Transfer sonrası negatif

Umuthepolsun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
593
367
103
38
Kızlar benimde 5. Gün embriyosu 11. Gün 0.02 geldi negatif doktora kalsa daha bekle diyor ilk defa trafnsfer olmuyorum bende az çok biliyorum birde size dondurulmuş embriyo kaçıncı gün transfer yapılmıştı bana 11. Gün yaptı ama rahim kalınlasmıs dediydi acaba erkenmi transfer yaptı diye içim içimi yiyor

Üzgünüm ama 11. Günde net sonuç çıkar. Doktorunuz neyi bekleyin demiş onu anlamadım. Transfer 11. Gün yapılmaz 19-21. Günler arasında yapılır. Çok erken yapmış transferi. Size tavsiyem doktoru değiştirin.

Tam 20.gun transfer olmustum besinci gun embriyomu. Acikcasi sizin rahim 11 gunde nasil kalinlasti sasirdimdoktorunuzu degistirmeyi dusunebilirsiniz gunu cok yanlis geldi bana

Doktorun kim cnm nerde tedavi görüyorsun

Bizde geçen yıl kendi muayenesi olan bir doktora gittik bizim şimdiki doktor dedi öyleleri tüp bebekten anlamaz diye keşke direk merkezine gittseydiniz ortaları daha tecrübeli
Hadi ya keşke şu mesajı daha önceden görseydim siz hangi ildesiniz Ankara’dayım Göğşan Önalan önerdiler onu deneyelim dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…