TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Pozitif haberi alan herkesi tebrik ederim. Darısı isteyen herkesin başına pozitiften sonra kullandığınız ilaç takviye var mı? Ağrı veya hafif sancı adet olacakmış gibi şişlik yaşıyor musunuz?

Kızlar pozitif haberi aldıktan ne kadar sonra kontrole gittiniz doktora ?

Pozitif haberi alan herkesi tebrik ederim. Darısı isteyen herkesin başına pozitiften sonra kullandığınız ilaç takviye var mı? Ağrı veya hafif sancı adet olacakmış gibi şişlik yaşıyor musunuz?
Şişlik çok çok fazla yaşadım canım iki gün önce yavaş yavaş indi ağrılar hala devam batmalar sancılar

Şişlik çok çok fazla yaşadım canım iki gün önce yavaş yavaş indi ağrılar hala devam batmalar sancılar
Kaç haftalık bilmiyorum ama inşallah ilk önce kalp atışını sonra hareketlerini görüp sağlıklı sıhhatli kucagimiza alırız dün gece bıçak saplanır gibi oldu birkaç kere insan endişeleniyor. Doktor normal dese de. Her şey yolunda gitsin.
Umarım isteyen herkese nasip olsun evlat sahibi olmak

Amin n aminnnn ağrı olduğunda korkuyoruz olmayınca korkuyoruz :))) biz kadınlar herşeye hakim olmak istiyoruz hep kontrol bizde olsun falan eee buda dipsiz kuyu inşallah sağlıkla ilerler herkesin hamileliği.

Tam olarak bunu sormak için geldim, mesajınızı gördüm. Benim de transfer sonrası 4. günüm, geceden beri ara ara aniden sancı girip çıkmaya başladı. Normalde opu sonrasından beri sağ kasığım hareket ettikçe hafif agrıyordu. Ama adet sancısına döndü ağrının şekli. Şiddetli bir sancı girip 5 10 sn sürüyor. Devamlı değil gerçi ara ara oluyor. Bugün blastosist rahim duvarına tutunmaya başlıyormuş, umarım bu ağrılar bu sebeptendir. Onun dışında bir kanamam yok.

Gerçi mesajımı bi türlü düzenleyemedim, yanlış alıntı yapmışım , ben pozitifi henüz görmedim (görürüm inş )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…