- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
İyiyim şükür zaman geçmiyor canım yaaA anneveoglusu canım nasıl geçiyor zamanın sıkıntı yok değil mi allaha şükür
Iyiyim bende şükür canım çarşamba dr çağırdı çok korkuyorumİyiyim şükür zaman geçmiyor canım yaa
Dikkatli besleniyor yürüyüş yapıyorum
Dinleniyorum sen nasılsın canım
Bende indirdim canım o programı çok gzuelmis gerçektn:)Ben pek zannetmiyorum gorebilecegini ama insallah gorur:) haber veririm tabiki cnm. Bende dr. Banu Ciftcinin programi var indirdim telefonuma. Cok guzel bir program. O doktoru instagramdada takip ediyorum bayiliyorum kendisine. Harika egitici videolari var. Orada son adet tarihine gore hesaplattim. Internettede tup bebek hesaplama diye hesaplattim. Kacinci gun embriyosu oldugunu giriyosun ve transfer tarihini giriyosun. Ikiside ayni cikti. Demek hamilelik hesaplama ayni oluyor. Zaten ovulasyon tarihine denk geliyor asagi yukari toplama ve transfer. Onemli olan doktor nasil hesaplayacak bakalim. Saglikli bir gebelik gecirelimde cokda onemli degil. Ben birkac gecedir gece uykumdan uyaniyorum bir karin kasik agrisi olamaz boyle bisey. Bir muddet devam ediyor geciyor cok sukur. Bi yandanda tirsiyorum ama bi yerde okumustum. Boyle agrilar normalmis. Rahim genisledikce yaparmis diye. Insallah bu sebepledir. Kotu bisey olmasinda
Maalesef kötü deneyim bizi daha çok ürkek yapıyor inşallah rabbim mucizesini nasip etmiştirIyiyim bende şükür canım çarşamba dr çağırdı çok korkuyorumIlk yaşadığım şeyler geliyor aklıma hiç olumlu düşünemiyorum Allah büyük inşallah kese kalp atisi derken kafayı siyirmazsam iyidir zaman geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor valla birde bakmışsın 1 gece kalmış test gününe.idrar testi yapacakmışın öncesi
Ayy canim yaa hatirladin dimi sana birsuru soru sormustum :))) iyi kalite 5. Gun embriyosuydu canim. 2 tane koyuldu. Bugun transferimin 9. Gunuydu. Degerim 282 cikti. Halen şaka gibi geliyor elim hep gobegimde inanamiyorum. Hep diyordum hamile kalsamda kendime konduramam bana cok uzak diyordum. Hayali bile degisik geliyordu. Rabbime sonsuz sukurler olsun. Rabbim isteyene hemen versin hic ugrastirmasin en hayirlisini versin kimseye ozendirmesin kimselerin kucagini bos birakmasin Rabbim.
Salı günü ilk kontrolümüz canımCanim sen keseyi gördünüz mü kalp atışı başlamıştı beni çarşamba çağırdı dr.
Canım bence olumsuz düşünme , ilaclar sivilce yapıyor çünkü.Her ay adet öncesi çıkan sivilcelerim çıktı tutmadımı acaba ya çok korkuyorum
Çarşambada benimSalı günü ilk kontrolümüz canım
Amin canımMaalesef kötü deneyim bizi daha çok ürkek yapıyor inşallah rabbim mucizesini nasip etmiştir
Bende indirdim canım o programı çok gzuelmis gerçektn:)
Iyiyim bende şükür canım çarşamba dr çağırdı çok korkuyorumIlk yaşadığım şeyler geliyor aklıma hiç olumlu düşünemiyorum Allah büyük inşallah kese kalp atisi derken kafayı siyirmazsam iyidir zaman geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor valla birde bakmışsın 1 gece kalmış test gününe.idrar testi yapacakmışın öncesi
Salı günü ilk kontrolümüz canım
Evet canım benimde salı 11.00de randevum. Yok ya hiçbir değişiklik belirti hiçbişey yok sende ?Seninde mi salı. Bende salı sabahı 9.30 da randevu aldım. Sende bir değişiklik var mı bulantı mide ağrısı baş ağrısı uyku gibi...
Evet canım benimde salı 11.00de randevum. Yok ya hiçbir değişiklik belirti hiçbişey yok sende ?
Bende tık yok o yüzden çok endişeleniyorumBen hep uyuyorum yaa. 2 geceliğine tatile geldik Alanya ya ben yinede uyuyorum :)) birde akşam yemeğinden önce midem ağrıyor bulanıyor acıkıyorum ondan sanırım yemeğe kadar halsizlik oluyor yiyince kendime geliyorum :)
Bende tık yok o yüzden çok endişeleniyorum
Hayirli olsun gözün aydin cnm o korku hepimizde var rabbim guzeliyle nasip etsinKizlar benimde test sonucum 1425 12.gun kanda.
Dr sonuc pozitif dedi inanamiyorum nsl sevinilir bilmiyorum.sukurler olsun Rabbime. Ama bi sorun cikcakmis gibi geliyo hep.10gun sonra ultrasinda bakilcak dedi.
Kac haftalik oldugunu nasil anliyoruz
Ve kalp nezanan duyulur
Kizlar benimde test sonucum 1425 12.gun kanda.
Dr sonuc pozitif dedi inanamiyorum nsl sevinilir bilmiyorum.sukurler olsun Rabbime. Ama bi sorun cikcakmis gibi geliyo hep.10gun sonra ultrasinda bakilcak dedi.
Kac haftalik oldugunu nasil anliyoruz
Ve kalp nezanan duyulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?