TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Amin canım benim hiç bitmiyor tedirginlik çarşamba gidip göreceğiz bakalım ne olmuş. Pazartesi bi kan daha vereceğim ben. Dr.istemedi ama içim rahat eder çarşambaya kadar

Evet çok zevkli güzel program .

Elbise delisi Canim sonucun ne oldu . Bildirim yapmamissin merak ettim

Kizlar mrb bugun doktora gittim minik pit pitlari duydum allahin izniyle insalkah kucagima almakta nasip olur .allahim herkese bu duyguyu taddirsin
Hayırlısı olsun canım. Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin. Kimbilir nasıl güzel bir duygudur. Allah hepimize tattirsın inş.

Hayirli olsun gözün aydin cnm o korku hepimizde var rabbim guzeliyle nasip etsin
Amin canim ins hepimiz saglikla kucagimiza aliriz Rabbim güzellikler nasip etsin.
Tebrik ederim canim ayni dönemlere denk geliyoruz benim doğum tarihide 26.11 olarak görünüyor.

5 gundur kendimi toparlayamiyorum.
insallah duzeleceksin canim hersey Allab tan bir daha denersin. herkes birinci denemede hamile kalcak diye bisey yok. Simdi kendini toparla ondan sonra ilk adetle tekrar basla

Bugün transferinin 10. GünüGunu. Lekelenme başladı. Kan verdim malesef negatif çıktı. İnşallah bekleyenlerinki pozitif çıkarcikar. Çok üzgünüm

Masallah canim degerin cok guzel. Cogul gebelik gibi geldi sanki bana degerin. Doktorun bisey dedimi. Hayirlisi ile rahat bir hamilelik gecirir sonrasinda saglikla hayirla kucagina alabilirsin insallah. Bende yarin kan verecegim bakalim degerim ne kadar katlanmis. Cok heyecanliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…