TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Merhaba benimde 11 Ocak transferim oldu test tarihim 21 Ocak 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi.. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Colcicegi89 Transfer tarihi : 4 ocak
Test tarihi: 15 ocak
Selaam kızlarr normalde test günüm pazar ama yarın sabah kan vericem. Öncesinde hiç test yapmadım dayandım:) dua edinn lütfenn
Birde pozitif çıkanlar hiç belirti oldu mu sizde ?
Hic belirti olmamisti canim hadi insallah guzel haberlerle gel bize

Canim o agri benimde solumda vardi bence dis gebeligi hic dusunme bu agrilar suan normal
. Iyi dusun iyi olsun Allah in izniyle
Transfer 4 ocak test tarihi 15 ocak bugün ilk defa sağ tarafıma bir ağrı yerleşti ama tam kasık değil biraz üstü ya tuttuysa ama dış gebelikse endişelerim hiç bitmiyor

Selaam kızlarr normalde test günüm pazar ama yarın sabah kan vericem. Öncesinde hiç test yapmadım dayandım:) dua edinn lütfenn
Oldu canım evet ve 3.denemem olaraktan ilaçlara bağlı değildi. Neyse kan verdin mi hadi güzel haberini bekliyoruz artık

Inşallah güzel haberlerle gelirsin canım sabırsızlıkla bekliyorum

Kızlar benim sonuç negatif. Hayırlısı buymuş demekki dondurulmuşlarla devam edicez

Slm kızlar benimde ilk denemem 5 ocakta transfer oldum 2 adet 3. Gün embriyosu 17 Ocak test günü ama dün idrar da baktım negatif çıktı sanırım olmadı tutmadı çok uzgunum.

Kızlar benim sonuç negatif. Hayırlısı buymuş demekki dondurulmuşlarla devam edicez
Olsun canim uzulme vardir bunda bir hayir. Hersey Allah dan. Dondurulmus da tutma sansi daha yuksek. Allah buyuktur

hayırlısı olsun canım diğer sefere olur inşallah bozma hiç morelini rabbim bizden daha iyisini bilir
Canim sende test gununu yaz senide listeye ekliyim

Tatlım çok üzüldüm kaçıncı denemeydi senin? Vardır hayrı deyip geçmek zorundayız napalım. İnşallah bir sonrakinde bebeğini kucağına alırsın

Tatlım çok üzüldüm kaçıncı denemeydi senin? Vardır hayrı deyip geçmek zorundayız napalım. İnşallah bir sonrakinde bebeğini kucağına alırsın
İlk denemeydi hayatım. Aynen öylee bir hayır vardır bunda da zamanı gelmemiş demekki. İnşallah bir sonrakinde tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…