Transfer sonrası pozitif alanlar neler yaptınız

leongirl

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2025
134
56
13
30
Kızlar transfer sonrası pozitif alanlar neler yaptınız Allahın izni ile inşallah pazartesi günü ikinci transfer olacağım beşinci gün embriyosu önerilerinize ihtiyacım var

Ben beslenmeme cok dikkat ettim, avokado, yaban mersini, ceviz, yesillik, protein , balik, kefir tukettim
Cay kahve tuketmedim
3 lt su ictim
Yatmak gerekli degil ama transfer sonrasi 3 gun buyuk oranda yattım
Sonraki gunler de isten izin alip evde dinlendim
Hicbir is yapmadim sadece ufak tefek yemek yaptım
Ilaclarima dikkat ettim

Valla benım doktorum kuru bakliyat yemekleri ye portakal mandalina ye dedi kuru fasülye nohut taze sebze yemekleri mercimek öyle

Kuzu eti yedim 6 gün, havuç portakal suyu içtim tutunmayı sağlamak için. Yeşil mercimek tükettim. Her gün kefir içtim hoşaf içtim kabız olmamak için. 3 gün yattım 3günden sonra evin içinde yürüdüm test gününe kadar dışarı çıkmak istemedim açıkçası.

Çok teşekkür ederim cevabınız için tutunma belirtileriniz oldumu peki

İnşallah olumlu sonuç alırsınız ben beslenmeme ve özellikle çok su içmeye çok özen gösterdim. Devamlı dinlendim yattım uyudum hiçbir iş yapmadım bir süre açıkçası.

Çok teşekkür ederim cevabınız için tutunma belirtileriniz oldumu peki
Ya ara ara Kaşık ağrılarım oldu bi gün sadece net şekilde regl olacağım dedim öyle bir ili saat ağrıdı, ateş bastı bi de böyle ilk test günü. Allah’a şükür herhangi bi kanama yaşamadım. Yerleşme kanaması herkeste olmuyor. İnşallah devamı gelir benim de Rabbim sizleri de müjdelesin ya musavvir çekin bol bol

Çok teşekkür ederim cevabınız için benim ilk transferimde ilk 2-3 gün yatmıştım 2-3 gün sonrası evin içinde yavaş yavaş yurümüştüm 3 öğün yemeklerime dikkat etmiştim kuruyemis tükettim meyve tükettim embriyom 5 aa kalitedeydi doktorum normalde hastalarına %60 oran verir en fazla bana %70 oran vermişti olmadı takdiri ilahi şimdi transfer olacağımda gene aynı kalitede olucak ama çok endişeliyim o yüzden sormak istedim çok saolun

İnşallah olumlu sonuç alırsınız ben beslenmeme ve özellikle çok su içmeye çok özen gösterdim. Devamlı dinlendim yattım uyudum hiçbir iş yapmadım bir süre açıkçası.
Amin inşallah ALLAH razı olsun bende ilkinde aynı şekilde yattım dinlendim embriyomda çok iyi kalitedeydi ama olmadı nasip sadece aklıma şey takılıyo transferden sonra idrara sıkışık oluyoruz ya embriyo nakledildikten 5 ondaki olmadan hemşire lavaboya git dedi çokmu erken kalktım biraz daha yatsamıydım diye ne yalan söyleyeyim düşünmedim değil

Rabbim kolaylıkla en güzel şekilde nasip etsin kaliteye asla bakmıyor bu iş transfer sonrası. tatlı yemeyin çay kahve içmeyin antioksidan olan şeyleri tüketmeyin bebeği yabancı madde sanıyor vücut dışarı atmak istiyor. 6.günden sonra beta salgılanmaya başlıyor. O zamana kadar havuç yemeye ya da suyunu içmeye özen gösterin. Kuzu eti kesinlikle yiyin yulaf yiyin her gün bir kaşık da zeytinyağ için. İnşallah bu sefer bebeğiniz size sımsıkı tutunur

30 dk yatın. Bahçecide tedavi oldum. 30 dk yatırıyorler kesinlikle asla ayağa kaldırmadılar sedye ile odaya alıyorlar vs. Yine biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbimin bileceği

30 dk yatın. Bahçecide tedavi oldum. 30 dk yatırıyorler kesinlikle asla ayağa kaldırmadılar sedye ile odaya alıyorlar vs. Yine biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbimin bileceği
Allahım razı olsun çok teşekkür ederim rabbim sizinde sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alabilmenizi nasip etsin insallah

Ben de sizin gibi düşünüp çok paniğe kapılmıştım çünkü on dk sonra giyindim eğilip ayakkabılarımı giyip tuvalete gittim hiç panik olmayın

Ben transferden sonra hemen ayni dakika ayaga kalktim yataga yuruyerek gidip yattim, tuttu cok sukur, ayaga kalkmakla ilgili oldugunu sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…