- 3 Kasım 2017
- 598
- 751
- 53
- 36
Transfer 4 ocak test tarihi 15 ocak bugün ilk defa sağ tarafıma bir ağrı yerleşti ama tam kasık değil biraz üstü ya tuttuysa ama dış gebelikse endişelerim hiç bitmiyorTransfer ve test gununu yaz canim seni listeye ekliyim
12.01 transfer 23.01 test günüm canımTransfer ve test gununu yaz canim seni listeye ekliyim
Hic belirti olmamisti canim hadi insallah guzel haberlerle gel bizeSelaam kızlarr normalde test günüm pazar ama yarın sabah kan vericem. Öncesinde hiç test yapmadım dayandım:) dua edinn lütfenn
Birde pozitif çıkanlar hiç belirti oldu mu sizde ?
Transfer 4 ocak test tarihi 15 ocak bugün ilk defa sağ tarafıma bir ağrı yerleşti ama tam kasık değil biraz üstü ya tuttuysa ama dış gebelikse endişelerim hiç bitmiyor
Oldu canım evet ve 3.denemem olaraktan ilaçlara bağlı değildi. Neyse kan verdin mi hadi güzel haberini bekliyoruz artıkSelaam kızlarr normalde test günüm pazar ama yarın sabah kan vericem. Öncesinde hiç test yapmadım dayandım:) dua edinn lütfenn
Inşallah güzel haberlerle gelirsin canım sabırsızlıkla bekliyorumSelaam kızlarr normalde test günüm pazar ama yarın sabah kan vericem. Öncesinde hiç test yapmadım dayandım:) dua edinn lütfenn
Valla bizde bekliyoruz sabirsizlikla :))Kan verdim bekliyorum kızlarrr
Inşallah çıkar canımKan verdim bekliyorum kızlarrr
hayırlısı olsun canım diğer sefere olur inşallah bozma hiç morelini rabbim bizden daha iyisini bilirKızlar benim sonuç negatif. Hayırlısı buymuş demekki dondurulmuşlarla devam edicez
Aynen öyle canım herşeyde bir hayır vardır mutlakahayırlısı olsun canım diğer sefere olur inşallah bozma hiç morelini rabbim bizden daha iyisini bilir
Olsun canim uzulme vardir bunda bir hayir. Hersey Allah dan. Dondurulmus da tutma sansi daha yuksek. Allah buyukturKızlar benim sonuç negatif. Hayırlısı buymuş demekki dondurulmuşlarla devam edicez
Canim sende test gununu yaz senide listeye ekliyimhayırlısı olsun canım diğer sefere olur inşallah bozma hiç morelini rabbim bizden daha iyisini bilir
Tatlım çok üzüldümKızlar benim sonuç negatif. Hayırlısı buymuş demekki dondurulmuşlarla devam edicez
İlk denemeydi hayatım. Aynen öylee bir hayır vardır bunda da zamanı gelmemiş demekki. İnşallah bir sonrakinde tutarTatlım çok üzüldümkaçıncı denemeydi senin? Vardır hayrı deyip geçmek zorundayız napalım. İnşallah bir sonrakinde bebeğini kucağına alırsın
Aynen öyle canım zamanı gelmemiş demekki.Olsun canim uzulme vardir bunda bir hayir. Hersey Allah dan. Dondurulmus da tutma sansi daha yuksek. Allah buyuktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?