- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- 83
5. Denemede kaldım, düşükle sonuçlandı. 2. Denemeden sonra 5. Deneme hariç embriyolar ngs’ye gitti, bu denemem (8.) hariç hepsinde embriyoların tümü sağlıksız çıktı. Umarım ikimiz de hamile kalırızİnşallah hayırli sonuçlar alırsınız benimde Perşembe günü transferim.. 2denemem.
8.ci denemeye kadar hiç hamile kalmadıniz mi acaba ?
İnşallah ya hepimiz içinRabbim inşaallah pozitifi gosterır ıkısıde tutunur saglıkla ilerler saglıklada kucagınıza alırsınz inşaalllahh
İnşallah canım çok sağolHayırlı olsun canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın :)
yap bı canım ya cıkmasada uzulme sonucta ıdrarda negatıf olup kanda pozıtıf olan cok varKızlar bugün 8. Gün idrar testi yapsam mı? çok kararsız kaldım ya.
yakıyo canım maalesef benımde cok canım acıyor ıgneyı vururken vıdeo ızle ıstersen etını tutcan vurcan boyle acıklayamıyorum gercı ozaman hısetmıyosun ıgneyıkızlar hibor igneyı gobegımden yaptıgımda kanatıyorum bıraz kan akıo aşırı yakıo dogru mu yapıom acaba
Ozaman bu bebislerin çok sağlıklı ve inşallah seni bekliyorlar :) rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah5. Denemede kaldım, düşükle sonuçlandı. 2. Denemeden sonra 5. Deneme hariç embriyolar ngs’ye gitti, bu denemem (8.) hariç hepsinde embriyoların tümü sağlıksız çıktı. Umarım ikimiz de hamile kalırız
Bence yapsan çıkar canım kaçıncı gün embriyoyu:)Kızlar bugün 8. Gün idrar testi yapsam mı? çok kararsız kaldım ya.
Evet canlarım umarım benimle kalacaklarOzaman bu bebislerin çok sağlıklı ve inşallah seni bekliyorlar :) rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Canım 3. Gün dondurulmuştu ama rahim dinlendirme oldu bende 2 adet döneminden sonra transfer oldum. Pazar günü dondurulmuş olanı çözdüler salı transfer ettiler 5. Gün mü oluyo 3. Gün mü bilemedimBence yapsan çıkar canım kaçıncı gün embriyoyu:)
yakıyo canım maalesef benımde cok canım acıyor ıgneyı vururken vıdeo ızle ıstersen etını tutcan vurcan boyle acıklayamıyorum gercı ozaman hısetmıyosun ıgneyı
Ben de iğne hariç yazdıklarını kullanıyorum. Bi de vitaminlerim var..Kızlar siz ne iğnesi oluyorsunuz? Ben sadece estrofem coraspin ve crinone jel kullanıyorum bide 2. Gün ile 9. Gün kalçadan bir iğne vurulacaktım o kadar.
canım bn estrofem,jel, hıbor iğne,coraspın,adalat(kasılma için), prograf(bagısıklık için) uc gunde bır pruluton depot, bıde vitamın kullanıyorum transferdn once ıntralıpıd serum oldum ilki kımyasal oldu dıe verdı doktor vucudum embryoyu kabul etsn dıe ınsaallah pozıtıfı gorurusek o zamanda serum yapcam.Kızlar siz ne iğnesi oluyorsunuz? Ben sadece estrofem coraspin ve crinone jel kullanıyorum bide 2. Gün ile 9. Gün kalçadan bir iğne vurulacaktım o kadar.
kan sulandırıcı ıgne vuruluyorum hegun bıtane gobekten canım bırtane folıkasıt yazdı gunde uc tane progestan fıtıl kullanıyorum ayrıca prednol hap alıyorum gunde bıtaneKızlar siz ne iğnesi oluyorsunuz? Ben sadece estrofem coraspin ve crinone jel kullanıyorum bide 2. Gün ile 9. Gün kalçadan bir iğne vurulacaktım o kadar.
hadı al test yap canım catlıcam meraktannnnnCanım 3. Gün dondurulmuştu ama rahim dinlendirme oldu bende 2 adet döneminden sonra transfer oldum. Pazar günü dondurulmuş olanı çözdüler salı transfer ettiler 5. Gün mü oluyo 3. Gün mü bilemedim
Ay işteyim şuan canım akşam eve gidince yapıcam bende çok merak ediyorum. Sen yapıcak mısın :)hadı al test yap canım catlıcam meraktannnnn
cuma yapayım dıyorumda dayanamıyorumda hıc bılmıyorum canım ya :s ben hala evde oturuyorum keske bende işime gıtseydım ya vicdan yaptım ilk denemem cunku benımAy işteyim şuan canım akşam eve gidince yapıcam bende çok merak ediyorum. Sen yapıcak mısın :)
Benimde ilk denemem doktor işine dönebilirsin dedi 2.gün işbaşı yaptım canım. Evde hiç vakit geçmezdi bana :)cuma yapayım dıyorumda dayanamıyorumda hıc bılmıyorum canım ya :s ben hala evde oturuyorum keske bende işime gıtseydım ya vicdan yaptım ilk denemem cunku benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?