Hadi gözün aydın canımmmm@Mucizeolsakeske oyy canım yazmışsın benide teşekkür ederim kızlar test yaptım sonuç 60.05 inşallah artışınıda görürüzzz :)
:) insallah canim benim insallah@Mucizeolsakeske oyy canım yazmışsın benide teşekkür ederim kızlar test yaptım sonuç 60.05 inşallah artışınıda görürüzzz :)
H
Hadi gözün aydın canımmmm
İnşallahh katlanarak sağlıkla devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Kaçıncı gün sonucun bu ?
Hamiş olarak bizlerede dua et :)
Transferin 10.günü bugün canımm sürekli ediyorum size dua etmeye devam edicem...inşallah artar kat kat kat kat :):) insallah canim benim insallah
hadi gozun aydin cok net cikmis guzel haberlerini bekliyoruz. Ne zaman vericeksin kani.Sabah 5'de test yaptım.Çok şükür pozitif.. Erken gebelik testi bu. 8.günüm Bugün kan vericem.Rabbim bekleyen herkese hayırsıyla nasip etsin inşallah
hadi gozun aydin cok net cikmis guzel haberlerini bekliyoruz. Ne zaman vericeksin kani.
Simdiden oyle devam eder mi etmezmi diye strese girme canim Allah buyuktur. icini rahat tut. Hersey olacagina varir. Sen dualarini yap. Rabbim sana bu cift cizgiyi gosterdiyse bir hayir vardir. Dua cok onemli. Hamileligin kanitlandiktan sonra kanda lutfen forum forum gezip milletin yazdiklarini okuma inanki birininkini okudum hala psikilojim duzelmedi. Benimde ona benzermi sonu diye dusunuyorum hep. Allah buyuktur. Herseyde bir hayir aramak lazimÖğleden sonra 2 de anneme göz randevusu almıştım burada yakınımda hastane var orada vericem. 1.30 da falan veririm rüya gibi yaa. İnşallah devam eder
Simdiden oyle devam eder mi etmezmi diye strese girme canim Allah buyuktur. icini rahat tut. Hersey olacagina varir. Sen dualarini yap. Rabbim sana bu cift cizgiyi gosterdiyse bir hayir vardir. Dua cok onemli. Hamileligin kanitlandiktan sonra kanda lutfen forum forum gezip milletin yazdiklarini okuma inanki birininkini okudum hala psikilojim duzelmedi. Benimde ona benzermi sonu diye dusunuyorum hep. Allah buyuktur. Herseyde bir hayir aramak lazim
aynen oyle canm . Allah buyukturÖyle canım haklısın.Aman yok öyle kötü şeyler asla okumam.Rabbime emanet inşallah hep dua ediyorum herşey olacağına varıyor sonuçta. Bir kere öyle bir geçmiş olunca korkuyor insan ama bu anların kıymetini bilmek lazım
Gözün aydın canım Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.Sabah 5'de test yaptım.Çok şükür pozitif.. Erken gebelik testi bu. 8.günüm Bugün kan vericem.Rabbim bekleyen herkese hayırsıyla nasip etsin inşallah
Tebrik ediyorum@Mucizeolsakeske oyy canım yazmışsın benide teşekkür ederim kızlar test yaptım sonuç 60.05 inşallah artışınıda görürüzzz :)
Gözün aydın canım Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.
3.gün embriyosu canım 2 tane transfer edilmişti :)Tebrik ediyorum5.gün embriyosu muydu? Kaç embriyo transfer edildi?
O zaman değerin çok güzel canım hadi gözün aydın3.gün embriyosu canım 2 tane transfer edilmişti :)
YasasinnnnnnnSabah 5'de test yaptım.Çok şükür pozitif.. Erken gebelik testi bu. 8.günüm Bugün kan vericem.Rabbim bekleyen herkese hayırsıyla nasip etsin inşallah
Kuzummm süper çok belirgin. Allah tamamına erdirsin hadi kan ver de söyle bize deSabah 5'de test yaptım.Çok şükür pozitif.. Erken gebelik testi bu. 8.günüm Bugün kan vericem.Rabbim bekleyen herkese hayırsıyla nasip etsin inşallah
Amin canım sağlıkla kucaginada al inşallahKızlar ben de tekrarmkan verdim bugüb iki katı artış var çok şükür allahımaallah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yasasinnnnnnnçok sevindim canım benim kanıda sabırsızlıkla bekliyorum bu arada bende test yaptım 8.gun negatif
Kuzummm süper çok belirgin. Allah tamamına erdirsin hadi kan ver de söyle bize de
Kızlar ben de tekrarmkan verdim bugüb iki katı artış var çok şükür allahımaallah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?