gelmiyor. Silinince görüyorum. Dr um yerlesme kanaması olabilir dedi. Yarın beta hcg testi yaptıracam. Daha önceki negatif denememde böyle bir şey olmamisti. Umarim miniklerim tutunmaya çalışıyordur
canim kan testi yapmissin hayirlsii Olson cok.sendim sonucuna.benimde bugun taransferimin 8. gunu Dunden beri devam eden kahverengi akintim var peceteye silince gelio.belirtin varmiydi merak ettim.benim kasik bel be karin agrim varda merak ettim sende drum nasildi

canim kan testi yapmissin hayirlsii Olson cok.sendim sonucuna.benimde bugun taransferimin 8. gunu Dunden beri devam eden kahverengi akintim var peceteye silince gelio.belirtin varmiydi merak ettim.benim kasik bel be karin agrim varda merak ettim sende drum nasildi
Aynen benim de öyleydi. Kan sulandırıcı kullaniyordum (Clexan igne) onu kesti lekelenme bitince gün aşırı yap dedi doktorum. Bir de Arveles hap verdi. Gerçekten de lekelenmem kesildi gibi bir şey. Telaşlanma ama bu yerlesme kanamasiymis. Sadece doktorum devam etmesini istemeyiz dedi bu durumun. Önlemler onun icin. Benim de arada kasıklarıma ağrı giriyor hafif göğüs hasassiyeti var

meraba arkadaşlar...transferimin 8. gününde adet başlangıcı gibi kanama oldu ve hafifte olsa devam etmekte...bugün 9. günüm...hemşiremi arayıp adet kanaması mı diye sordum...diilmiş ama yinede korkuyorum sonuç ne olacak...test gününden önce kanama yaşayıp sonuç alanlar tecrübelerinipaylaşırsa sevinirim...bu arada bu benim 2. denemem...ilki negatif sonuçlandı ve böyle bişi olmamıştı o yüzden ümitlenmelimiyim??? :Saruboceq:
Merhaba canım ben kızımda kanama olmuştum pozitif şadim ama kanamam 3 ay sürdü sonra düşük riski yaşadım yatmak zorunda kaldım 3 ay . Şimdi kızım 2 yaşında . Daha sonraki denemelerim tutmadı kanama falanda olmadı . Üç ay önce kanama oldu geçti pozitifti ama boş kese oldu kürtaj oldum . Şimdi tekrar denedim transferimin 8. Günü Şia'na kadar bişey hissetmedim .zaten kendimi dinleme şansımda Yok yalnızım kızıma bakacak kimsem Yok tepemde zıplıyor kucağımdan inmiyor . Olacaksa nasipse olur zaten. Kanamalara kafayı takma kanama olması şart değil . Tutunma kanaması deniyor ama herkeste aynı şey olmuyor . Hayırlısını bekle

Kızlar uzun zamandır kimse yazmamış, transferin 5.gününde kırmızı kan geldi benden. Wc gitmiştim gittiğimde çamaşırım temizdi ama kalkıp peçeteye sildiğimde açık kırmızı kanı gördüm ardından klozte de kanın aktığını gördüm. Ve hiç ağrım da yoktu, ondan da şok oldum hiç beklemiyordum. Kandan sonra da ağrım olmadı kalsik hafif adet sancısı vardı arada sadece. Wc deki ilk kanın ardından devamı gelmedi. Biraz lekenme ile son buldum max yarım saate. Siz böyle bir şey duydunuz mu hiç?

Back
X