Transfer sonrası kanama

Canım bazılarında hiçbir belirti olmuyor herkeste farklı farklı oluyor sakın yanlış birşey yapma rahim muayenesi filan öyle birşey duymadım doğal akışına bırak bol bol dinlen ve su iç

:)
onu yapamam sanırım zaten ben fitili bile zor yerleştiriyorum .
dinlenmeye gelince bugün işbaşı yaptım ve benim cidden yoğun bir tempoda işim var .
dinlenmek pek mümkün olmuyor .
daha iyi benim için evdeki kadar düşünmüyorum :)

Canım bazılarında hiçbir belirti olmuyor herkeste farklı farklı oluyor sakın yanlış birşey yapma rahim muayenesi filan öyle birşey duymadım doğal akışına bırak bol bol dinlen ve su iç
rahimin içine girmeyeceksin zaten bu mümkün değil..sakın böyle bişey falan yapma diyerek neden küçük görüyorsunki...neden ilişkiye giriyorsun o zaman...o rahim muayenesindende zararlı o zaman sizin gibi düşünenler için

ilişkiye giriyorsunuz bir penisin boyunu düşünün birde parmağınızı sizce hangisi daha zararlı olabilir bu işlem için...neyse ben daha fazla bişey demiyeceğim...bununla hamile olduğunuzu kesin bir şekilde anlayabiliyorsunuz..ama anlayan anlıyo tabii

ilişkiye giriyorsunuz bir penisin boyunu düşünün birde parmağınızı sizce hangisi daha zararlı olabilir bu işlem için...neyse ben daha fazla bişey demiyeceğim...bununla hamile olduğunuzu kesin bir şekilde anlayabiliyorsunuz..ama anlayan anlıyo tabii

Duruşah canım sinirlenme :(
nasıl oluyor ki :S
herkesin bakış açısı farklıdır canım .
arkadaş ta yanlış değil sende
ama bu sürecde ilişki yasaklanıor :(

Duruşah canım sinirlenme :(
nasıl oluyor ki :S
herkesin bakış açısı farklıdır canım .
arkadaş ta yanlış değil sende
ama bu sürecde ilişki yasaklanıor :(
tamam güzelim sorun değil...bunu doktorlar bile söylüyor...ellerini güzelce yıkadıktan sonra parmağını vajinaya sokuyorsun...sert burun ucu gibi bişey gelirse ki o rahim ağzı o zaman hamile olmadığın anlamına geliyor...yok eğer içerisi yumuşaksa hamilesin...bu kanıtlanmış bir yöntem...testlerden bile daha güvenli...

hımmmm
kolaymış ama yapmak biraz cesaret ister sanırım :):):
ama şu erken gebelik testleri varya onlardan mı alsam diye düşünüyorum .
rahat batıor ya bana :)

rahimin içine girmeyeceksin zaten bu mümkün değil..sakın böyle bişey falan yapma diyerek neden küçük görüyorsunki...neden ilişkiye giriyorsun o zaman...o rahim muayenesindende zararlı o zaman sizin gibi düşünenler için

Msjda sakın böyle bir şey yapma yazmıyor yanlış birşey yapma yazıyor çünkü daha öncede ananas filan tükettiği için dedim kan sulandırıcı ilaçlarla ananas kullanmak hep zararlı diye okudum. O yüzden Aseli uyarmak istedim ayrıca neden ilişkiye giriyorsun gibi çok saçmada birşey yazmışsın kişinin durumunu bilmeden belki bana yasaktı nerden biliyorsun
Sizin gibi düşünenler demek isterken ne dediğini de anlayabilmiş değilim.Hakkında hayırlısını diliyorum.

Msjda sakın böyle bir şey yapma yazmıyor yanlış birşey yapma yazıyor çünkü daha öncede ananas filan tükettiği için dedim kan sulandırıcı ilaçlarla ananas kullanmak hep zararlı diye okudum. O yüzden Aseli uyarmak istedim ayrıca neden ilişkiye giriyorsun gibi çok saçmada birşey yazmışsın kişinin durumunu bilmeden belki bana yasaktı nerden biliyorsun
Sizin gibi düşünenler demek isterken ne dediğini de anlayabilmiş değilim.Hakkında hayırlısını diliyorum.
heh tamam ii demişsin..yoluna devam

kan testin ne zaman olacaktı bazıların ki kanda çıka biliyor haberin olsun umutsuz olma sakın opuyorumnanaktan

canım cumartesi olacak kan testim .
boş yere umut bağlamak istemiyorum cidden kötü bir psikoloji sonrasında yıkılmak
ben buna alıştırdım kendimi olursa mucize olacak benim için :(
Desteğin için de çok teşekkür ederim canım saol :(

kanaman devam ediyormu üzme kendini belki yerleşme kanamasıdır umutsuz olma ne olur allahdan umut kesilmez :olmaz::3::3:

kanaman devam ediyormu üzme kendini belki yerleşme kanamasıdır umutsuz olma ne olur allahdan umut kesilmez :olmaz::3::3:

canım çok teşekkürler ama yerleşme kanamasıda bu kadar uzun sürmezki .
:(((((
herşeyden çok istiyordum olmasını Allah yüzümüze bakar inşl

canım cumartesi olacak kan testim .
boş yere umut bağlamak istemiyorum cidden kötü bir psikoloji sonrasında yıkılmak
ben buna alıştırdım kendimi olursa mucize olacak benim için :(
Desteğin için de çok teşekkür ederim canım saol :(

yaptınmı sonuç ney merak ediyorum bekliyorum canım hadi güzel haberler ver bakalımkaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar merhaba bu saatte kimse var mı bilmiyorum. Yeni katıldım ama uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı. Ben 13 yıllık Evliyim ve benim 1 aşılamadan sonra bu 6. Tup bebek denemem. 28 Mayıs da transferim yapıldı ve 7. Günden beri kahve rengi kanamam var hatta bu gun biraz kırmızıya döndü gibi. Bazan bakıyorum bisey uok gecti diyorum bazan da yeniden kanamam oluyor. Doktor iğne verdi ve istirahat et dedi. Daha önceki demelerinde olmamıştı boyle bisey. Adet sancılarım kasıklarımda ağrılar sesler dekanda bu gun arttı adetim normalde 12 sinde neler oluyor anlamıyorum cok korkuyorum yazdıklarınızı okudum ama hala 4 gündür kanamanın devam etmesi Korkutuyor beni ne olur tecrübedir olanların bilgisine ihtiyacım var

Back
X