Yaaa benden sadece 2 gün test istediler, devam edim mi kan testine dedim gerek yok dediler. Senden doktor mu istedi canım böyle? Belki de sürekli kan vermek de iyi değil, bak sağlıklıysa bile inşallah demoralize oluyorsunKızlar ya değerlerim tepetaklak olmaya başladı.
10.gün 111
12.gün 227
14.gün 398
16.gün 588 akşamın başka hastanede 612
Moralim sıfır sanırım dış gebelik doktorum cuma gel dedi..
Aynen yaaa madem belli oluyor niye bekletiyorlarrZaten doktorum kan testi için de 12 ve 14. Günleri istemişti. Onlar garanti olsun diolar herhalde de burda meraktan çatlayan biziz
Yapmadilar test saglikocaginda yarin devlet hastanesine gidicem ogleden snra cikar anca amin aminnnn aminnnCanım şimdi ben sana bunu yazarken umarım sevinç gözyaşları döküyorsundur test gününde vermek lazım çünkü artışa bakılıyor dualarım seninle Rabbim sana da bu duyguyu tattırsın inşallah
Cok iyi kacinci gunundu canim. Her turlu guzel bi deger deArkadaslar test sonucum cikti 180 cikti. Nasil baslangic icin, benim onceden dogal yollarla bir düşüğüm vardi o yuzden tedirginim
10. Gun canim ruyada gibiyim ya hala inanamiyorumCok iyi kacinci gunundu canim. Her turlu guzel bi deger de
Masallah canim degerin cok iyi tebrikler. 2 gun sonra birdaha baktir, artisi gor. Sonra da ultrason icin bekle10. Gun canim ruyada gibiyim ya hala inanamiyorum
Aynen canim az once doktorum aradi beni. Anlatti ayrintili. Cumartesi yada pazartesi test yaptir tekrar dedi. Cok sukur bugunume gercektenMasallah canim degerin cok iyi tebrikler. 2 gun sonra birdaha baktir, artisi gor. Sonra da ultrason icin bekle
Tebrik ederim ☺Aynen canim az once doktorum aradi beni. Anlatti ayrintili. Cumartesi yada pazartesi test yaptir tekrar dedi. Cok sukur bugunume gercekten
Kızlar Allahıma binlerce şükür bugünkü değerim 1010 çıktı. Kesemizi de gördük. Dış gebelikte değil kimyasalda. Ama ilerisi ne olur bilemem. Doktor sağlıklı görünüyor dedi.Kızlar ya değerlerim tepetaklak olmaya başladı.
10.gün 111
12.gün 227
14.gün 398
16.gün 588 akşamın başka hastanede 612
Moralim sıfır sanırım dış gebelik doktorum cuma gel dedi..
Hayırlısı olsun.. bidahakine inşallah vardır bunda da bi hayır.Sonuc negatif kizlar
Sağol canım hayırlı sonuçlar alırız inşallahCok agir is yapma ...ani hareket yapma...baska turlu kendini kasma...nasipde varsa zaten tutacaktir..benim de sali gunu oldu transfer...heyecanla 2 kasim test gununu bekliyorum
Bugün transferde embriyolog gebelik beklediğimiz kaliteli bi embriyo dedi ama bakalım 10 güne belli olurKalitesi nasil canim 1tanenin?
Benim de negatif canım,bir daha ki denemeye nasıl hazırlanmak gerekir embriyo kalitesini yükseltmek için ne yapmalıyım onu düşünmeye başladım şimdiden,herşeyin hayırlısıSonuc negatif kizlar
Çok güzel cnm çok sevindim bak kendini uzme bebisine de zarar.Kızlar Allahıma binlerce şükür bugünkü değerim 1010 çıktı. Kesemizi de gördük. Dış gebelikte değil kimyasalda. Ama ilerisi ne olur bilemem. Doktor sağlıklı görünüyor dedi.
Canım hayırlısı olsun.ben balın içine çörek otu 1 çay kaşığı karıştırıp yemistim yumurta kalitesi için. Allah hayirlisini versin canimBenim de negatif canım,bir daha ki denemeye nasıl hazırlanmak gerekir embriyo kalitesini yükseltmek için ne yapmalıyım onu düşünmeye başladım şimdiden,herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?