TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

İyiyim şükür zaman geçmiyor canım yaa
Dikkatli besleniyor yürüyüş yapıyorum
Dinleniyorum sen nasılsın canım
Iyiyim bende şükür canım çarşamba dr çağırdı çok korkuyorum Ilk yaşadığım şeyler geliyor aklıma hiç olumlu düşünemiyorum Allah büyük inşallah kese kalp atisi derken kafayı siyirmazsam iyidir zaman geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor valla birde bakmışsın 1 gece kalmış test gününe.idrar testi yapacakmışın öncesi

Bende indirdim canım o programı çok gzuelmis gerçektn:)

Maalesef kötü deneyim bizi daha çok ürkek yapıyor inşallah rabbim mucizesini nasip etmiştir

Her ay adet öncesi çıkan sivilcelerim çıktı tutmadımı acaba ya çok korkuyorum

Maşallah canım amin amin amin amin :))))

Bende indirdim canım o programı çok gzuelmis gerçektn:)

Hergun giriyorum hergun yeni seyler ogreniyorum o programdan. Gebelik zaman cizelgene baktinmi hic. Hangi tarihte kese gorunur kalp atisi duyulur hangi tarihlerde bebegi hissedersin test zamanlari falan harika aciklamis. Cok egitici bir program. Aslinda butun sorularimizin cevaplari var o programda

Ayy arkadasim yaa sendemi oyle tedirginsin. Ben simdiye kadar hic hamile kalmadim onceden yasadigim bir kaybim yok ama bende cok endiseliyim. Acaba kese gorunecekmi acaba kan degerim artacakmi kalp atisi duyulacakmi ay daha birsuru kafamda deli sorular. Pazartesiyi iple cekiyorum. En azindan kanimda yukselme olmussa biraz olsun icim rahat edecek insallah. Rabbim korktuklarimizla sinamasin insallah

Seninde mi salı. Bende salı sabahı 9.30 da randevu aldım. Sende bir değişiklik var mı bulantı mide ağrısı baş ağrısı uyku gibi...
Evet canım benimde salı 11.00de randevum. Yok ya hiçbir değişiklik belirti hiçbişey yok sende ?

Evet canım benimde salı 11.00de randevum. Yok ya hiçbir değişiklik belirti hiçbişey yok sende ?

Ben hep uyuyorum yaa. 2 geceliğine tatile geldik Alanya ya ben yinede uyuyorum :)) birde akşam yemeğinden önce midem ağrıyor bulanıyor acıkıyorum ondan sanırım yemeğe kadar halsizlik oluyor yiyince kendime geliyorum :)

Bende tık yok o yüzden çok endişeleniyorum

Hayirli olsun gözün aydin cnm o korku hepimizde var rabbim guzeliyle nasip etsin

Reactions: lel

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…