TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Bende aranıza yarın katılabilirim 3. Gün yarın belki transfer yapabiliriz dedi hastane çok heycanlıyım öneriniz varmı bayanlar

Canim
Kan verdim 3. Gün embriyosu 9. Gün değer 4 çıktı. Sanırım negatif acaba yükselme şansı var mı
Canım benim 5.gün embriyosu 12.gün 3.25 çıkmıştı ilaçları bıraktım ve adetim gelmişti . Seninki 3.gün olduğu için belki bir umut fazla olur inşaallah mucizen seninle kalır...

Bende aranıza yarın katılabilirim 3. Gün yarın belki transfer yapabiliriz dedi hastane çok heycanlıyım öneriniz varmı bayanlar
Hayırlı olsun transferin. Kendini sıkma, tadını çıkar çok güzel bir an. Fazla kafana takma, çok su içip gitme transfere. Yolda yarım litre, merkezde yarım litre yetiyor. İnşallah pozitif sonuçlanır

Hayırlısı inşallah. Tatlı heyecan bunlar. Arkadaşa katılıyorum çok su içme sıkışık ol ama patlayacak gibi olma.
Çok tşk ederim tavsiyeniz çok işime
Hayırlısı inşallah. Tatlı heyecan bunlar. Arkadaşa katılıyorum çok su içme sıkışık ol ama patlayacak gibi olma.
Çok tşk ederim tavsiyeniz çok işime yaradı sabah 10 da transfer yapıldı 12 ye kadar tuvalete çıkmadan yattım

Hayırlı olsun transferin. Kendini sıkma, tadını çıkar çok güzel bir an. Fazla kafana takma, çok su içip gitme transfere. Yolda yarım litre, merkezde yarım litre yetiyor. İnşallah pozitif sonuçlanır
Çok tşk ederim tavsiyenden o kadar çok etkilenmişim ki en zevkli süreç bu kısım oldu sayende 2 saat tuvalete çıkmadan yattım rabbim herkesin tedavisni kolaylaştırsın

Selam ben de geldim kızlar..

Salı günü transferim gerçeklesti,2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi..
Biz de hem erkek faktörü hem de benim amh düşük..

Şuan okunan cuma selalarinin yüzü suyu hürmetine Rabbim herkesin bekleyişini hayırlı kılsın inşallah.. sonuç bekleyenlere pozitif sonuçlar nasip olsun inşaallah..

Çok tşk ederim tavsiyeniz çok işime

Çok tşk ederim tavsiyeniz çok işime yaradı sabah 10 da transfer yapıldı 12 ye kadar tuvalete çıkmadan yattım
Süper olmuş yatman :) Hadi hayırlısı inşallah.
Bu arada benim bir arkadaşım transferden sonra her gün bir avakado yedi ve ikizlere hamile :) bende yiyorum bebeğin tutunmasına faydası varmış tavsiye ederim.

Amin inşallah Rabbim bu cuma günün yüzü suyu hürmetine bekleyen herkese nasip etsin hepimizin yüzünü güldürsün.
Sana da hayırlı olsun :) işin en zor tarafı bu bekleyiş işte.

Kızlar benimd bugün test günümdü sonucum 62 çıktı biraz düşük gibi bana dualarınızda yer açın da Pazartesi günü 2 ye katlanması lazım yoksa sağlıkla ilerlemeyecek.

Kızlar bugün transferin 10. Günü.
2. Gun embriyosu transfer edilmisti. Hemsire kanda gebelik testini haftaya pazartesi yaptirmami söylemişti. Yani 13. Güne denk geliyor.
Ben dayanamadım bugün betahcg baktirdim. 55 çıktı. İyi bir değer mi? Bu bile bana sürpriz oldu. Yorum yaparmısiniz?

Bence iyi değer canım darısı başımıza :) Çünkü daha 10. gün ve 2. gün embriyosu olmasına rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…