- 16 Kasım 2016
- 518
- 1.104
- 43
Kizlar mrb bugun doktora gittim minik pit pitlari duydum allahin izniyle insalkah kucagima almakta nasip olur .allahim herkese bu duyguyu taddirsin
Sonuc negatif maalesef. Her sey doktorun yuzunden
amin cnm çok sağolHayirli olsun canim tebrik ederim. Rabbim sorunsuz bir gebelik ve sonrasinda hayirlisi ile kucagina almani nasip eder insallah.
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsinKızlar 10.cu gün değer 331 5 .gün embriyo su
Çoook sağol cnm Allah razı olsunHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
Belirtilerin varmıydi neler yaptın yedin paylaşir mısınÇoook sağol cnm Allah razı olsun
Kaliteli yumurtan vardi ve kullanmadimi canimBana kalitesiz embriyo transfer etti. Dosyayi isttedik kaliteleri be diye yasak dediler. Cildiracagim en sonunda
Hakkinda hayirlisi olsun canim . insaAllah bi dahakine olurBugün transferinin 10. GünüGunu. Lekelenme başladı. Kan verdim malesef negatif çıktı. İnşallah bekleyenlerinki pozitif çıkarcikar. Çok üzgünüm
Tebrik ederim canım:) allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Valla bende hiç bi belirti olmadı sadece kasıklarımda batma oluyordu oda adet olurken de olur bende hatta sivilcelerim bile çıktı adet olucam dedim ama şükür ki test yaptık çıktı kan verdim 331 sonucum ama hala inanmıyorum yemeye gelince normal ne yediysem onu yedim ananas yedim ama çok değil yarım dilim günde aç karnına kuru kayısı yedim kayısı suyu içtim kabız olmamaya dikkat 1 kase yoğurt günde bol su kahve bin her türlüsü yasak çay çok açık olmak .üzere günde en fazla 3 bardak maydanoz soğan nane yasak baharat yok ağır yemekler kızartmalar yok acı yok ben bunlara. Çok dikkat ettim
Aminn.INSALLAH. Isteyen herkese nasip eder INSALLAHCanim Rabbim yardimciniz olsun ennn tez vakitte cok kaliteli embriyolarin olusup sana simsiki tutunan transferin olur insallah. Her şerde vardir bir hayir. Insallah Rabbim sabrinizin sonunda en guzeliyle hediyesini kondurur kucaginiza
Kaliteli yunurta degil kaliteli embriyo yoktuKaliteli yumurtan vardi ve kullanmadimi canim
Çok sağol cnmTebrik ederim canım:) allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Hmm anladimKaliteli yunurta degil kaliteli embriyo yoktu
Hadi inşallah doktorlarımız aynı galiba. Benimde çarşamba kontrolüm var kese içinherkese merhaba kizlar bende test günümü bekliyorum. cumrtesi insalalh test günüm bu 3. denemem oluyor.
evet canim drumuz ayni gögsen bey. insallah bende görürüm o günleri insallah.Hadi inşallah doktorlarımız aynı galiba. Benimde çarşamba kontrolüm var kese için
Inşallahevet canim drumuz ayni gögsen bey. insallah bende görürüm o günleri insallah.
Bendede sabahları yanma oluyor gece uyandığımda falan senin yarın degilmi kontrolün hadi hayırlısıKızlarrr mide bulantısı falan başlayan var mı ?
Benim yanma cok var özellile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?