TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Merhaba arkadaşlar Bende perşembe günü dondurulmuşlarla transfer oldum. Genelde sol kasıkta sancı hissediyorum. Çok yorgun ve halsizim. Bunlar bir belirti midir bilemedim. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah.

Bu arada bana 2 tane 3.gün embriyosu transfer oldu sizlerin kaçıncı gün embriyo kzlarrr
Hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsunlar inşallah test günü ne zaman

amin hepimizin tutunur inş sagol canım 15 ınde test gunu doktora gıdıcez ayrıca o gunde
Transfer ne zaman oldu canım benim transfer çarşamba oldu 12 gün sonra test yap dediler 17sine denk geliyor ama ben 15 yada 16da yapacağım

bazılarında oluyor canm endıselenme bnm ılk tarmaferımde olmustu kımyasal oldu ikinciyi bu sabah oldum ılkınde ılk gun bıle batma vardı sımdı hıc transfer olmamısım gıbı hıssedıyorm kendımı hayırlısı. yanı batma kasık agrısı olup çok saglıklı hamılelık gecırende var hıc belırtısı olmayıp gecırende var kendını dınleme keyfını cıkar

Kızlarr transferimin 7.günü idrar testinde çıkmadı.....3.gün embriyosu idrarda en erken ne zaman çıkıyor..moralim cok bozuk keske test yapmasaydim...

Çok şükür 10.gün. Hcg 121 iki gün sonra tekrar tahlil yaptıracağız inşallah ikiye katlar ilk kez bu kadar yüksek çıktı hep düşük çıkıyordu önceki denemelerimizde

Kızlar bugün benim 7. Günüm ama bende hiçbir belirti yok sanki sıradan günlerdenmiş gibi geçti bu 7 gün. Yarın adet günüm ama korkuyorum da. Var mı benim gibi hiç belirti olmayan.

Günaydın kızlar 5 gün embriyosu olanlar idrar testi yaptınız mı ne zaman yaptınız ve ilk pozitifi ne zaman gördünüz benim 6.günüm hiçbir belirti yok geceleri 3 4 gibi transferden bugüne kadar hergün uyanıyorum bi daha da uyuyamıyorum stresten kafa yedim 2 gün sonra idrar testi yapıyım diyorum erken mi sizce

Çok şükür 10.gün. Hcg 121 iki gün sonra tekrar tahlil yaptıracağız inşallah ikiye katlar ilk kez bu kadar yüksek çıktı hep düşük çıkıyordu önceki denemelerimizde
Gözunuzaydın canım kat kat katlansin inşallah degerin sağlıkla kucakla inşallah minigini pozitifleri görünce çok mutlu oluyorum inşallah 4 gün sonra bir pozitifte benden gelir Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…