• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Bu süreçte önerin var mı ne yiyip ne içeyim bilgi verirsen sevinirim
Ben 2 gün dinlendim sonra normal hayatıma geri döndüm ev işi ve yemek yaptım ama kendimi yormamak şartıyla yarım saat yapıp yarım saat oturdum iğnem olduğu için dışarı da çıktım 40 dk git gel yaptım. Kahvaltıda mutlaka yumurta peynir roka avakado tükettim çay kahve içmedim akşam yemeklerinde 2 günde bir somon tükettim ıspanak semizotu yaptım tavukta yedim çok olmamak şartıyla. Mercimek çorbası içtim hep. Her akşam bir avuçta kabak çekirdeği ceviz badem yedim. Kefir günde 1 bardak mutlaka içtim bu kadar canım benim yaptıklarım

Ben 2 gün dinlendim sonra normal hayatıma geri döndüm ev işi ve yemek yaptım ama kendimi yormamak şartıyla yarım saat yapıp yarım saat oturdum iğnem olduğu için dışarı da çıktım 40 dk git gel yaptım. Kahvaltıda mutlaka yumurta peynir roka avakado tükettim çay kahve içmedim akşam yemeklerinde 2 günde bir somon tükettim ıspanak semizotu yaptım tavukta yedim çok olmamak şartıyla. Mercimek çorbası içtim hep. Her akşam bir avuçta kabak çekirdeği ceviz badem yedim. Kefir günde 1 bardak mutlaka içtim bu kadar canım benim yaptıklarım
Kefir market kefiri mi

İyi akşamlar kızlar ben de 7 Ekim'de transfer oldum 5.gün embriyosu çok heyecanlıyım pazartesi test günüm :) sizleri okudum bende aranıza katılmak istedim koştum geldim
Hoş geldin canım listeye ekledim pozitifi de ekleriz yanına inşallah Pazartesi 💐

1760727147392.webp

Doğal siklusla transfer olan arkadaşlar, size kan sulandırıcı verildi mi? Ben progesteron kapsül ve folik asitle devam ediyorum. Doktoru göremedim, hemşire de böyle bir şey söylemedi. Eklenmesi gerekiyor mu?
aynı ilaçları kullanıyorum ben de. sulandırıcıyı özellikle sormuştum doktorum gerekli görmediği için eklememiş ama dosyama pozitif sonrası başlanacak diye not düşmüş. size de panel testi yapmışsa ona göre ekler veya eklemez

Son düzenleme:
Back
X