Selam nıormal bende transferın 5-6-7 cı gunde sankı şimdsi regl olcam hıss vardı hamılelıkde ıkk aylarında bıle oluyır regl zamanındaMerhaba. 3. Gün embriyosu transferi oldum. Transferden sonra 5. Gündeyim. 2 gündür kasıklarım da regl olacak gibi bir sancı var ve belim de çok ağrıyor. Regl olacağım diye korkuyorum. Bu belirtileri yaşayan var mı acaba
Benimde bugün çok belirgin ara ara gelen sol kasıgımda sızı şeklinde ağrılarım var daha 4. Günüm 6. Gün emriyosu.Selam nıormal bende transferın 5-6-7 cı gunde sankı şimdsi regl olcam hıss vardı hamılelıkde ıkk aylarında bıle oluyır regl zamanında
Bende 5 cı gunde tam reglde hangı ağrılarım vardısa oldu , korkdum tutmadı regl olcağım diye şukur hamıleyımBenimde bugün çok belirgin ara ara gelen sol kasıgımda sızı şeklinde ağrılarım var daha 4. Günüm 6. Gün emriyosu.
Ay bende sekizinci gundeyim ara aa şiddetli sanki şimdi adet olucak gibi ağrılarım oluyo cok korkuyorum hatta ilaçları bile biraksammi acaba diye düşündüm çok gerginim umarım benimde pozitife sonuçlanırBende 5 cı gunde tam reglde hangı ağrılarım vardısa oldu , korkdum tutmadı regl olcağım diye şukur hamıleyım
İnşallah pozitiftir haber ver bizedeBen de 8. Gunumdeyim.
Yarin kan testo gunum, normal sartlarda da adet gunum
Ve regl agrisi gibi agrim var : ((((
Cok sagolun icime su serptinizKizlar 5. Gun embriyosu 6. Gunde sol tarafimda batma hissi , regl gunumde ve devaminda ki 1 kac gunde regll olacakmis gibi agrim vardi cok sukur pozitiff
Benimde transfer sonrasi 3. Gun ve 5. Gunde sol tarafta cekilme hissi oldu bugun 5. Gunum tek tarafli oldugu icin korkmustum ancak mesajiniz icimi rahatlattiKizlar 5. Gun embriyosu 6. Gunde sol tarafimda batma hissi , regl gunumde ve devaminda ki 1 kac gunde regll olacakmis gibi agrim vardi cok sukur pozitiff
Test yaptınız mıCok sagolun icime su serptinizinsallah bizimkilerde hayra alamettir 
Kaçıncı günde test yaptınız bende 5. GünümdeyimKizlar 5. Gun embriyosu 6. Gunde sol tarafimda batma hissi , regl gunumde ve devaminda ki 1 kac gunde regll olacakmis gibi agrim vardi cok sukur pozitiff
6. Gunde , erken gebelik testi ile silik ogrenmistimKaçıncı günde test yaptınız bende 5. Günümdeyim
Bende yapsammı acaba, ilk idrarlamı yaptınız gün içindemi. Benimkide dondurulmuş 5. Gün AA embriyosu. Ara ara alt karın ağrım var çok hafif arada kasık batmalarım var. Göğüslerim oldukça dolgunlaştı ama sızlama yok. Kabız olmadım tam tersine hergün rahat tuvalete çıkabiliyorum. Ayağa kalkınca özellikle akşamları alt karın ağrım var vajinaya doğru inen. Sizde de benzermi olmuştu6. Gunde , erken gebelik testi ile silik ogrenmistim
sonuc simdi cikti pozitif cok sukurTest yaptınız mı
Yaaa gözünüz aydın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızsonuc simdi cikti pozitif cok sukurinsallah sizin de pozitif ciksin 
SagolunnYaaa gözünüz aydın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kaçıncı günde test yaptınız değeriniz kaç çıktıSagolunninsallah darisi basiniza olsun once pozitif sonra saglikla kucaginiza alin esimden sonra ilk siz ogrendiniz 
18inde 5.gun embriyosu transferi oldum. Bugun sanirim 9.gunu olarak sayiliyor, ya da 10.gun. Sonuc 186Kaçıncı günde test yaptınız değeriniz kaç çıktı
Müsait olduğunuzdq belirtilerinizi yazarmısınız18inde 5.gun embriyosu transferi oldum. Bugun sanirim 9.gunu olarak sayiliyor, ya da 10.gun. Sonuc 186
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?