Amin canım benim hiç bitmiyor tedirginlik çarşamba gidip göreceğiz bakalım ne olmuş. Pazartesi bi kan daha vereceğim ben. Dr.istemedi ama içim rahat eder çarşambaya kadarAyy arkadasim yaa sendemi oyle tedirginsin. Ben simdiye kadar hic hamile kalmadim onceden yasadigim bir kaybim yok ama bende cok endiseliyim. Acaba kese gorunecekmi acaba kan degerim artacakmi kalp atisi duyulacakmi ay daha birsuru kafamda deli sorular. Pazartesiyi iple cekiyorum. En azindan kanimda yukselme olmussa biraz olsun icim rahat edecek insallah. Rabbim korktuklarimizla sinamasin insallah
Evet çok zevkli güzel program .Hergun giriyorum hergun yeni seyler ogreniyorum o programdan. Gebelik zaman cizelgene baktinmi hic. Hangi tarihte kese gorunur kalp atisi duyulur hangi tarihlerde bebegi hissedersin test zamanlari falan harika aciklamis. Cok egitici bir program. Aslinda butun sorularimizin cevaplari var o programda
GöZun aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallahKizlar mrb bugun doktora gittim minik pit pitlari duydum allahin izniyle insalkah kucagima almakta nasip olur .allahim herkese bu duyguyu taddirsin
Elbise delisi Canim sonucun ne oldu . Bildirim yapmamissin merak ettim
Sonuc negatif maalesef. Her sey doktorun yuzundenElbise delisi Canim sonucun ne oldu . Bildirim yapmamissin merak ettim
5 gundur kendimi toparlayamiyorum.Sonuc negatif maalesef. Her sey doktorun yuzunden
Hayırlısı olsun canım. Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin. Kimbilir nasıl güzel bir duygudur. Allah hepimize tattirsın inş.Kizlar mrb bugun doktora gittim minik pit pitlari duydum allahin izniyle insalkah kucagima almakta nasip olur .allahim herkese bu duyguyu taddirsin
Amin canim ins hepimiz saglikla kucagimiza aliriz Rabbim güzellikler nasip etsin.Hayirli olsun gözün aydin cnm o korku hepimizde var rabbim guzeliyle nasip etsin
Cok saol canim amin hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz insHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inş :)
uzuldum canim hayirlisi olsun. Niye oyle dusundun tatlimSonuc negatif maalesef. Her sey doktorun yuzunden
insallah duzeleceksin canim hersey Allab tan bir daha denersin. herkes birinci denemede hamile kalcak diye bisey yok. Simdi kendini toparla ondan sonra ilk adetle tekrar basla5 gundur kendimi toparlayamiyorum.
Amin cnm allahim insallah tez zamanda ugrastirmadan yuzunuzu guldursun.isteyen herkeze evlat versinHayırlısı olsun canım. Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin. Kimbilir nasıl güzel bir duygudur. Allah hepimize tattirsın inş.
Bana kalitesiz embriyo transfer etti. Dosyayi isttedik kaliteleri be diye yasak dediler. Cildiracagim en sonundauzuldum canim hayirlisi olsun. Niye oyle dusundun tatlim
AminnAmin cnm allahim insallah tez zamanda ugrastirmadan yuzunuzu guldursun.isteyen herkeze evlat versin
Sen yinede dikkat et canımBugün transferinin 10. GünüGunu. Lekelenme başladı. Kan verdim malesef negatif çıktı. İnşallah bekleyenlerinki pozitif çıkarcikar. Çok üzgünüm
Kızlar 10.cu gün değer 331 5 .gün embriyo su
Kizlar benimde test sonucum 1425 12.gun kanda.
Dr sonuc pozitif dedi inanamiyorum nsl sevinilir bilmiyorum.sukurler olsun Rabbime. Ama bi sorun cikcakmis gibi geliyo hep.10gun sonra ultrasinda bakilcak dedi.
Kac haftalik oldugunu nasil anliyoruz
Ve kalp nezanan duyulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?