Amin canımÇok sevindimmm.... Gozunuz aydın Darısı başımıza inşallah
Aaaaaaa çok sevindim bugün mü öğrendin sende maşallahÇok şükür cnm benimde pozitif
Çok şükür cnm benimde pozitif
Hayirli olsun cnm insallah katlanarak gjderArkadaslar benim bugun 7. Gunum test yaptirdim cok sukur pozitif insaallah iki gun sonra katlanir
Cok tsk ederim cnmHayirli olsun cnm insallah katlanarak gjder
Cok tsk ederim rabbim olmayanlarada nasip etsinYaşasın bir pozitif daha :)) hayirli olsun, saglikla kucaginiza alin inş. :)
Maşallah sanaA anneveoglusu canim senin nasil geciyor . 1.gunun bugun .oyle yada boyle sure uzasada bak artik gobusundeler
İnş. canım benim.İnş sende vereceksin canım insnıyorum bekliyoruz inş.
tugken kanı sağlık ocagina mi vereceksin yine yarin
El ayak buz kesiyor zaten hareketsizlikten ayağını sıcak tut. Uyu uyan ohhhhh hep olumlu pozitif ol canım çok faydası varMaşallah sana
Dinleniyorum az önce sekerlemeden uyandım
Arada yürüyüş yapıyorum üşüdüm bu gün
Şişlik çok çok fazla yaşadım canım iki gün önce yavaş yavaş indi ağrılar hala devam batmalar sancılarPozitif haberi alan herkesi tebrik ederim. Darısı isteyen herkesin başınapozitiften sonra kullandığınız ilaç takviye var mı? Ağrı veya hafif sancı adet olacakmış gibi şişlik yaşıyor musunuz?
Kaç haftalık bilmiyorum ama inşallah ilk önce kalp atışını sonra hareketlerini görüp sağlıklı sıhhatli kucagimiza alırızŞişlik çok çok fazla yaşadım canım iki gün önce yavaş yavaş indi ağrılar hala devam batmalar sancılar
Amin n aminnnn ağrı olduğunda korkuyoruz olmayınca korkuyoruz :))) biz kadınlar herşeye hakim olmak istiyoruz hep kontrol bizde olsun falan eee buda dipsiz kuyu inşallah sağlıkla ilerler herkesin hamileliği.Kaç haftalık bilmiyorum ama inşallah ilk önce kalp atışını sonra hareketlerini görüp sağlıklı sıhhatli kucagimiza alırızdün gece bıçak saplanır gibi oldu birkaç kere insan endişeleniyor. Doktor normal dese de. Her şey yolunda gitsin.
Umarım isteyen herkese nasip olsun evlat sahibi olmak
Tam olarak bunu sormak için geldim, mesajınızı gördüm. Benim de transfer sonrası 4. günüm, geceden beri ara ara aniden sancı girip çıkmaya başladı. Normalde opu sonrasından beri sağ kasığım hareket ettikçe hafif agrıyordu. Ama adet sancısına döndü ağrının şekli. Şiddetli bir sancı girip 5 10 sn sürüyor. Devamlı değil gerçi ara ara oluyor. Bugün blastosist rahim duvarına tutunmaya başlıyormuş, umarım bu ağrılar bu sebeptendir. Onun dışında bir kanamam yok.Kaç haftalık bilmiyorum ama inşallah ilk önce kalp atışını sonra hareketlerini görüp sağlıklı sıhhatli kucagimiza alırızdün gece bıçak saplanır gibi oldu birkaç kere insan endişeleniyor. Doktor normal dese de. Her şey yolunda gitsin.
Umarım isteyen herkese nasip olsun evlat sahibi olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?