Salı günü canımTransfer ne zaman oldu?
Hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsunlar inşallah test günü ne zamanBu arada bana 2 tane 3.gün embriyosu transfer oldu sizlerin kaçıncı gün embriyo kzlarrr
amin hepimizin tutunur inş sagol canım 15 ınde test gunu doktora gıdıcez ayrıca o gundeHayırlı olsun canım sağlıkla tutunsunlar inşallah test günü ne zaman
Transfer ne zaman oldu canım benim transfer çarşamba oldu 12 gün sonra test yap dediler 17sine denk geliyor ama ben 15 yada 16da yapacağımamin hepimizin tutunur inş sagol canım 15 ınde test gunu doktora gıdıcez ayrıca o gunde
salı gunu oldu canım benımde bugun 6.gun ıgnesını vurulcamTransfer ne zaman oldu canım benim transfer çarşamba oldu 12 gün sonra test yap dediler 17sine denk geliyor ama ben 15 yada 16da yapacağım
Ne iğnesi canımsalı gunu oldu canım benımde bugun 6.gun ıgnesını vurulcam
bazılarında oluyor canm endıselenme bnm ılk tarmaferımde olmustu kımyasal oldu ikinciyi bu sabah oldum ılkınde ılk gun bıle batma vardı sımdı hıc transfer olmamısım gıbı hıssedıyorm kendımı hayırlısı. yanı batma kasık agrısı olup çok saglıklı hamılelık gecırende var hıc belırtısı olmayıp gecırende var kendını dınleme keyfını cıkarMerhaba arkadaşlar Bende perşembe günü dondurulmuşlarla transfer oldum. Genelde sol kasıkta sancı hissediyorum. Çok yorgun ve halsizim. Bunlar bir belirti midir bilemedim. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah.
proluton adı. 6.gun ıgnesı olarak vurduruyorlar canım kalcadan tutunmaya destek galıbaNe iğnesi canım
Gözün aydın canım kaçıncı gün embiyosuGünaydın kızlar. Bugün transferim 9. Günü normal gebelik testlerinden yaptım silik çıktı tahlil günüm 12 Eylül inşallah tutmuştur değerler yükselir.
Benimde p.tesi 3.gun 2 tane embriyo transfer edildi..5.6.7 gün test yaptüm negatif keşke yapmasaydım moralim çok bozuk..Bu arada bana 2 tane 3.gün embriyosu transfer oldu sizlerin kaçıncı gün embriyo kzlarrr
Beşinci gün canımGözün aydın canım kaçıncı gün embiyosu
Sakın moralini bozma çünkü 3. Gün embriyosu idrara hemen geçmez benim beşinci gün transferi idi 9. Gün testte çıktı o da silikBenimde p.tesi 3.gun 2 tane embriyo transfer edildi..5.6.7 gün test yaptüm negatif keşke yapmasaydım moralim çok bozuk..
Gözunuzaydın canım kat kat katlansin inşallah degerin sağlıkla kucakla inşallah minigini pozitifleri görünce çok mutlu oluyorum inşallah 4 gün sonra bir pozitifte benden gelir Rabbim hepimize nasip etsin inşallahÇok şükür 10.gün. Hcg 121 iki gün sonra tekrar tahlil yaptıracağız inşallah ikiye katlar ilk kez bu kadar yüksek çıktı hep düşük çıkıyordu önceki denemelerimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?