transfer sonrası lekelenme

salomes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
13
1
86
İstanbul
arkadaşlar transferin hemen sonrasında pembe lekelenmesi olan var mı? bunun olması sonucu negatif etkiler mi acaba? bu kadar erken lekelenmesi olan var mı aranızda?:sm_confused:

Son düzenleme:
biraz aklım karışık..bu ikinci denemem.. geçen sefer de böyle lekelenme olmuş ve tutmamıştı..negatif düşünmek istemiyorum ama elimde değil..en küçük bir terslik bile sinirlerimi geriyor..

canım boyle olupta bebeğini kucağına alanları tanıyorum moralını bozma. moralınde cok onemlı bebeğinin tutunmasında. cookkk ornek var senn gıbı hatta lekelenme değil resmen kanama gecırenler var. rabbım verdımı verıyor. sen nerde yaptırdın tedavını?

ne kadar haklı olduğunuzu biliyorum içimden..ama gel gör ki beynimdeki fırtınaya engel olamıyorum..
bu kadar emek çaba..allah karşılığını verir inş hepimize..

valla canım benim hiç lekelenmem olmadı fakat sonucum negatif...ondan dolayı kendini üzme moralini bozma...biliyorum bu kolay değil bende beklerken çok sitres yaşadım....ama bebeklerini düşün...tutmuşda olabilirler...ve inş da tutmuştur..pozitif sonuç alıp,keseyi görüp,kalp atışlarını duyup,sonrada iyi bi hamilelik geçirip doğurman dileğiyle....çünkü pozitif sonuç almayla hiç bişey bitmiyo..bende ilk poitif sonuç almıştım ve değerim le birlikte bebekde düştü...

ve kanaması olup çocuğu tutan çok kişi biliyorum bende...ondan hiç takma kafanı canım

her ne kadar bunları bilsek de ...bir başka yaşayandan duymak farklı oluyor..her şeyin vakti zamanı var..allah bir tek biliyor onu..destekleriniz için teşekkürler.

merhaba benimde transfer günü kanamam oldu aslinda tam kan degildi kahverengi gibi lekelenmeydi, doktora gittim hemen hastaneye yatirdilar, ama kanamanin önemli olmadigini söyledirler, kanama yumurta toplanirken olusmus bir durumdan kaynaklaniyorda olabilir
yatma sebebimde ohss olustugu icindi, kanamam zaten cok siddetli degildi dedigiim gibi sadece akinti sekilindeydi, benimde cok moralim bozulmustu, cok ümitsizdim, ama 8. günü idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti simdi 10.. günümdeyim ve umudum hala var, ikinci cizginin silik cikmasi bile azda olsa beni umutlandirdi, 2 gün sonra kan tahlili yaptiricam insalah pozitif cikar oda, ve ben de size hamile oldugumu müjdelerim, bence icini rahat tut bende kahverengi lekeyi gördükten sonra biraz telaslandim ama simdi icim rahat,kafani cok mesgul etme ve pozitif düsünmeye calis, oraya odaklanma düsününce daha cok yipraniyor insan,
insallah sendende pozitif cevaplar aliriz

benim transferden sonra kahverengi lekelenmem oldu, transferden 8 ve 10 gun sonraysa kanamam oldu. su an 27 haftalik hamileyim.

iyi sanslar a.s.

saolun arkadaşlar..artık düşünmemeye çalışıyorum..lekelenme durdu...test gününe kadar yüreğim ağzımda bekliyeceğim sanırım...gebelik testinin pozitif olması herşey demek değil haklısınız..hepimiz için hayırlısı olsun..sağlıklı kusursuz bebekleri allah kucaklarımıza verir inş...opuyorumnanaktan

arkadaşlar transferin hemen sonrasında pembe lekelenmesi olan var mı? bunun olması sonucu negatif etkiler mi acaba? bu kadar erken lekelenmesi olan var mı aranızda?:sm_confused:

cnm benim bendede lekelenme oldu transfer sonrasında
ve eşimle o kadar sorunlar yaşadımki dedimki kesinlikle tutmaz
karın ağrıları kabızlık desen yanında cabası ama
allahıma hamdusenalar olsun tuttu
annemden rabbim razı olsun salatı tefriciye dağıttı
o dualrın yüzü suyu hürmetine tuttu diyorum bende
çünkü çokk kötü günler geçirirken eşimle ayrılmayı düşünürken hamile kaldım
allahıma çok şükür inş.sende hamiş olursun haberini seninde alırız cnm
sıkma canını olmazsada herşeyde bi hayır vardır de

bugün transferin 7.günü ve parlak kırmızı renkli kanamam başladı..sanırım bu sefer de olamadı arkadaşlar..dün gece zaten stresten gözüme uyku girmemişti..böyle bir şey olacağını hissettim sanırım..
umutlar başka bahar aartık..çok üzgünüm......

sakın ümidini yitirme canım bendede olmuştu kanam canım adet kanaması gibi şükürler olsun şu an 12. haftamdayım iğne falan vurdurttu doktorum sakın üzülüpte bebişlerine zarar verme canım test yapmadan kesin sonuca ulaşamıyorsun bitanem rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah amin

iyi düşün iyi olsun bence de tutmuştur bebişler.Yerleşirken kanama veya lekelenme olabileceği söyleniyor canım.İçini ferah tut.

pozitif sonuç alan arkadaşlarrrrr,transferden sonra hiç belirti olmuyor mu ? .Bende hiç bir şey yok bende bundan endişeliyim.Çok hafif ara ara kasıklarım genelde sol tarafta ve sol yumurtalığımda hafif ağrı oluyor,göğüslerde hafif bir şişlik var başkada bir şey yok.Benim gibi olanlar var mıdır ? 01 Ekimde kan testim var.

kıs dona nerde yazı okusam karşıma çıkıyosun canım benim inşallah rabbim trnsferi olan tüm arkadaşlarımızan hayırlı haberler almayı nasip eder. seninkinide merakla bekliyorum. biliyosun ben henüz başlamadım hala hastane ve dr araştırmasındayım bu önümüzdeki 1 ay boyunca sürecek sanırım

salomes korkma hemen tatlım kolaymı yani o kadar şey yapılıyo yumurta toplanırken de transfer olurkende yani azıcık bi yerlerde tahriş olup kanamalar olabilir öle hemen umutsuzluğa kapılma bak moral çok çok önemli sabahtan beri bi ton yazı okudum anne adayı sakin ve pozitif olucak bu şart
kant testi sonucunu almadan beynine hükmedip kararı sen verme canım benim hayırlısı rabbimden bak arkadaşlar hep olumlu şeyler yazmış zaten anne üzülürse bebekte üzülür sabırlı ol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…