- 16 Ekim 2024
- 1.729
- 1.115
- 53
- 36
Merhaba bence doktorunuza söyleyin promester reçete etsin progesteron kalçadan yapılan iğne ve test verebilirsiniz beta belli olurMrhb Transfer sonrası dokuzcü gunumdeyim. Hafif pembe lekelendim kasıkta da hafiffff bı his var ama kendim anlıyorum. Acaba negatif mi yarın kan vercem gece sokulmezse
İnşallah katlanarak artar20 geldi beta 12. Günde
Tm sagolMerhaba bence doktorunuza söyleyin promester reçete etsin progesteron kalçadan yapılan iğne ve test verebilirsiniz beta belli olur
Aminİnşallah katlanarak artar
Benim de bugün 8. gün benim de lekelenme oldu avuç içi kadar biraz fazla gibi ama hemsireden cevap bekliyorum. Bebeğinizin sizinle olmasına sevindimBenim de o şekilde oldu 8.günü korktum doktorum progesteron iğnemi yaptırmamı söyledi ayrıca hastaneye gitmişken beta baktırabilirsin dedi beta da baktırmıştım pozitifim çok şükür ama beni baya korkutmuştu şuan 7+5im en son 7hafta olana kadar ara ara lekem gelmeye devam etti geldikçe önlem amaçlı iğne vurdurdum kan baktırmanızı tavsiye ederim
Teşekkürler inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırızBenim de bugün 8. gün benim de lekelenme oldu avuç içi kadar biraz fazla gibi ama hemsireden cevap bekliyorum. Bebeğinizin sizinle olmasına sevindim
Sizin lekelenmenizin miktarı nasıldı mesela benim sabahtan beri iki kere avuç içi kadar geldiTeşekkürler inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırızne dediler döndüler mi
O sıkıntı işte ne dediler peki bnm bir defasında damla damla geldi çok bir defa da pembe akıntıyla beraber kanlı bi akıntı gibiydiSizin lekelenmenizin miktarı nasıldı mesela benim sabahtan beri iki kere avuç içi kadar geldi
Lekelenme iyi bi şey değilBendede lekelenme yok acaba tutmadı mı
Ya sanki bizim negatif olduğundan leke gelmiyo diye korkuyor insanLekelenme iyi bi şey değilhep tedirgin edip korkutucu leke olmadan tutunup hamilelik geçiren çok insan var öyle düşünmeyin lütfen
Yok herkesin farklı bazen ilaçlara bağlı olarak da leke gelebiliyor o yüzden olumsuzu düşünmeyin inşallah bebeğiniz sağlıkla sizinledirYa sanki bizim negatif olduğundan leke gelmiyo diye korkuyor insan
İnşallah canım benim inşallah Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsinYok herkesin farklı bazen ilaçlara bağlı olarak da leke gelebiliyor o yüzden olumsuzu düşünmeyin inşallah bebeğiniz sağlıkla sizinledir
Aminİnşallah canım benim inşallah Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin
Devam ederse kan sulandırıcılari kes dedi. Şu an çok az bulaşıyor sadece ama kescemO sıkıntı işte ne dediler peki bnm bir defasında damla damla geldi çok bir defa da pembe akıntıyla beraber kanlı bi akıntı gibiydi
Bn de hem kan sulandırıcıları kesmiştim hem de leke geldiğinde progesteron iğne vurduruyorum kalçadan hala da öyleDevam ederse kan sulandırıcılari kes dedi. Şu an çok az bulaşıyor sadece ama kescem
Progestan günde 1di onu da ikiye çıkardıBn de hem kan sulandırıcıları kesmiştim hem de leke geldiğinde progesteron iğne vurduruyorum kalçadan hala da öyle
Onun çok faydası oluyor çok iyi olmuşProgestan günde 1di onu da ikiye çıkardı
Adet ağrısı gibi bacaklarımda ağrı var sizde böyle oldu mu hatırlıyor musunuzOnun çok faydası oluyor çok iyi olmuş
Adet ağrısı gibi kasık ağrısıyla gelmişti benim de bir defasındaAdet ağrısı gibi bacaklarımda ağrı var sizde böyle oldu mu hatırlıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?