İnşallah güzel haberin öncüsudur bu belirtilerTam olarak bunu sormak için geldim, mesajınızı gördüm. Benim de transfer sonrası 4. günüm, geceden beri ara ara aniden sancı girip çıkmaya başladı. Normalde opu sonrasından beri sağ kasığım hareket ettikçe hafif agrıyordu. Ama adet sancısına döndü ağrının şekli. Şiddetli bir sancı girip 5 10 sn sürüyor. Devamlı değil gerçi ara ara oluyor. Bugün blastosist rahim duvarına tutunmaya başlıyormuş, umarım bu ağrılar bu sebeptendir. Onun dışında bir kanamam yok.
10.günde gitmiş olucam canımKızlar pozitif haberi aldıktan ne kadar sonra kontrole gittiniz doktora ?
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberi alırsınKizlar kan verdim yarim saat 1 saat arasi cikar dediler yerimde duramiyorum
Selam canım benden de öyle yeşil geldi endişe etmeye gerek yokGünaydın
Crinone jel kullanan var mı? Dün gece tortu yeşil geldi. Huzursuz oldum. Pembemsi gelmesine alışmıştım ama yeşil nedir yaa.
İnşallah meleklerim iyidirdoktor kırmızı kan olmadıktan sonra dert etmeyin diyor daha önce pembe için sormuştum .
Bu güzel günde güzel haber alcağız inş canımKizlar kan verdim yarim saat 1 saat arasi cikar dediler yerimde duramiyorum
İnşAllah çok güzel haberler alırsınKizlar kan verdim yarim saat 1 saat arasi cikar dediler yerimde duramiyorum
Merhaba arkadaşlar Regaip kandilimiz mübarek olsun dualarimizda birbirimizi eksik etmeyelim
INCIK BONCUK guzeg haberler alırız inşallah bu mübarek günde
Hadi bakalım inşallah görürsün pozitifi... Çok heyecanlıKizlar kan verdim yarim saat 1 saat arasi cikar dediler yerimde duramiyorum
Canımm Rabbim tamamına erdirsin künfe yekûn .oldedi oldu çokk sevindim bizlere de nasip etsin inşallah hamilelerin duasını geri cevirmezmiş Rabbim bizede dua et murat nilüfer diye bu mübarek günde hepimize Allaha layık kul hz Muhammed layık ümmet hayırlı evlatlar versin Hayırlı KandillerKizlaaarrrr Rabbime sonsuz sukurler olsun. Hemen cevap veremedim size yarim saattir sevincten hickira hickira agliyorum. Pozitif cikti. Ben yillarca hep bu ani beklemistim ben ne kadar hasretlik cekmisim ben ne kadar istemisim. Rabbim tüm isteyen kullarina nasip etsin insallah. Hic bir zaman Allahimdan umidimi kesmedim olmasa bile birgun hayirli bi sekilde olacagindan hic suphe etmedim. Allahima sonsuz sukur. Sizlerdende Allah binlerce kez razi olsun. Hepiniz destek oldunuz dua ettiniz iyki varsiniz
Çookkk sevindim canım hadi gözün aydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhKizlaaarrrr Rabbime sonsuz sukurler olsun. Hemen cevap veremedim size yarim saattir sevincten hickira hickira agliyorum. Pozitif cikti. Ben yillarca hep bu ani beklemistim ben ne kadar hasretlik cekmisim ben ne kadar istemisim. Rabbim tüm isteyen kullarina nasip etsin insallah. Hic bir zaman Allahimdan umidimi kesmedim olmasa bile birgun hayirli bi sekilde olacagindan hic suphe etmedim. Allahima sonsuz sukur. Sizlerdende Allah binlerce kez razi olsun. Hepiniz destek oldunuz dua ettiniz iyki varsiniz
Tebrik ederim canım. Allah kucağına alacağın günleri de göstersin inş. Bu mübarek günde çok güzel bir haber.Kizlaaarrrr Rabbime sonsuz sukurler olsun. Hemen cevap veremedim size yarim saattir sevincten hickira hickira agliyorum. Pozitif cikti. Ben yillarca hep bu ani beklemistim ben ne kadar hasretlik cekmisim ben ne kadar istemisim. Rabbim tüm isteyen kullarina nasip etsin insallah. Hic bir zaman Allahimdan umidimi kesmedim olmasa bile birgun hayirli bi sekilde olacagindan hic suphe etmedim. Allahima sonsuz sukur. Sizlerdende Allah binlerce kez razi olsun. Hepiniz destek oldunuz dua ettiniz iyki varsiniz
Ah ne guzel ne mutlu hayirli mubarek gun mujdesi aldiniz Rabbim saglikla kucaginiza almayida nasip etsinKizlaaarrrr Rabbime sonsuz sukurler olsun. Hemen cevap veremedim size yarim saattir sevincten hickira hickira agliyorum. Pozitif cikti. Ben yillarca hep bu ani beklemistim ben ne kadar hasretlik cekmisim ben ne kadar istemisim. Rabbim tüm isteyen kullarina nasip etsin insallah. Hic bir zaman Allahimdan umidimi kesmedim olmasa bile birgun hayirli bi sekilde olacagindan hic suphe etmedim. Allahima sonsuz sukur. Sizlerdende Allah binlerce kez razi olsun. Hepiniz destek oldunuz dua ettiniz iyki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?