TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kızlar ya değerlerim tepetaklak olmaya başladı.
10.gün 111
12.gün 227
14.gün 398
16.gün 588 akşamın başka hastanede 612
Moralim sıfır sanırım dış gebelik doktorum cuma gel dedi..
Yaaa benden sadece 2 gün test istediler, devam edim mi kan testine dedim gerek yok dediler. Senden doktor mu istedi canım böyle? Belki de sürekli kan vermek de iyi değil, bak sağlıklıysa bile inşallah demoralize oluyorsun

Yapmadilar test saglikocaginda yarin devlet hastanesine gidicem ogleden snra cikar anca amin aminnnn aminnn

Kızlar ya değerlerim tepetaklak olmaya başladı.
10.gün 111
12.gün 227
14.gün 398
16.gün 588 akşamın başka hastanede 612
Moralim sıfır sanırım dış gebelik doktorum cuma gel dedi..
Kızlar Allahıma binlerce şükür bugünkü değerim 1010 çıktı. Kesemizi de gördük. Dış gebelikte değil kimyasalda. Ama ilerisi ne olur bilemem. Doktor sağlıklı görünüyor dedi.

Kuzlar merhabalar bende bugün transfer oldum 12 gün sonra büyükk gün hepimiz pozitifleri görürüz inşallah
Ben hep korkuyom wc de yürürken bişe olcak filan diye bana önerileriniz var mı acaba

Cok agir is yapma ...ani hareket yapma...baska turlu kendini kasma...nasipde varsa zaten tutacaktir..benim de sali gunu oldu transfer...heyecanla 2 kasim test gununu bekliyorum

Kızlar slm benimde bugun transfer sonrası 4.günüm 2gün yattım ama sonra kalkıp geziniyorum çok kasmıyorum ağır iş yapmıyorum sadece devamlı yatmak da iyi değilmiş arada hareket gerekiyormuş zaten doktorlarda ilk 3gün önemli sonrasında normal yaşantınıza dönebilirsiniz diyorlar bakalım nasbimixizde varsa olur

Kızlar Allahıma binlerce şükür bugünkü değerim 1010 çıktı. Kesemizi de gördük. Dış gebelikte değil kimyasalda. Ama ilerisi ne olur bilemem. Doktor sağlıklı görünüyor dedi.
Çok güzel cnm çok sevindim bak kendini uzme bebisine de zarar.

Benim de negatif canım,bir daha ki denemeye nasıl hazırlanmak gerekir embriyo kalitesini yükseltmek için ne yapmalıyım onu düşünmeye başladım şimdiden,herşeyin hayırlısı
Canım hayırlısı olsun.ben balın içine çörek otu 1 çay kaşığı karıştırıp yemistim yumurta kalitesi için. Allah hayirlisini versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…