- 10 Nisan 2018
- 669
- 433
- 53
- 44
Hayirlisi olsun hakkimizda canim bende oyle 3 gun sonra hastalandim ped gormek zoruma gitsede atlattim allah yuzumuzu guldursun tez zamandaSeni çok iyi anlayabiliyorum. Arefe günü bende negatif sonucu aldım ve ilaçları bıraktım sonra 2-3 güne hastalandım zaten. Daha vakti var demek ki sıkma canını. Rabbim hayırlısını versin.
Gayet iyi hic arastirip kafanida kendinide yorma insallah guzel olcak tadini cikarrMerhaba arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreçler özellikle bekleme aşaması nitekim ben de kaygıyla bekliyorum. 20 ağustos ta 5.gün blastosis transferi oldu. Transferin 9.günü dün kanda betahcg baktım 94 çıktı. Tabi artış nasıl olur kese ne zaman görünür vs sürekli araştırıyorum. Bu süreçte olan varsa paylasirsa çok sevinirim.
Cokk teşekkür ederim artık işe de başlıyorum cuma günü de kontrol ile birlikte inşallah hepimiz için umut dolu günler olsunGayet iyi hic arastirip kafanida kendinide yorma insallah guzel olcak tadini cikarr
Sizde ağrı vs oldu mu peki? Benim de 8. GünümMerhaba arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreçler özellikle bekleme aşaması nitekim ben de kaygıyla bekliyorum. 20 ağustos ta 5.gün blastosis transferi oldu. Transferin 9.günü dün kanda betahcg baktım 94 çıktı. Tabi artış nasıl olur kese ne zaman görünür vs sürekli araştırıyorum. Bu süreçte olan varsa paylasirsa çok sevinirim.
Benim de 8 eylül test günüm:) ama çok zor beklemek canım yaa dua ediyorum ama çok zorBen de test günü bekliyorum bugün transfer sonrasi 6. Gün. 7. Gün idrarda yapsam çıkar mi. Normalde test gunum 8 eylül. Haftasonuna denk geldiğinden 7 eylülde test yapacağım. 2. Denemem tup bebekte.
Merhaba benim de ağrılarım oldu bu şekilde bunların normal olduğunu söyledi doktorum siz de kaygilanmayin inşallah güzel sonuçlar alırsınızSizde ağrı vs oldu mu peki? Benim de 8. Günüm
Evet cok zor. Iğne yapmaktan bile zor.Benim de 8 eylül test günüm:) ama çok zor beklemek canım yaa dua ediyorum ama çok zor
İğne yapmak zevkli bile artık. Progestan iğne mi kullanıyorsun sende?Evet cok zor. Iğne yapmaktan bile zor.
Evet prolutex igne kullanıyorum şimdi. Estrofem günde 3tane ve coraspin hap. Hiç kendime dikkat edemedim.İğne yapmak zevkli bile artık. Progestan iğne mi kullanıyorsun sende?
Bende prolutex iğne kullanıyorum bide crinone jel. Estrofem ve koraspirn aynı tedavimiz. İnşallah mutlu olur sonu Doktorun kim?Evet prolutex igne kullanıyorum şimdi. Estrofem günde 3tane ve coraspin hap. Hiç kendime dikkat edemedim.
Once kan da sonra idrar da cikar hamilelik hormonu.ins olumlu olurBen de test günü bekliyorum bugün transfer sonrasi 6. Gün. 7. Gün idrarda yapsam çıkar mi. Normalde test gunum 8 eylül. Haftasonuna denk geldiğinden 7 eylülde test yapacağım. 2. Denemem tup bebekte.
Burda 9.gun kan verenler var cikmisti onlarin,saglik ocaklari birgun sonra veriyo sonucu haberiniz olsunYa kanda en erken kaçıncı gün çıkar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?