TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kizlar mrb bugun doktora gittim minik pit pitlari duydum allahin izniyle insalkah kucagima almakta nasip olur .allahim herkese bu duyguyu taddirsin

Masallah canim benim ne guzel bir duygudur. Rabbim hayirlisiyla kucaginizada almayi nasip etsin insallah

Valla bende hiç bi belirti olmadı sadece kasıklarımda batma oluyordu oda adet olurken de olur bende hatta sivilcelerim bile çıktı adet olucam dedim ama şükür ki test yaptık çıktı kan verdim 331 sonucum ama hala inanmıyorum yemeye gelince normal ne yediysem onu yedim ananas yedim ama çok değil yarım dilim günde aç karnına kuru kayısı yedim kayısı suyu içtim kabız olmamaya dikkat 1 kase yoğurt günde bol su kahve bin her türlüsü yasak çay çok açık olmak .üzere günde en fazla 3 bardak maydanoz soğan nane yasak baharat yok ağır yemekler kızartmalar yok acı yok ben bunlara. Çok dikkat ettim

Bugün transferinin 10. GünüGunu. Lekelenme başladı. Kan verdim malesef negatif çıktı. İnşallah bekleyenlerinki pozitif çıkarcikar. Çok üzgünüm
Hakkinda hayirlisi olsun canim . insaAllah bi dahakine olur

Tebrik ederim canım:) allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

Canim Rabbim yardimciniz olsun ennn tez vakitte cok kaliteli embriyolarin olusup sana simsiki tutunan transferin olur insallah. Her şerde vardir bir hayir. Insallah Rabbim sabrinizin sonunda en guzeliyle hediyesini kondurur kucaginiza
Aminn.INSALLAH. Isteyen herkese nasip eder INSALLAH

herkese merhaba kizlar bende test günümü bekliyorum. cumrtesi insalalh test günüm bu 3. denemem oluyor.

herkese merhaba kizlar bende test günümü bekliyorum. cumrtesi insalalh test günüm bu 3. denemem oluyor.
Hadi inşallah doktorlarımız aynı galiba. Benimde çarşamba kontrolüm var kese için

Hadi inşallah doktorlarımız aynı galiba. Benimde çarşamba kontrolüm var kese için
evet canim drumuz ayni gögsen bey. insallah bende görürüm o günleri insallah.

Kızlarrr mide bulantısı falan başlayan var mı ?
Benim yanma cok var özellile

Kızlarrr mide bulantısı falan başlayan var mı ?
Benim yanma cok var özellile
Bendede sabahları yanma oluyor gece uyandığımda falan senin yarın degilmi kontrolün hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…