Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben florance Nightingale de yaptırıyorum istanbuldayım. Siz nerde yaptırıyorsunuz? Zannetmem öksürme ve hapşırmaya bişey olacağınıher doktor da farkli şey söylüyor. valla bu konuda her doktorun görüşü farkli sanirim? benimki de 24 saat sonra yapabilirsin dedi. kızıyorum ya. bu kadar fark olur mu görüşler arasında...doktorunuz kim? benim doktor da öksürme hapşırma dedi...ama internette bir doktor ise öksürme veya hapsirmanin transfere etkisi olmadigini söyledi
Nasıl tutacaksınki kendini hapşırmadan ben kaç defa hapşırdım sayamadım valla.amannn napım ya ondan bundan olmayacaksa bence nasipte varsa her türlü oluyor
ben de hapşırdim. hem de çok saçma. hatta öksürdüm de...ikisi de oldu. ilk 2 günde. yemek yerken boğazıma kaçtı öyle çok öksürdümkiNasıl tutacaksınki kendini hapşırmadan ben kaç defa hapşırdım sayamadım valla.amannn napım ya ondan bundan olmayacaksa bence nasipte varsa her türlü oluyor
benimki Ankara Hrs doğum hastanesiBen florance Nightingale de yaptırıyorum istanbuldayım. Siz nerde yaptırıyorsunuz? Zannetmem öksürme ve hapşırmaya bişey olacağını
Hayırlısı olsun hepimiz için arkadaşım. İnşallah pozitif olur sonuçlarımızbenimki Ankara Hrs doğum hastanesi
inşallah canım inşallahHayırlısı olsun hepimiz için arkadaşım. İnşallah pozitif olur sonuçlarımız
Ben de hep o şekilde koyuyorum daha kolay oluyor. Sanmıyorum bir sorun olacağınıKızlar bende kafayı Progestan fitile taktım. Ben fitili elimi ıslatıp o şekilde koyuyorum. Daha rahat girsin diye. Tabi fitilde hafif ıslanıyor. Kafaya taktım bu şekilde koymak ya zarar verdiyse embriyolara diye. Siz ne düşünüyorsunuz? Moralim çok bozuk. İlaçların etkisindenmidir nedir kafayı çok taktım bu duruma
Tuttu mu sizin bebeğiniz arkadaşım?Ben de hep o şekilde koyuyorum daha kolay oluyor. Sanmıyorum bir sorun olacağını
Tuttu çok şükür bugün 15. GünHami
Tuttu mu sizin bebeğiniz arkadaşım?
Benim ilk deneme tüp olarakKaçıncı denemen? inşallah tutar...AMH değerin kaçtı canım?
AMH değeri diye bi konu hiç geçmedi doktor diğer hormon tahlillerini yaptı ve ultrasonda yumurta ve kalınlık gibi ölçüleri takip etti tedavi kontrollerimdeKaçıncı denemen? inşallah tutar...AMH değerin kaçtı canım?
AMH kaç peki canım? Yaşınız kaç? Tutma ihtimali yüksek geldi sizin nedense yaşınız küçükse kalitelidir yumurtanız?Benim ilk deneme tüp olarak
Bir yıl önce denemeye başlamıştık ve Mart gibi doktora gitmeye başladım işte rahim filmi ameliyat fln derken kesin teşhise kadar o kadar tek çizgi gördüm ki hele de normal hamile kalamayacağım ihtimalimi öğrenince çok üzülmüştüm
Ama doktorum ameliyat sonrası öyle bi anlattı ki kadın tüplerin açılmadı tüp bebek rapor fln diyo ama bendeki üzüntüden eser Yok :)
Tedavide ve bu süreçte ilerlemeye aslında o ameliyattan sonra başladık şimdi Allah'a emanet inşallah bu tutunur çünkü kalan 4 embriyo biraz mırın kırın ediyor takip edicem demişti embriyolog hala da ses çıkmadı
İçimdeki noktaya enerjimi yollamaya çalışıyorum sürekli
anladım...Şİmdi gördüm mesajını aynı soruyu tekrar sormuş oldum kusura bakma...AMH değeri diye bi konu hiç geçmedi doktor diğer hormon tahlillerini yaptı ve ultrasonda yumurta ve kalınlık gibi ölçüleri takip etti tedavi kontrollerimde
Benim 15 yumurta ölçüyordu 12 si alındı 8 tane döllenmeye konuldu 5 i tuttu biri transfere uygun görüldü işte resmen yarışma gibi :)) kalan 4 ten ses yok henüzAMH kaç peki canım? Yaşınız kaç? Tutma ihtimali yüksek geldi sizin nedense yaşınız küçükse kalitelidir yumurtanız?
Olsun cnm hem onu da öğrenmiş olurum ne olduğunu iyiceanladım...Şİmdi gördüm mesajını aynı soruyu tekrar sormuş oldum kusura bakma...