- 4 Kasım 2024
- 146
- 102
- 18
- 41
Valla oyle cok belirtiye yorabilecegim bir sey olmadi, sanki yumurtaliklarda filan kasilma agri oldu. Ama daha once de oluyordu. Dun cok korktum bildiginiz regl agrisi oldu.. (bugun normalde bugun regl olacagim gune denk geliyor. )mesela yerlesme kanamasi diyorlar o olmadiMüsait olduğunuzdq belirtilerinizi yazarmısınız
Test yaptinizmiCok sagolun icime su serptinizinsallah bizimkilerde hayra alamettir
Ay çok sevindim Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallahsonuc simdi cikti pozitif cok sukurinsallah sizin de pozitif ciksin
Cokk sagolunn insallah hepimiz icin saglikla kucaklarimiza alalimTest yaptinizmi
Ay çok sevindim Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah18inde 5.gun embriyosu transferi oldum. Bugun sanirim 9.gunu olarak sayiliyor, ya da 10.gun. Sonuc 186
Bende 6-7 cı gun akşam öğle oldu 5 daııak bır lavaboya gıdıyırdumkı regl oldum şukur hamıleyım , hamılelıyın ilk aylarınd abıle regl zamanı o hıss oluyorAy bende sekizinci gundeyim ara aa şiddetli sanki şimdi adet olucak gibi ağrılarım oluyo cok korkuyorum hatta ilaçları bile biraksammi acaba diye düşündüm çok gerginim umarım benimde pozitife sonuçlanır
Cokk tesekkur ederimSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bende 6-7 cı gun akşam öğle oldu 5 daııak bır lavaboya gıdıyırdumkı regl oldum şukur hamıleyım , hamılelıyın ilk aylarınd abıle regl zamanı o hıss
Umarım benimde öyledir bugün dokuzuncu günüm hiçbir belirti yokBende 6-7 cı gun akşam öğle oldu 5 daııak bır lavaboya gıdıyırdumkı regl oldum şukur hamıleyım , hamılelıyın ilk aylarınd abıle regl zamanı o hıss oluyor
Bende ilk gunlerde belirtiler varsı ama sora kayb oldu bende korkdum duramasın 7 cı gun ıdar yapdım sikik çızgı çıkdı 8 cı gun kan berdım 63 kusurle oöyrendım )Umarım benimde öyledir bugün dokuzuncu günüm hiçbir belirti yok
Anladım dualarınızı eksik etmeyinBende ilk gunlerde belirtiler varsı ama sora kayb oldu bende korkdum duramasın 7 cı gun ıdar yapdım sikik çızgı çıkdı 8 cı gun kan berdım 63 kusurle oöyrendım )
3.gün embriyo transferi mi 5.gün embriyo transferi mi olmuştunuzBende ilk gunlerde belirtiler varsı ama sora kayb oldu bende korkdum duramasın 7 cı gun ıdar yapdım sikik çızgı çıkdı 8 cı gun kan berdım 63 kusurle oöyrendım )
Eger testlere guveniyorsaniz yapabilirsiniz ama turkiyede ki erken testler hakkinda burada olumsuz seyler okumustum sizi yaniltmasin diye soylemek istedim ben yurtdisinda farkli testlerle yapmistim ilk idrarla degil bir an gaza gelip daha dogrusu tek tarafli batma hissi olunca aksama dogru yapmistim cook silik sekilde cikti ertesi gun farkli dijital bir testleBende yapsammı acaba, ilk idrarlamı yaptınız gün içindemi. Benimkide dondurulmuş 5. Gün AA embriyosu. Ara ara alt karın ağrım var çok hafif arada kasık batmalarım var. Göğüslerim oldukça dolgunlaştı ama sızlama yok. Kabız olmadım tam tersine hergün rahat tuvalete çıkabiliyorum. Ayağa kalkınca özellikle akşamları alt karın ağrım var vajinaya doğru inen. Sizde de benzermi olmuştu
5 cı gun3.gün embriyo transferi mi 5.gün embriyo transferi mi olmuştunuz
Bence belirti deyıl bende olmadı , bende ilk deyıl ıdrar öğlen yapmışdım 7 cı gunde transferın silik çıkmışdı )Eger testlere guveniyorsaniz yapabilirsiniz ama turkiyede ki erken testler hakkinda burada olumsuz seyler okumustum sizi yaniltmasin diye soylemek istedim ben yurtdisinda farkli testlerle yapmistim ilk idrarla degil bir an gaza gelip daha dogrusu tek tarafli batma hissi olunca aksama dogru yapmistim cook silik sekilde cikti ertesi gun farkli dijital bir testle
Yaptim onda da pregnant yazdi ve sonra kan verdim, sizi bos yere umutlandirmak istemem ama kasik batmalari falan bence belirti olabilir
Her hamilelik farkli benim ilk gebeligimde hic belirti yoktu ama bunda bu sekilde hissettim pozitiften sonrada ayni batmalar devam etti sol tarafimda ve kesemde sol tarafa daha yakindi .Bence belirti deyıl bende olmadı , bende ilk deyıl ıdrar öğlen yapmışdım 7 cı gunde transferın silik çıkmışdı )
Bende şimdi ara sıra oluyır batmalar ama ilk başlarda bel ağrıların vardı , evet çok doğrı her kesde çok farklı oluyırHer hamilelik farkli benim ilk gebeligimde hic belirti yoktu ama bunda bu sekilde hissettim pozitiften sonrada ayni batmalar devam etti sol tarafimda ve kesemde sol tarafa daha yakindi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?