- 25 Eylül 2025
- 164
- 34
- 13
- 26
- Konu Sahibi baharinadasi
- #1.161
Canım sadece lavaboya gidiyorum hep sırt üstü uzanıyorum korktum bi anTransferin ilk günü normal canım olabilir. Dinlen yok yorma kendini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sadece lavaboya gidiyorum hep sırt üstü uzanıyorum korktum bi anTransferin ilk günü normal canım olabilir. Dinlen yok yorma kendini
Korkma korkma kendini strese sokma benimde lekelerim hep geldi pozitifim. Ara sıra kalkıp yürü kan akışıda önemliCanım sadece lavaboya gidiyorum hep sırt üstü uzanıyorum korktum bi an
Ay maşallah darısıı bana inşallahKorkma korkma kendini strese sokma benimde lekelerim hep geldi pozitifim. Ara sıra kalkıp yürü kan akışıda önemli
Amin inşallah seninde canımAy maşallah darısıı bana inşallahAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bu süreçte önerin var mı ne yiyip ne içeyim bilgi verirsen sevinirimAmin inşallah seninde canım![]()
İnşallah20 Ekim pazartesi belli olacak. Insallah pozitif ile bu listeye girmiş olurum![]()
Ben 2 gün dinlendim sonra normal hayatıma geri döndüm ev işi ve yemek yaptım ama kendimi yormamak şartıyla yarım saat yapıp yarım saat oturdum iğnem olduğu için dışarı da çıktım 40 dk git gel yaptım. Kahvaltıda mutlaka yumurta peynir roka avakado tükettim çay kahve içmedim akşam yemeklerinde 2 günde bir somon tükettim ıspanak semizotu yaptım tavukta yedim çok olmamak şartıyla. Mercimek çorbası içtim hep. Her akşam bir avuçta kabak çekirdeği ceviz badem yedim. Kefir günde 1 bardak mutlaka içtim bu kadar canım benim yaptıklarımBu süreçte önerin var mı ne yiyip ne içeyim bilgi verirsen sevinirim
Kefir market kefiri miBen 2 gün dinlendim sonra normal hayatıma geri döndüm ev işi ve yemek yaptım ama kendimi yormamak şartıyla yarım saat yapıp yarım saat oturdum iğnem olduğu için dışarı da çıktım 40 dk git gel yaptım. Kahvaltıda mutlaka yumurta peynir roka avakado tükettim çay kahve içmedim akşam yemeklerinde 2 günde bir somon tükettim ıspanak semizotu yaptım tavukta yedim çok olmamak şartıyla. Mercimek çorbası içtim hep. Her akşam bir avuçta kabak çekirdeği ceviz badem yedim. Kefir günde 1 bardak mutlaka içtim bu kadar canım benim yaptıklarım
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz6 Ekim transferli olup yarın kan verecek tek ben mi kaldım acabaİnşallah o listede bende pozitif olarak yerimi alırım kızlar
![]()
Benjm ilk deneme doğaldı bana da verilmemişti.progestron ve folik sadeceDoğal siklusla transfer olan arkadaşlar, size kan sulandırıcı verildi mi? Ben progesteron kapsül ve folik asitle devam ediyorum. Doktoru göremedim, hemşire de böyle bir şey söylemedi. Eklenmesi gerekiyor mu?
Hoş geldin canım listeye ekledim pozitifi de ekleriz yanına inşallah Pazartesiİyi akşamlar kızlar ben de 7 Ekim'de transfer oldum 5.gün embriyosu çok heyecanlıyım pazartesi test günüm :) sizleri okudum bende aranıza katılmak istedim koştum geldim
Çok teşekkür ederimm, içim rahatladıBenjm ilk deneme doğaldı bana da verilmemişti.progestron ve folik sadece
Ben kullanıyorumDoğal siklusla transfer olan arkadaşlar, size kan sulandırıcı verildi mi? Ben progesteron kapsül ve folik asitle devam ediyorum. Doktoru göremedim, hemşire de böyle bir şey söylemedi. Eklenmesi gerekiyor mu?
Pıhtılaşma probleminiz mi tespit edildi yoksa rutin olarak mı verdiler?Ben kullanıyorum
Evet canım market kefiri yoğurt yapamadım o süreçte şimdi yapıyorumKefir market kefiri mi
Evet canım market kefiri yoğurt yapamadım o süreçte şimdi yapıyorum![]()
Merhaba, benimde pazartesi test günüm. Hiç kan vermedim henüz. Merakla bekliyorumİyi akşamlar kızlar ben de 7 Ekim'de transfer oldum 5.gün embriyosu çok heyecanlıyım pazartesi test günüm :) sizleri okudum bende aranıza katılmak istedim koştum geldim
aynı gün olmuşuz ama çok erken değil mi daha beta salgılanmaya başlamamıştır diye düşünüyorum tutunma aşamasında henüzMerhaba bende ayin 13nde transfer oldum iki dondurulmus embriyo bugün dayanamadim test yaptim böle cikti varmi sizce ??
aynı ilaçları kullanıyorum ben de. sulandırıcıyı özellikle sormuştum doktorum gerekli görmediği için eklememiş ama dosyama pozitif sonrası başlanacak diye not düşmüş. size de panel testi yapmışsa ona göre ekler veya eklemezDoğal siklusla transfer olan arkadaşlar, size kan sulandırıcı verildi mi? Ben progesteron kapsül ve folik asitle devam ediyorum. Doktoru göremedim, hemşire de böyle bir şey söylemedi. Eklenmesi gerekiyor mu?