Transfer sonrası stresle başetme

freedom82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2017
1.176
847
43
42
merhaba hanımlar,
Transfer sonrası stresle nasıl başediyorsunuz?
Benim 3. denemem ve stresle başetmede zorlanıyorum...Stresim sadece bekleme sürecine ilişkin de değil.
Örneğin transferin 3. günü eşimle başka bir konuda tartışma yaşadık...
Bu konuda lütfen birbirimize destek olalım :KK39:

Bu dönem çok zor canım :bicak:
Bizde eşimle çok gerildik o benden çok stres yaptı bizde transferden sonra 4 gün doğru dürüst konuşmadık. Ben isterdimki ben stresliyken o güçlü olsun destek olsun ama öyle olmuyormuş.
Erkekler bizden daha güçsüz. Ben zaman geçsin diye film falan izledim.tv telefon film vs gerçi insan ne yapsa aklı göbeğinde oluyor. Ben birde her aklıma geldikçe güçsüz hissettikçe elimi karnıma koyup ayetel kürsi okudum Allaha sığındım.Öyle böyle bi şekilde geçiyor günler sonda alacağımız haberler güzel olsun inşallah

Aynen katılıyorum sana fadiming fadiming
Gereksiz bir konuda eşimin benimle tartışması çok rahatsız etti beni ve hatta hatırlattım lütfen stres yaşamamalıyım, bu konuyu sonraya bırakalım diye...Tabi ben de kendimi tutamayıp gerildim.
Erkeklerin güçsüz ve bazen de anlayışsız olduğunu düşünüyorum.
Aynen söylediğin gibi film izlemeye, kitap okumaya çalışıyorum. Kitabın ilk 2 sayfasından itibaren aklıma transfer süreci, ne yapmam gerektiği, ilacımın saati geliyor... :KK43:

Hakkaten ya dertler aynı erkeklerin anlayışsızlığı bende dün başladım tedaviye iğnemi bile kendim yapamıyorum eşim yapıyordu bir sefa arayıp yapabildiniz demedi bazen hiç çalışmıyor kafaları

Hakkaten ya dertler aynı erkeklerin anlayışsızlığı bende dün başladım tedaviye iğnemi bile kendim yapamıyorum eşim yapıyordu bir sefa arayıp yapabildiniz demedi bazen hiç çalışmıyor kafaları
Aynen öyle...Düşünemiyorlar...Bir de sorun bende...Onda olmayınca galiba kendileri daha rahat olabiliyor...

Ben de kendim yapamıyorum. Yakınımdaki özel bir hastanenin acil servisine yaptırdım hep...Korktum beceremem diye...Tabi git gel zahmetli oluyor...Bir de ilginçtir beni gören konu komşular anneme sormaya başlamışlar...Kızın hemşire mi? hep hastanede görüyoruz diye :))).

Ben de kendim yapamıyorum. Yakınımdaki özel bir hastanenin acil servisine yaptırdım hep...Korktum beceremem diye...Tabi git gel zahmetli oluyor...Bir de ilginçtir beni gören konu komşular anneme sormaya başlamışlar...Kızın hemşire mi? hep hastanede görüyoruz diye :))).
Bende üşendim gitmeye normalde sağlık ocağı yakındı gidiyordum ama hafta sonu olunca aa komşular hemen görür Zaten anneme yap diyorum o benden beter hiç yapamıyor:)

Kızlar erkekler biz gibi değil önce bunu kabul etmek lazım. Ben başlarda çok ağlıyordum beni anlamıyor yanımda olmuyor diye. Ben ağlıyordum o anlam veremiyordu daha çok sinirleniyordum.Sonra bir akşam hislermi ve ondan beklentilerimi yalın bir dille anlattım tane tane. Şimdi her şey iyi çok şükür. Ne yazık ki bizim gibi duygusal değiller ve hislerimizi anlamıyorlar. Biz anlamalarını bekleyip beklenti içerisine giriyoruz ve üzülüyoruZ

Kızlar erkekler biz gibi değil önce bunu kabul etmek lazım. Ben başlarda çok ağlıyordum beni anlamıyor yanımda olmuyor diye. Ben ağlıyordum o anlam veremiyordu daha çok sinirleniyordum.Sonra bir akşam hislermi ve ondan beklentilerimi yalın bir dille anlattım tane tane. Şimdi her şey iyi çok şükür. Ne yazık ki bizim gibi duygusal değiller ve hislerimizi anlamıyorlar. Biz anlamalarını bekleyip beklenti içerisine giriyoruz ve üzülüyoruZ
Çok doğru dedin canım anlamıyorlar ben farklı bişey diyorum o farklı bişeye çeviriyor onu biz duayla bebeklerimiz olacak diye sevinelim en iyisi:)

Kızlar bende kafayı Progestan fitile taktım. Ben fitili elimi ıslatıp o şekilde koyuyorum. Daha rahat girsin diye. Tabi fitilde hafif ıslanıyor. Kafaya taktım bu şekilde koymak ya zarar verdiyse embriyolara diye. Siz ne düşünüyorsunuz? Moralim çok bozuk. İlaçların etkisindenmidir nedir kafayı çok taktım bu duruma

Kızlar bende kafayı Progestan fitile taktım. Ben fitili elimi ıslatıp o şekilde koyuyorum. Daha rahat girsin diye. Tabi fitilde hafif ıslanıyor. Kafaya taktım bu şekilde koymak ya zarar verdiyse embriyolara diye. Siz ne düşünüyorsunuz? Moralim çok bozuk. İlaçların etkisindenmidir nedir kafayı çok taktım bu duruma
sanmam zarar vereceğini. çok basit birşeye takılmışsiniz. Ağız yoluyla için. ben nedense fitili beceremedim. Ayrıca fitil olarak koymak beni rahatsız ediyor o nedenle hap olarak içmeyi seviyorum

kaçınci gününüzdesiniz. Ben de lekeye taktım. ben de leke meke yok. tutanlarin çoğunda olmuş....ona takmış durumdayim

sanmam zarar vereceğini. çok basit birşeye takılmışsiniz. Ağız yoluyla için. ben nedense fitili beceremedim. Ayrıca fitil olarak koymak beni rahatsız ediyor o nedenle hap olarak içmeyi seviyorum
İnşallah arkadaşım hani su değdirmeyin diyorlar ya. Sonuçta ben içine su ile itmiş oluyorum fitili. Hafif kayganlaşıyor fitil. Benim dr çok mide bulantısı yapıyor dedi ağızdan. Ben fitil olarak kullanıyorum

İnşallah arkadaşım hani su değdirmeyin diyorlar ya. Sonuçta ben içine su ile itmiş oluyorum fitili. Hafif kayganlaşıyor fitil. Benim dr çok mide bulantısı yapıyor dedi ağızdan. Ben fitil olarak kullanıyorum
mide bulantısı hiç yapmadı bende....sadece sersemliyorsun...sanki sarhoş gibi uyumak istiyorsun. o anda dengen de biraz bozuluyor..anesteziyi ilk alirken gözlerimiz hafif kayar ya onun gibi oluyorsun...

Transfer olduğum günü sayarsak 3. Gündeyim. Benim dr 3 gün banyo yapma dedi.
her doktor da farkli şey söylüyor. valla bu konuda her doktorun görüşü farkli sanirim? benimki de 24 saat sonra yapabilirsin dedi. kızıyorum ya. bu kadar fark olur mu görüşler arasında...doktorunuz kim? benim doktor da öksürme hapşırma dedi...ama internette bir doktor ise öksürme veya hapsirmanin transfere etkisi olmadigini söyledi

Back
X