TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

H
@Mucizeolsakeske oyy canım yazmışsın benide teşekkür ederim kızlar test yaptım sonuç 60.05 inşallah artışınıda görürüzzz :)
Hadi gözün aydın canımmmm
İnşallahh katlanarak sağlıkla devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Kaçıncı gün sonucun bu ?
Hamiş olarak bizlerede dua et :)

Sabah 5'de test yaptım.Çok şükür pozitif.. Erken gebelik testi bu. 8.günüm Bugün kan vericem.Rabbim bekleyen herkese hayırsıyla nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG-20180112-WA0000.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 142
Sabah 5'de test yaptım.Çok şükür pozitif.. Erken gebelik testi bu. 8.günüm Bugün kan vericem.Rabbim bekleyen herkese hayırsıyla nasip etsin inşallah
hadi gozun aydin cok net cikmis guzel haberlerini bekliyoruz. Ne zaman vericeksin kani.

Öğleden sonra 2 de anneme göz randevusu almıştım burada yakınımda hastane var orada vericem. 1.30 da falan veririm rüya gibi yaa. İnşallah devam eder
Simdiden oyle devam eder mi etmezmi diye strese girme canim Allah buyuktur. icini rahat tut. Hersey olacagina varir. Sen dualarini yap. Rabbim sana bu cift cizgiyi gosterdiyse bir hayir vardir. Dua cok onemli. Hamileligin kanitlandiktan sonra kanda lutfen forum forum gezip milletin yazdiklarini okuma inanki birininkini okudum hala psikilojim duzelmedi. Benimde ona benzermi sonu diye dusunuyorum hep. Allah buyuktur. Herseyde bir hayir aramak lazim

Öyle canım haklısın.Aman yok öyle kötü şeyler asla okumam.Rabbime emanet inşallah hep dua ediyorum herşey olacağına varıyor sonuçta. Bir kere öyle bir geçmiş olunca korkuyor insan ama bu anların kıymetini bilmek lazım

aynen oyle canm . Allah buyuktur

Gözün aydın canım Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Yasasinnnnnnn çok sevindim canım benim kanıda sabırsızlıkla bekliyorum bu arada bende test yaptım 8.gun negatif

Son düzenleme:
Kuzummm süper çok belirgin. Allah tamamına erdirsin hadi kan ver de söyle bize de

Yasasinnnnnnn çok sevindim canım benim kanıda sabırsızlıkla bekliyorum bu arada bende test yaptım 8.gun negatif

Canımm çok çok teşekkür ederim biraz önce kan verdim 2 saate çıkarmış sonuç. Üzüldüm canım sana çok emek veriyoruz gerçekten herkesin hemen olsa ama bak sana birşey diyeyim mi ben geçen yaz 9.gün yapmıştım normal testti silik çıkmıştı. Kan testini de görmeden umudu kesme..Herşeyin hayırlısı bak 4.denememdi benim.

Kuzummm süper çok belirgin. Allah tamamına erdirsin hadi kan ver de söyle bize de

Kızlar ben de tekrarmkan verdim bugüb iki katı artış var çok şükür allahıma allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Canım benim çok sağol rüya gibi valla gece uyumadım belirtilerim çok vardı mide bulantım vardı sabah 5 de yaptım. Rabbim herkese tattırsın bu dıyguyu çok güzel. Kanı da verdim biraz önce 2 saate çıkar dediler bakalım merak içindeyim.Senin de değerin katlanmış maşallah.

Ben bugünden sonra haftasonu bekleyeyim pazartesi tekrar veririm diyorum çünkü buradaki acıbademe devam edicem doktorum hazır bugün yakına geldik kan vermeye ama bi daha ona gider devam ederim o da pazar günü yok o yüzden.

Senin bugün 9. gün mü kaç.çıktı bugün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…