- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Bugün forumdaki 3. Pozitif haber ne mutluKızlar allahıma sonsuz şükürler olsun ki sonucum pozitif4 yıldır bu haberi bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Şuan o kadar değişik duygular içerisindeyim ki anlatamam. Hala inanamıyorum hamile olduğuma
Ya çok seviniyorum gözün aydın gelsin pozitiflere dolsun göbüşlerrKızlar allahıma sonsuz şükürler olsun ki sonucum pozitif4 yıldır bu haberi bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Şuan o kadar değişik duygular içerisindeyim ki anlatamam. Hala inanamıyorum hamile olduğuma
Ayyyyyyyyyyy nasıl sevindim anlatamam sana canımmmm...Kızlar allahıma sonsuz şükürler olsun ki sonucum pozitif4 yıldır bu haberi bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Şuan o kadar değişik duygular içerisindeyim ki anlatamam. Hala inanamıyorum hamile olduğuma
Cnm gozun aydin rabbim hayirla kucagina almani dilerimKızlar allahıma sonsuz şükürler olsun ki sonucum pozitif4 yıldır bu haberi bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Şuan o kadar değişik duygular içerisindeyim ki anlatamam. Hala inanamıyorum hamile olduğuma
Ayyyyyyyyyyy nasıl sevindim anlatamam sana canımmmm...
Hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsini inşallahhh
Cnm gozun aydin rabbim hayirla kucagina almani dilerim
Kizlaaarrrr Rabbime sonsuz sukurler olsun. Hemen cevap veremedim size yarim saattir sevincten hickira hickira agliyorum. Pozitif cikti. Ben yillarca hep bu ani beklemistim ben ne kadar hasretlik cekmisim ben ne kadar istemisim. Rabbim tüm isteyen kullarina nasip etsin insallah. Hic bir zaman Allahimdan umidimi kesmedim olmasa bile birgun hayirli bi sekilde olacagindan hic suphe etmedim. Allahima sonsuz sukur. Sizlerdende Allah binlerce kez razi olsun. Hepiniz destek oldunuz dua ettiniz iyki varsiniz
Kızlar allahıma sonsuz şükürler olsun ki sonucum pozitif4 yıldır bu haberi bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Şuan o kadar değişik duygular içerisindeyim ki anlatamam. Hala inanamıyorum hamile olduğuma
Çok şükür maşallah tebrik ederimm.. :))))))Kızlar allahıma sonsuz şükürler olsun ki sonucum pozitif4 yıldır bu haberi bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Şuan o kadar değişik duygular içerisindeyim ki anlatamam. Hala inanamıyorum hamile olduğuma
Saglıkla gelsin bebişin, gözün aydın ..Allah sizlerden de razı olsun. Burda tek yürek olduk. Hepiniz dua ettiniz. Allah ne muradınız varsa versin inş.
Kizlaaarrrr Rabbime sonsuz sukurler olsun. Hemen cevap veremedim size yarim saattir sevincten hickira hickira agliyorum. Pozitif cikti. Ben yillarca hep bu ani beklemistim ben ne kadar hasretlik cekmisim ben ne kadar istemisim. Rabbim tüm isteyen kullarina nasip etsin insallah. Hic bir zaman Allahimdan umidimi kesmedim olmasa bile birgun hayirli bi sekilde olacagindan hic suphe etmedim. Allahima sonsuz sukur. Sizlerdende Allah binlerce kez razi olsun. Hepiniz destek oldunuz dua ettiniz iyki varsiniz
Çokk cokk sevindim. Şu mübarek günde rabbim yüzünüzü güldürdü ne güzel... Allahım kucaginiza da almayı nasip eder inşallahKızlar allahıma sonsuz şükürler olsun ki sonucum pozitif4 yıldır bu haberi bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Şuan o kadar değişik duygular içerisindeyim ki anlatamam. Hala inanamıyorum hamile olduğuma
Cok sevindim cnm allahim kucaklarimiza ermeyi nasip etsinKizlaaarrrr Rabbime sonsuz sukurler olsun. Hemen cevap veremedim size yarim saattir sevincten hickira hickira agliyorum. Pozitif cikti. Ben yillarca hep bu ani beklemistim ben ne kadar hasretlik cekmisim ben ne kadar istemisim. Rabbim tüm isteyen kullarina nasip etsin insallah. Hic bir zaman Allahimdan umidimi kesmedim olmasa bile birgun hayirli bi sekilde olacagindan hic suphe etmedim. Allahima sonsuz sukur. Sizlerdende Allah binlerce kez razi olsun. Hepiniz destek oldunuz dua ettiniz iyki varsiniz
Kızlar allahıma sonsuz şükürler olsun ki sonucum pozitif4 yıldır bu haberi bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Şuan o kadar değişik duygular içerisindeyim ki anlatamam. Hala inanamıyorum hamile olduğuma
Cnm sen kacinci gun test yapmistin ve kac cikmisti 2 embriyo transfer edilmisti degilmiHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bizde eşimle bir süre hüngür hüngür ağlamıştık :)) Kaçıncı gün embriyosu,, kaç tane,, kaçıncı günde test yaptın,, değer kaç çıktı :)))
Aynı soruları sana da soruyorum :)) vee hayırlı olsun inşallah :))
Cnm sen kacinci gun test yapmistin ve kac cikmisti 2 embriyo transfer edilmisti degilmi
Benimde 11.gun 1158 cikti ikiside tutmusmudurki cok merak ediyorum kese gormeye ne zaman gidiceksinAynen 2 tane transfer edildi. 4. gün embriyosu. 12. gün kan verdim 878 çıktı
14. gün 1838 çıktı.
Korkma cnm benimde bazen oluyor bazen olmuyor agrilarimKızlarrr önceleri batmalarım ağrım cok oluyordu gün içerisinde ama bugün hiç olmadı bi sıkıntı yoktur dimiiiiiiii
Benimde 11.gun 1158 cikti ikiside tutmusmudurki cok merak ediyorum kese gormeye ne zaman gidiceksin
Kızlarrr önceleri batmalarım ağrım cok oluyordu gün içerisinde ama bugün hiç olmadı bi sıkıntı yoktur dimiiiiiiii
Nebileyim yaa herşeyde tedirgin oluyorum vallahi. Bide size garip gelicek belki ama o sızlamalar olunca varlığını hissetmiş gibi oluyorumAy maşallah tutmuş heralde :)) ben önümüzdeki salı gidiyorum inşallah.
Sıkıntı yapma tatlım yaa heran bişe olacak değil. Bugün de rahat geçmiş işte ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?