- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
Keşke öyle olsa kanda çıksa benimde ne güzel olur ama umudumu yitirdim bileCanımm çok çok teşekkür ederim biraz önce kan verdim 2 saate çıkarmış sonuç. Üzüldüm canım sana çok emek veriyoruz gerçekten herkesin hemen olsa ama bak sana birşey diyeyim mi ben geçen yaz 9.gün yapmıştım normal testti silik çıkmıştı. Kan testini de görmeden umudu kesme..Herşeyin hayırlısı bak 4.denememdi benim.
Canım benim çok sağol rüya gibi valla gece uyumadım belirtilerim çok vardı mide bulantım vardı sabah 5 de yaptım. Rabbim herkese tattırsın bu dıyguyu çok güzel. Kanı da verdim biraz önce 2 saate çıkar dediler bakalım merak içindeyim.Senin de değerin katlanmış maşallah.
Ben bugünden sonra haftasonu bekleyeyim pazartesi tekrar veririm diyorum çünkü buradaki acıbademe devam edicem doktorum hazır bugün yakına geldik kan vermeye ama bi daha ona gider devam ederim o da pazar günü yok o yüzden.
Senin bugün 9. gün mü kaç.çıktı bugün canım
7.gün 57 9.gün 119 çıktı canım. Katlanmasına bakmak için tan 48 saat sonra aynı yerde kan verdim. Hadi gözümüz aydın vallahiCanımm çok çok teşekkür ederim biraz önce kan verdim 2 saate çıkarmış sonuç. Üzüldüm canım sana çok emek veriyoruz gerçekten herkesin hemen olsa ama bak sana birşey diyeyim mi ben geçen yaz 9.gün yapmıştım normal testti silik çıkmıştı. Kan testini de görmeden umudu kesme..Herşeyin hayırlısı bak 4.denememdi benim.
Canım benim çok sağol rüya gibi valla gece uyumadım belirtilerim çok vardı mide bulantım vardı sabah 5 de yaptım. Rabbim herkese tattırsın bu dıyguyu çok güzel. Kanı da verdim biraz önce 2 saate çıkar dediler bakalım merak içindeyim.Senin de değerin katlanmış maşallah.
Ben bugünden sonra haftasonu bekleyeyim pazartesi tekrar veririm diyorum çünkü buradaki acıbademe devam edicem doktorum hazır bugün yakına geldik kan vermeye ama bi daha ona gider devam ederim o da pazar günü yok o yüzden.
Senin bugün 9. gün mü kaç.çıktı bugün canım
Keşke öyle olsa kanda çıksa benimde ne güzel olur ama umudumu yitirdim bilesizlerin güzel haberleri bi nebze ıyi gelmiyo değil ama Allahım sağlıklı bebeklerinizi kulaklarınıza versin inşallah ve banada nasip eder insallah
7.gün 57 9.gün 119 çıktı canım. Katlanmasına bakmak için tan 48 saat sonra aynı yerde kan verdim. Hadi gözümüz aydın vallahi
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinDeme öyle bekle bi bakalım canımm yaa. Tevekkül ve sabır canım Allah bilir hayırlı zamanını bir söz var her nasip vaktine esirdir diye o kadar doğru ki umudu kaybetmek yok olacaak
Canım çok güzel maşallah.Ben şimdi.yakınımdaki bir hastanede verdim ama 107 çıkmış değerim 8.gün için iyi değil mi. Ama pazartesi Acıbademde gebelik boyunca devam edeceğim hastanede yaptırıcam
Sen test yaptinmi canim. Yazini okudum da insallah pozitiftirHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
5. Gün normal idrar testi yapmıştım çıkmadı test günüm pazartesi çok korkuyorummm 4. DenememizSen test yaptinmi canim. Yazini okudum da insallah pozitiftir
cok erken yapmissin testi canim benim beta hcg 7.gunden sonra artis gosteriyor .ve 10 . gun olacakki normal gebelik testlerinde gozuksun. hayirlisi olsun kuzum. az kalmis5. Gün normal idrar testi yapmıştım çıkmadı test günüm pazartesi çok korkuyorummm 4. Denememiz
Çok teşekkür ederim dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim :)cok erken yapmissin testi canim benim beta hcg 7.gunden sonra artis gosteriyor .ve 10 . gun olacakki normal gebelik testlerinde gozuksun. hayirlisi olsun kuzum. az kalmis
insallah canm benim. Rabbim hayal kirikligi yasatmasinÇok teşekkür ederim dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim :)
Ohh süper haber buu çok sevindim :)Kızlar ben de tekrarmkan verdim bugüb iki katı artış var çok şükür allahımaallah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sağol canım inşallah güzel artar :)O zaman değerin çok güzel canım hadi gözün aydın
İnşallah hamile kalırsınız sağlıklı bebekleriniz olur Allah’ın izniyle :)Kızlar dün transfer oldum test günümü bekliyorum dua edin banada lütfen
İNŞallah canım hepimize inşallahİnşallah hamile kalırsınız sağlıklı bebekleriniz olur Allah’ın izniyle :)
Transfer ve test gununu yaz canim seni listeye ekliyimKızlar dün transfer oldum test günümü bekliyorum dua edin banada lütfen
Canim sende yaz transfer ve test tarihini senide listemize ekleyelim5. Gün normal idrar testi yapmıştım çıkmadı test günüm pazartesi çok korkuyorummm 4. Denememiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?